Panda po rakiji hahahaha Nisi ti to pila 😂 sta si tulumarila do jutra hahaha
Jel se lijepo provodite? Ja ipak jucer pekla vanilin kiflice, zvjezdice i raspucance. Doso mi muz i rekao da ce kupit kolace, ma reko ne dolazi u obzir. Danas mislim jos nesto kremasto napravit, hm...ako ce mi se dati! U petak sam bila bogme umorna, em opet nisam spavala od 3, pa je bio taj domjenak oko podne, festali cijeli dan dosla kuci oko pola 9. Dobro sam se zabavila 😁 danas do podne sta napravim a onda sredujem sebe i odmooorrrr... Nesto nam na autu otislo a mogu ga tek uzet 11.1. u servis, tako da smo kupili karte za avion i letimo 30.12.rano umjesto 28.12., sto znaci da smo dan krace u deutschlamdu a i veci je komfor. Cure s cim se vi bavite?
Ja sam noćas sanjala da sam rodila i da su mi dosli svekar i svekrva, bili su kod nas preko tjedan dana, ništ nisu pomagali nego su samo radili nered, njihove stvari su ležala po podu i još su očekivali da im ja stalno nešto kuham i nakuhavam.
Naravno, probudila sam se u suzama u 3 i nisam se mogla zaspati do 6
Uopće neznam sta mi je to došlo, nit se loše slažem sa svekićima nit su neuredni nit oni baš dolaze kod nas, u 2 godine su ukupno prespavali 2 noći
Drage moje proljetnice,
Unaprijed cu Vam svima cestitat Bozic i pozeljet sve najbolje u novoj godini.
Od srca vam svima zelim da vam trudnoce prodju u najboljem redu i da na svijet donesete zdrave bebice. Uzivajte u vasim bebama i u svakom trenu majcinstva, jer to je najbitnije i najljepse u zivotu.
Vasa Kaktus
Drage moje proljetnice,
Unaprijed cu Vam svima cestitat Bozic i pozeljet sve najbolje u novoj godini.
Od srca vam svima zelim da vam trudnoce prodju u najboljem redu i da na svijet donesete zdrave bebice. Uzivajte u vasim bebama i u svakom trenu majcinstva, jer to je najbitnije i najljepse u zivotu.
Vasa Kaktus
Jesam ja nesto propustila? Zasto mi pise deleted user? Ne kuzim.
Pridruzujem se lijepim zeljama i puse saljem svima, uzivajte u blagdanima. 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda uzivaj!
Honey pusti kolace, dosta je, odmaraj se! 😉
Ja nista vise ne radim, doduse ni ne smijem, tak da samo delegiram iz kreveta.
Veceras jos kitimo borek i to je to. Puse svima
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, nadam se da uzivate. Ja dobila upalu misica od kicnja bora🤣 muz cisti stan od jutra, ja spekla zadnju turu kolaca i to je to. Od sad samo gustanje, klopanje i uzivanje.
Kaj je s kaktus? Nije se valjda obrisala?!
Pusa svima
Sortiraj odgovore
Najstariji