Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    31. Prosinac 2017. 08:43

Evo mene hahaha, Katuska nasmijala si me do suza hahaha definitivno pusti kolače! 😂
    Dobro jutro svima!!! Palčica pošto su naše bebe 3mj razlike ti fino šta tvoja preraste odma možeš meni proslijedit hahaha ma dođem ja i do Splita nije problem haha jod kad vidim ovo sve slasno sta se u tebe priprema 😁  Ja cu dosta robe dobit od sestricne, ona je rodila blizance curu i decka znaci pokrivena sam u slucaju oba spola. Pa cu vidjet, bit ce sopinga! Sudeci po vama cure (ikyri, palčica) soping ludilo počinje oko 25tt 😂 Elvira jel ti sta sopingiras? Mono hvala bogu da je sve ok. 🤗 
    Panda moja ti moras vidjet za neke vjezbe, pa kako ces kad budes veca?? Ne mozes stalno bit u pokretu zeno. Proudy jel francuska napravljena ili ce bit iz zvjezda teglice? Mi prezivjeli prvi dan kod sveki. Muzu je ocekivano puno teze hehe kaze nezna kako ce jos 3dana. Uglavnom, on se s njom dogovorio da cemo svi skupa rucati negdje vani. Mi dosli, nje i svekra nema, cistili, pa kaze sogor da je dogovor da se ide na veceru. Znaci promjenila ona plan, muz bio odma lud, a ja reko sta se sikiras ajmo na kebap 😁 Sveki je jos pekla neka dva kolaca,uz onih 16 vrsti keksi i kolaca sta ima, ja sam isla malo za sudoper i pomogla oko suda, poslije vise nisam htjela jer mi je bilo glupo sogorica gore spava a ja cijeli dan na nogama. Pa je onda i trudnica otisla odspavat 2 sata 😊  Mi castili sa vecerom al je ona kvocala kako je preskupo, kako meso nije peceno (jer meso nije dobro ako nije prepeceno do suhoce i dobro zacinjeno vegetom).
    Uglavnom snalazimo se, ja sam ok al brinem se za muza 😂 

Bublica123
    31. Prosinac 2017. 09:21

Mene svaki put uhvati smijeh kad se sjetim macka od katuske kako sjedi u torti🤣😂🤣😂🤣😂🤣
    Palcica draga pa prekrasne si stvari nakupovala...kako kaze i honey...taman ako bude curica proslijedis za zagreb, vec cemo se mi dogovorit koja ce uzet sta😍😍😍😍

31. Prosinac 2017. 09:48

Jutro svima! 
    Honey,  napravila sam i francusku i kiflice,  tak da danas imam samo rucak i sebe za rijesiti.
    Bome Palcica moze bar troje djece obuci 😂😂😂😂
    Pikica kako si mi ti? Kako sincina?
    Panda,  Honey je u pravu,  doci ce vrijeme kad ce ti bit sve teze kretati se,  kak ces onda misa mu?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    31. Prosinac 2017. 11:52

Honey

Zrinchy ako nisi radila jogu ranije onda se stvarno dobro raspitaj gdje ima kvalitetna za trudnice jer ima stvarno puno njih koji fusaraju i sto su sam neke brze tecajeve zavrsili. Mozda bi bolje bilo gledati neke grupne vjezbe za trudnice, moje misljenje.

Hvala ti na savjetu, prva je beba pa sam pogubljena u svemu:) radila sam jogu pocetkom godine par mjeseci, ali to su ave bile stvari za pocetnike. Nisam jos ni dala priliku ovim filmicima na internetu.
    Curke svima sve najbolje, mi danas radimo tulum pa smo malo bizzy cijeli dan:)
    Meni je termin 30.5., u Vinogradskoj sam pa ako se s nekim preklapam,super,ja sam uvijek za duete ili cak i cijeli orkestar:))
    E da, ne znamo jos spol, ali mucimo se s imenom za decka, nesto krace bi. Ako tko ima ideje, pliz spasavajte! 
    Puse svima!!

[/url

• Elviramagistic
    31. Prosinac 2017. 12:25

Naravno da shopingiram 😃 meni je krenulo od 19 tt..poceli sa kolicima pa stvarima pa ormarom pa kreveticem pa opet stvari i jos malo.stvari hahaha...sada sam kupila spavacice sebi za rodilište i počinjem si pakirat torbu polako i još moram kozmetiku kupit i za bebu i za sebe

• ita87
    31. Prosinac 2017. 13:53

Znaci ipak sam ja nemajka godine. Jos 14 tjedana a nemam jos nista 
    Nemojte se lose osjecat ako niste nista kupile, ja sam gora hahah

31. Prosinac 2017. 15:12

ita87

Pratim te! Nisam ni ja 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    31. Prosinac 2017. 16:07

ProudMomy

ita87

Pratim te! Nisam ni ja 😉

Prijavljujem se😅😅😅sram nas bilo...ne sumnjam da cemo nadoknadit sve propusteno
    Proudy moja pitala si me za sincinu...ma bas je sincina i pol...jako sam sretna jer mi je jako dobar...ma da mi beba br.2 bude upola ko sincina bit cu zadovoljna...stvarno bez pretjerivanja❤❤❤...evo ga smuca se po stanu i zica da mu dovedem klince za igru, muz otisao po klince od njegovog buraza pa ce biti dar mar😅😅😅
    Muz nam kupio sampanjac za privat party pa cemo si nazdraviti u ponoc❤❤❤ako ne zaspem ko i inace🤣🤣🤣

Honey
    31. Prosinac 2017. 16:25

Drage moje, da ostavite sve lose iza sebe, da vas i vase u 2018.prati zdravlje, da volite i da budete voljene, da uzivate sa svojim bebicama i da vam novcanik bude bar napola pun! Od srca vam zeli vasa Honey! ❤💋💋💋 Jesam zgodna a? A vidi trbuha 😉😍😄

Bublica123
    31. Prosinac 2017. 16:41

Hvala draga nasa honey...i tebi zelimo puno zdravlja i svega lijepoga u 2018...jako si zgodna i trbuscic je tu ma nema sta😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.