Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Prosinac 2017. 20:39

Nece da mi ucita slikuuuu 🙈🙈🙈🙈

Bublica123
    23. Prosinac 2017. 21:19

Ucitalo je!!!!!!!!
    Pandaaaaaaa samo navali😍😍😍😍😍uzivaj u odmoru

panda102
    24. Prosinac 2017. 05:28

Hahahhahaha super. Evo onda jedna i rakija za vas.

Honey
    24. Prosinac 2017. 07:12

Panda po rakiji hahahaha Nisi ti to pila 😂 sta si tulumarila do jutra hahaha 
    Jel se lijepo provodite? Ja ipak jucer pekla vanilin kiflice, zvjezdice i raspucance. Doso mi muz i rekao da ce kupit kolace, ma reko ne dolazi u obzir. Danas mislim jos nesto kremasto napravit, hm...ako ce mi se dati! U petak sam bila bogme umorna, em opet nisam spavala od 3, pa je bio taj domjenak oko podne, festali cijeli dan dosla kuci oko pola 9. Dobro sam se zabavila 😁 danas do podne sta napravim a onda sredujem sebe i odmooorrrr... Nesto nam na autu otislo a mogu ga tek uzet 11.1. u servis, tako da smo kupili karte za avion i letimo 30.12.rano umjesto 28.12., sto znaci da smo dan krace u deutschlamdu a i veci je komfor. Cure s cim se vi bavite? 

Palčica0306
    24. Prosinac 2017. 10:34

Na dobro Vam došlo Badnje jutro😘

Frajla
    24. Prosinac 2017. 10:46

Ja sam noćas sanjala da sam rodila i da su mi dosli svekar i svekrva, bili su kod nas preko tjedan dana, ništ nisu pomagali nego su samo radili nered, njihove stvari su ležala po podu i još su očekivali da im ja stalno nešto kuham i nakuhavam.
    Naravno, probudila sam se u suzama u 3 i nisam se mogla zaspati do 6
    Uopće neznam sta mi je to došlo, nit se loše slažem sa svekićima nit su neuredni nit oni baš dolaze kod nas, u 2 godine su ukupno prespavali 2 noći

24. Prosinac 2017. 13:15

Drage moje proljetnice, 
    Unaprijed cu Vam svima cestitat Bozic i pozeljet sve najbolje u novoj godini. 
    Od srca vam svima zelim da vam trudnoce prodju u najboljem redu i da na svijet donesete zdrave bebice. Uzivajte u vasim bebama i u svakom trenu majcinstva, jer to je najbitnije i najljepse u zivotu. 

Vasa Kaktus

24. Prosinac 2017. 14:21

Drage moje proljetnice,
    Unaprijed cu Vam svima cestitat Bozic i pozeljet sve najbolje u novoj godini.
    Od srca vam svima zelim da vam trudnoce prodju u najboljem redu i da na svijet donesete zdrave bebice. Uzivajte u vasim bebama i u svakom trenu majcinstva, jer to je najbitnije i najljepse u zivotu.

Vasa Kaktus

Jesam ja nesto propustila? Zasto mi pise deleted user? Ne kuzim.
    Pridruzujem se lijepim zeljama i puse saljem svima,  uzivajte u blagdanima. 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Prosinac 2017. 14:31

Panda uzivaj!
    Honey pusti kolace,  dosta je,  odmaraj se! 😉
    Ja nista vise ne radim, doduse ni ne smijem,  tak da samo delegiram iz kreveta.
    Veceras jos kitimo borek i to je to. Puse svima

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    24. Prosinac 2017. 16:28

Drage moje, nadam se da uzivate. Ja dobila upalu misica od kicnja bora🤣 muz cisti stan od jutra, ja spekla zadnju turu kolaca i to je to. Od sad samo gustanje, klopanje i uzivanje. 
    Kaj je s kaktus? Nije se valjda obrisala?! 
    Pusa svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.