Ja danas 17+2 hahahaha omG
Panda bas mi je zao sta ne vidis slike al zato mi tvoje vidimo! Gdje ste sada? Mene uvijek nervira to kad kasne letovi, sve ti poremete al hvala bogu nek ste vi stigli! Sta tvoji rade i slijedeci tjedan? Hahaha neznaju oni sta gube dok ne ostanu bez toga, tako su i moji cvilili na domjenku, a meni sve drago 😀
Sretan Bozic svima koji slave!
Ljubi vas Proudy 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ne rade moji. Nego u petak ja nisam isla na posao. Otisla u cetvrtak malo ranije s posla da idemo za Bosnu. I vec u petak placu hahaah
Jos smo u istanbulu. Ljudi se ne mogu nacudit da necemo da pijemo stalno caj. Oni samo caj piju. Kad ga vidim zlo mi vise hahahaha. Kako kako mislite necete caj nakon jela hahahah ludilo. A najludje je bilo kad sam narucila kafu s mlijekom. Prvo me je cudno gledao i onda donio.
Sretan i blagoslovljen Božić svima!! 😘
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić
jako sretan bude.
Sretan Božić od srca žele
MARINELA &MARIN
Jutro drage nase curke....nadam se da ste lijepo proslavili Bozic...eto za cas ce i Nova...svima sve naj najbolje...kod nas laganini, od stola do stola...sa slanog na slatko🤗😊🤗😊🤗😊😚😚😚😚😚
Sortiraj odgovore
Najstariji