Bas su naglasili da sjedim, jedino do wca mogu…
Kretanje trosi glukozu pa nalaz nije vjerodosotojan kao…
Ma bla bla… Glupa pretraga
I ja sam dns na ogtt...uzasno mi je to samo radi cekanja, a i gladna sam za poluditi.
Istina, ogtt je baš dosadna pretraga. Meni je prvih sat vremena prošlo još nekako, jer sam stalno iščekivala kada će mi doći loše kako svi pričaju. Ono zadnje vađenje nikako dočekati. Na kraju sam išla s mužem u kafić da bar on popije kavu kad ja ne smijem, pa sam tamo listala časopise. Srećom nitko me nije "čuvao" ni nadgledao jel sjedim, a i kafić je odmah pored doma zdravlja bio.
Ja sam jutros poharala lidl. Neznam jel ta trudnicka i dječja robica nije zanimljiva u mom kvartu ili se nikome neda ujutro buditi. Znam da se inače ljudi čupaju oko robe već u 8 ujutro, a ja sam sad baš fino uživala i birala u miru, svi se nešto natiskali oko frizidera. I svih velicina je još bilo.
Dobro jutro cure! Je li ta ogtt pretraga obavezna? Meni doktorica nije ništa spominjala.
Grazia, vecina doktora šalje na to, ali ne baš svi. Ali u svakom slučaju ako nemaš nekih problema tebi je još rano, obično se ide između 24 i 28 tjedna.
Ranije šalju samo ako ti je u krvnoj slici visok šećer ili ako u kratkom vremenu dobiješ puno kila
Kaktus i Mono sretnoooo danas, da budu odlicni rezultati, a nije ti nista spominjala jos jer ti je sigurno bio u granicama na prvom vadjenju, oko 24.t ce te poslati da vadis. Ni meni nije nista spominjala, samo da je bio uredu pri prvom vadjenju krvi u 11t.
Ovdje je obavezno vjerovatno i za Hr.
Kod nas je jos sve bijelo koliki je mraz, bas je bilo hladno jutros brrrrrrrr......
Proudy vidim ja sunce izaslo ispod oblaka kad ja na forum ti ustala :P hahahahha
ima cura da rasiri nogice danas da sve vidis ahahahha sretno....
Vidis Panda cak sam i ranije ustala ne bi li prizvala onu Katuskinu srecu pa da mi se beba pokaze.
Ma samo da je sve u redu, to mi je naravno najvaznije, za sve ostalo cemo lako.
Sretno cure na ogttu, da vam budu dobri nalazi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Spremni za pregled. 😉
Idemo prije na kavu, a u 13 smo kod ginica. 😘😘😘😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Istina, ogtt je baš dosadna pretraga. Meni je prvih sat vremena prošlo još nekako, jer sam stalno iščekivala kada će mi doći loše kako svi pričaju. Ono zadnje vađenje nikako dočekati. Na kraju sam išla s mužem u kafić da bar on popije kavu kad ja ne smijem, pa sam tamo listala časopise. Srećom nitko me nije "čuvao" ni nadgledao jel sjedim, a i kafić je odmah pored doma zdravlja bio.
Ja sam jutros poharala lidl. Neznam jel ta trudnicka i dječja robica nije zanimljiva u mom kvartu ili se nikome neda ujutro buditi. Znam da se inače ljudi čupaju oko robe već u 8 ujutro, a ja sam sad baš fino uživala i birala u miru, svi se nešto natiskali oko frizidera. I svih velicina je još bilo.
Mislim da su se svi ovaj mjesec istrosili oko bozica, hrana i pokloni, pa su u bankrotu.
Ja gotova, nije taj ogtt strasan, nije ta glukoza bas ni toliko strasna.
Jedino sam gladna bila i jedva docekala da idem u Dubravicu po dvije pizze...
Cak sam dopustila nekoj praktikantici da mi vadi krv sva tri puta, lijepo su me pitali dal imam sta protiv, a imam dobre vene pa bi me stvarno cudilo da me masakrirala. Ona sretna, ja sretna.
Ja gotova, nije taj ogtt strasan, nije ta glukoza bas ni toliko strasna.
Jedino sam gladna bila i jedva docekala da idem u Dubravicu po dvije pizze…
Cak sam dopustila nekoj praktikantici da mi vadi krv sva tri puta, lijepo su me pitali dal imam sta protiv, a imam dobre vene pa bi me stvarno cudilo da me masakrirala. Ona sretna, ja sretna.
Ajde super. Nek je dobro proslo. Jos nalazi da budu super i to je to.
Koliko se ja sjecam i meni je to prvi put bilo ok, nis strasno. Jedino mi je bilo dosadno tam sjedit.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji