Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    24. Prosinac 2017. 17:01

Draga nasa Kaktus, hvala ti na lijepim zeljama. Od srca i ja tebi zelim blagoslovljen i sretan Bozic, da ga provedes u miru i ljubavi sa svojim bliznjima ❤ I svako dobro u novoj godini. Neznam zasto ti je nestao profil, ali nadam se da ostajes ovdje sa nama i da dijelimo lijepe i smijesne trenutke i u narednoj godini, i smijemo se svaka svojoj sveki 😂😘 

Honey
    24. Prosinac 2017. 17:05

Proudy bogme si u pravu za lezi i odmaraj. 
    Jos cistila danas, i dok sam rucak spremila i sad me sve dolje steze i pika i bole me leda. Nadam se da ce proci. Katuska tebe je tako u ovim tjednima pa si cak na hitnu otisla da se uvjeris da je sve ok ako se ne varam? Ja cu sad pod tus i onda kitimo bor i u miru cekamo Bozic. 😍 Kate bor je divan a i kolaci 😘

panda102
    24. Prosinac 2017. 17:07

Drage moje. Sretan vam i blagodlovljen Bozic. Uzivajte sa svojom porodicom i najdrazim. Od pande 😘😘😘

Honey
    24. Prosinac 2017. 17:13

Nasa Panda ❤ Hvala ti draga 💋 A ove slike sta si stavila, bas je sve çok güzel 😍🐼🐼🐼😘

• Tinaaa12
    24. Prosinac 2017. 20:22

Sretna vam Badnja vecer cure 😃😃
    I ja sam se bas naradila a i puno se brze sad umorim pa mi je trebalo vise vremena nego inace za svu ovu pripremu za Bozic😩
    Honey i mene donji dio ledja boli i malo podno stomaka, pa sam se malo primirila. I sad mi je lijepo 😁 

Honey
    24. Prosinac 2017. 20:43

Moja Tina, i ja se sad primirila, nakon sto sam jos burek ispekla. Nisam normalna, idem jest ! Bor okicen! Cestita cam Badnja vecer 😘 

• Tinaaa12
    24. Prosinac 2017. 20:53

Hehehe a skuzila sam ja da je to tvoj tempo, nema laganini 😁😁 ali nekad moras stat pa nek sve gori, jer imamo malog podstanara vaznijeg od icega 💖

Boric je 👌 a za burek uf koliko sam se namucila da ga ispecem i napravim kako treba 😂 ali tvoj jako fino izgleda vjerujem da je i ukusan 😃😃

Frajla
    25. Prosinac 2017. 08:05

Sretan Božić curkice 😘 

Honey
    25. Prosinac 2017. 08:21

Sretan Božić svima ! I onima koji ne slave, mir i ljubav, jer to je smisao, svima dobro ❤😘

panda102
    25. Prosinac 2017. 08:33

Jutro cure. Sretan Bozic. Uzivajte ❤️❤️❤️
    Tako mi je zao sto mi ne prikazuje slike. Citam katuska objavila sliku bora, Honey burek a ja nista ne vidim hahahah. 
    Ja imam upalu misica. Dnevno predjemo oko 11km hahahahah sve me boli. 
    Ali idemo dalje hahahah
    Honey kad mi kazu nesto da je tipa 50lira ja im kazem cooook para hahahahah kao puno para hahahahah nasmiju se hahaha
    Nama je Honey odgodjen let let zbog snijega i magle ali eto stigli smo nekako. Ono vucanje po aerodromu bas covjeka iscrpi. 
    Meni su u petak vec poslali sms s posla, vracaj se izgubljeni smo hahahahah a sve kao govorili da vim u cetvrtak u 14:00 mi ugledaju ledja ce da otvore sampanjac a u petak vec placu hahhaha. 
    Ovdje je sad pola 11. Izgubljena sam u vremenu i prostoru hahahah 
    Pusaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.