Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    21. Prosinac 2017. 16:55

Ma da, vidjela sam na reklami da su strample, ali sam pomislila da ce biti i drugih trudnickih stvari..

21. Prosinac 2017. 17:11

Ogtt savrsen :) 
    4.2 prvo
    6.0 nakon 60min
    5.2 nakon 120

21. Prosinac 2017. 17:15

Stavljam screen shot sa facea,  da ne pisem ponovno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    21. Prosinac 2017. 20:03

ProudMomy

Stavljam screen shot sa facea, da ne pisem ponovno.

Znaci opet zapisana 😂 Ma ne moze covjek biti razocaran 😘😍❤  ajde nije ni kod tebe tako lose, bit ce to bolje drz se! Slusati upute, vise spavati 😉 i bude to ok. 

Honey
    21. Prosinac 2017. 20:04

Kaktus bas ti je dobar nalaz, super ❤ 
    Jesi pazila sta ovaj tjedan ili kao i inace? 

21. Prosinac 2017. 20:21

Honey

Ko i inace, dan prije sve ko inace, i slatko sam jela i kruh i krumpir za rucak. Jedino vecera u 19.30 zelena salate i svjezi sir i dva krekera neka integralna i do jutra nista.
    Meni je rekla doktorica ako hocu pravi nalaz da jedem ko i inace, ak imam dijabetes imam ga, a ono sad 8 dana se izgladnjivat nema smisla. Jedino veceru pripazit i bit fakat na taste. 

21. Prosinac 2017. 21:12

E da,  i zaboravila napisat da sam u plusu pol kile konacno. Jeeeej
    Znaci 56.5kg,  veli doktor svaka vam cast. 
    Ugl nastavit cu spavat do podne. 😂😂😂😂😂
    Kao nije dok 100% siguran da je decko,  ali cak sam i ja vidjela pimpek 😂😂😂😂,  osim ako se stvarno pupcana nije bas tak nekak smotala.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Prosinac 2017. 21:15

kaktus

Honey

Ko i inace, dan prije sve ko inace, i slatko sam jela i kruh i krumpir za rucak. Jedino vecera u 19.30 zelena salate i svjezi sir i dva krekera neka integralna i do jutra nista.
    Meni je rekla doktorica ako hocu pravi nalaz da jedem ko i inace, ak imam dijabetes imam ga, a ono sad 8 dana se izgladnjivat nema smisla. Jedino veceru pripazit i bit fakat na taste.

Slazem se,  tako je najbolje,  da bi bila stvarna slika na ogttu.
    Ja sam danas pitala bas ginica kaj cemo s tim,  jer mi je onaj secer u krvnoj slici bio povisen. Pa je rekao da on ne bi dizao paniku oko toga,  radit cemo ogtt po planu,  jer on smatra da nema indikacija za zuriti s tim,  jer izmedju ostalog sam i dobila samo pol kile u 4mj.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    22. Prosinac 2017. 06:44

Da ne mislite da panda spava na godisnjem 🐼🐼🐼🐼🐼🐼🤪🤪🤪🤪🤪
    Jutroooooo

Honey
    22. Prosinac 2017. 07:09

Hahaha Panda jutro!!! 🐼🐼🐼 Nek si ti sretno stigla! Bilo guzve? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.