Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    21. Prosinac 2017. 11:38

Sretno curke ..javite nalaze! Danas shoping namirnica, sutra moram vecinu kolača napravit, subotu imamo rođendan ujutro 10-12h pa ostatak darova moramo pokupovat ... čišćenje i kičenje stana ... Navodno se ovaj badnjak ne posti....nisam sigurna zašto... I nadam ce da ce ostat nešto robice i putra u lidlu  do danas navečer.

Frajla
    21. Prosinac 2017. 12:48

Trudnice tako i tako ne poste 😉
    Ja inače za badnjak i veliki petak ne jedem meso, ali se najedem ribe. I sad mi je u planu fiš za ručak, a za večeru neku pečenu ribu. 

• ita87
    21. Prosinac 2017. 13:33

Ove godine se kao ne posti na badnjak jer je nedjelja, a nedjeljom se ne posti nikad, bilo jucer na tvu 
    Ja sam poluvegetarijanka, recimo da 3 dana jedem meso, 4 dana ne. Ne volim bas meso, doma samo piletinu spremam ili neke kobasice i to. A vani pojedem cevape, kebab i sl.
    Nekako se poklopi da svaki drugi dan jedem meso, otprilike.

• ita87
    21. Prosinac 2017. 13:44

Ikyri tebe bome ceka hrpa posla, vjerojatno i druge tako. Ja se i ove godine izvukla, sutra poslije posla cekam pregled koji je navecer, i onda idemo kod moje sestre do srijede. Nosim joj kekse iz pekare haha jos moram klincima poklone kupit sutra i to je to. Najgore je pakiranje, ali dobro, to mi je uvijek tlaka 

Katuska99
    21. Prosinac 2017. 14:32

Hahah kad se vi dizete ja sam tad u najtvrdjem snu🤣
    Sretno svima koji su bili i koji idu i sve javite :)
    Meni bio buraz iz njemacke s necakom, mali 20 god ima a ja mu pelene mjenjala😂 pa sam se morala dic bar u 10 da pocnem s ruckom😆🙄
    Joj ikyri bome svasta nesto, i ja moram jos orehnjacu i makovnjacu( prvi put) jos cu nesto smislit

Honey
    21. Prosinac 2017. 14:49

Ja sam se toliko izmorila na poslu ova zadnja dva tjedna da neznam hoće li mi se išta dati još peći. Spavam sada na pola na poslu. Imam doma hrpu toga, još nismo ništa ni kupili za badnjak/božić/sv.stjepana. Bit će zanimljivo. Sutra idemo na taj ručak od firme. Umooornaaaaa saaaammmm....
    Ita dobra si sa ovim poluvegetarijanstvom hahahhahahaa baš si me nasmijala

Bublica123
    21. Prosinac 2017. 15:17

Proudy javi see...cekamo detaljno izvjesce🤗🤗🤗🤗🤗

• ita87
    21. Prosinac 2017. 15:59

Honey

Ita dobra si sa ovim poluvegetarijanstvom hahahhahahaa baš si me nasmijala

Haha pa da, nije mi fina teletina, svinjetina i ostalo meso sto svi ljudi jedu, ali fast food moze uvijek 

• ita87
    21. Prosinac 2017. 16:05

Otisla do lidla poslije posla, robica za bebe je preslatka,  pletene hlace i vesta su mi super.
    Mislila sam si kupit trudnicke tajce ali ih nema. Kupila gumene bombone i tortilla chips, katastrofa.
    Usput otisla u deichman, tamo kupila 2 para cizmi za 220kn. Uzela broj 40, iako nosim 39. Cekam da noga naraste u trudnoci hahahaha 

Frajla
    21. Prosinac 2017. 16:45

Mislim da nisu ni bile sada tajice trudnicke, nego čarape, tj štrample. Ja uzela jedne za probu, inače si uzmem u calzenoiji te debele i bude mi super što su njihove fino plitke, ali sad naravno to ne ide na stomak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.