Proudy cestitam na deckicu. Sad malo miruj da budes dobro. Cuvaj se... 😍😍😍
Guzva je bila Honey. Umjesto 4ipo sata smo isli 6 grrr. Ako je u cet takva guzva kako ce biti danas. Fujjjj🔫🔫🔫
Evo sAd kafica i dorucak pa avion. Neka je magla valjda poletimo hahahah ☃️⛄️☃️⛄️
Budi najljepsa na festi. Oj svi mi diraju stomak. Al hajd roditelji svekrva i sogorica mogu. Drugi ne mogu i cao hahahaha.
Sljedece javljanje uz caaj i Kemala hahahahahah samo za Honey
Jutro curke...mislim da mi se upravo javila moja žaba😊😊😊😊...posteljica je sprijeda pa cu vjerojatno slabije osjecati kao i sa P ali svakako jedva cekam svakodnevna javljanja moje sramezljive bebice
Panda uzivajte i bas kako je ita rekla, ne pika se putovanje ako se ne vratis sa barem +3
Panda sretan put i uzivaj!
Pikica bravoooo! Ja ga osjecam vec neko vrijeme, onak slabasno, al meni je i posteljica straga, pa zato prije osjecam.
Dobra stvar u svemu ovom je sto vise ne pecem kolace 😂😂😂😂😂
Od danas mi je i muzek na go, malac kak on kaze na praznicima i svi gustamo. Oni su sad otisli obavit ducan, da vise ne moramo do poslije Stefanja i to je to. Mislilk smo za Bozic do mojih, ali mislim da ce oni morati k nama, ne smijem toliko dugo sjedit u autu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evo i moji su gotovi, malo su neuredno namazani al sam se zurila dok mala spava :)
Pozdrav curke, zanima me da li pijete nešto od vitamina, koje i cijena? Hvala
Mene ste urekle 🙄
Muž je sam već uspio pojesti cijelu turu zvjezdica i večeras sam morala raditi nove
Sortiraj odgovore
Najstariji