Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Prosinac 2017. 20:36

Honey

Hahaha Kaktus znaci i tvoja mala odusevljena dokaskom brata 😂

Haha to cemo tek vidjeti za koji mjesec. 
    Iako zna pomazit busu kad ju pitam gdje joj je braco i nekidan mu je pjevala pjesmicu.
    Nije do sad pokazivala ljubomoru, ni recimo kad ja primim bebu od frendice, ni muz kad nekog uzme, nadam se da ce takva i ostat

Honey
    20. Prosinac 2017. 20:47

Hm, kad uzmete tudu bebu ona zna da ta beba nece ostati ali ova bogme hoce 🙈 Bit ce zanimljivo, od mog bratica mala kad je braco dosao na svijet bas je bila zlocesta 😂 ono kao slucajno ga gurne i tako. Kad je on napunio godinu a ona tri tad je postalo stvarno zanimljivo 😁 ali prode to, samo treba prezivjeti par godina hehe

20. Prosinac 2017. 20:58

Honey

Hm, kad uzmete tudu bebu ona zna da ta beba nece ostati ali ova bogme hoce 🙈 Bit ce zanimljivo, od mog bratica mala kad je braco dosao na svijet bas je bila zlocesta 😂 ono kao slucajno ga gurne i tako. Kad je on napunio godinu a ona tri tad je postalo stvarno zanimljivo 😁 ali prode to, samo treba prezivjeti par godina hehe

Haha a da, treba sve to skupa prezivjet. Al sve to proleti, ja ju sad gledam i ne vkerujem kako je vec velika i samostalna, proleti to sve. Samo treba smanjit kriterije za gluposti i bavit se njima.

Honey
    20. Prosinac 2017. 21:08

Slazem se. Ne treba njima puno ali treba radit s njima. Ovo troje od bratica je toliko dobro i pametno i samostalno, za pozeljeti! Ali su oni sebe dali u tu djecu 100%. Sva su djeca divna, roditelji su najcesce ti koji naprave problem. I malo ljubomore je normalno, meni je to bas slatko bilo a sad ih gledam 7g, 5g i 3g koliko se vole i cuvaju pa to je za rastopit se ❤ Odmah ti dode da imas bar 7 djece 😂

panda102
    20. Prosinac 2017. 21:11

Ojjj ja sam tako ljubomorna bila a sad ga volim najvise na svijetu. Evo isplanirao nam je sljedeci petak u sarajevu. Jedva cekam. Bas mi fali moj braco. Ima skromne zelj , steak hoce za rucak. Kaze kao student mu je to luksuz pa ceka sestru iz dijaspore hahahaha
    Ja legla mrtvaaaaaaa. Mrzim pakovanje. Jos kad se moram pakovat jedan kofer za tursku drugi za bosnu jer nemam vremena dole se prepakovat. Sutra nakon posla idemo odmah. Samo ostavim svoje auto u garazi (fiat panda 🐼🐼🐼🐼) hahahahah zezam se. 
    Ikyri super za novi uz. Hocu i jaaaaaa. Kaktus dobrodosla u klub. Honey jesi li ti spakovala se? 

Honey
    20. Prosinac 2017. 21:21

Panda ako stignete otiđite u Sarajevu u Kibe Mahala, ljudi ❤, ambijent ❤, hrana ❤ ili u 4 sobe gospođe Safije ❤ Ali Kibe Mahala je sveee ❤❤❤ bar tamo kavu popit. Samo je malo u brdu. A poznavajuci Sarajevo sad je pola metra snijega tamo i -15 stupnjeva 😁 Nisam se ja spakovala, ja cu to tamo u srijedu, ja idem iduci cetvrtak. Meni se to toliko neda da je mene muz vec dva puta znao spakovati jer me nije mogao gledati kako cvilim iznad kofera 😂 i bolje me on nego se ja ! 

Honey
    20. Prosinac 2017. 21:26

Tu smo pili kavu i jela sam najbolji kadaif u zivotu ! Eto sad bi sa tobom! O cijenama rucka/vecere necemo, ali se isplatilo dozivit. To me muz vodio za rođendan, pamtim cijeli zivot koliko nam je bilo lijepo ❤

panda102
    20. Prosinac 2017. 21:30

Prosle godine smo bili bas tamo hahahah
    Prijateljica magistrirala. Meni je pogled waooo. Bas sto kazes sve je vrh. Od ambijenta do cijene hahahaha a i 4sobe gospodje uf.  Isto tako. Fali mi sarajevo. 5godina sam tamo zivjela 😢 tako da uvijrk rado idem. Muz ce skijat ja cu s bratom i prijateljicama uzivati. 
    Joj i ja se mrzim pakovat fuj. Prije bih ustala u 4ujutro nego to sad radila hahahaha. A vi tek sljedece srijede idete cistit sporthalle hahahahaha sorry ja se zbunilaaa malooo hahahaha štres me ubi hahahaha

Honey
    20. Prosinac 2017. 21:42

Eto onda sve znas ❤ obozavam Sarajevo, toliko duše, da je bar pola sata od mene svaki dan bi isla tamo punit baterije 😍 
    Hahahaha je mi tek slijedeci tjedan idemo na prave radne akcije 😂 Jao uzivaj ❤❤❤ vjerujem da ti fali i vjerujem da nije lako u sloveniji, ali sad kad se rodi vase malo cudo bit ce lakse 😀 bit cete u svom svijetu. 

panda102
    21. Prosinac 2017. 05:21

Jutrooooo hahah 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.