Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    15. Prosinac 2017. 18:05

Panda, bila sam nes u grupi nasoj na faceu pa usla na tvoj profil. Vidla dve zanimljive stvari, prva da si bila na mallorci, dali ove god ili prosla? Ja bila prosle. A druga stvar, stavila si neki clanak di se spominjao grad Zavidovici u bosni. Jel imas veze s tim mjestom? Jer sam ja tamo rodjena, iako sam iz Žepca, al od 3.god zivim u Samoboru.  Eto , malo sam bila stalker🤣🤣🤣

15. Prosinac 2017. 19:21

Hej!
    Eto mene,  cijeli dan u gradu,  sad me tak stisce u trbuhu da sam popila magnezij i legla.
    Ugl Kaktus tamo ti je taj ducan,  gdje su bile te kosare,  pokraj inine pumpe preko puta busnog. Papuce su relativno ok,  fakat jesu. Na inace uzimam isto ciciban ili fordo. Sigurno nisu kao njihove da se razumijemo,  ali nisu neki srot.
    I nemojte o Blatu vise,  jucer savovi,  danas blato,  boze mene 😂😂😂😂😂
    Cekam da mi dodje pizza,  gladna sam ko vuk i vise ni ne znam kaj sam procitala 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    15. Prosinac 2017. 20:02
    Ide trudnica u provod 🤣
    Ide trudnica u provod 🤣

ikyri
    15. Prosinac 2017. 20:08

Predivna! Pravi trudnički trbušćić 

15. Prosinac 2017. 20:22

Predivna si Katuska! 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Prosinac 2017. 21:00

Katuska, zbilja si komad... Bas onako taman zenska

• Litta
    15. Prosinac 2017. 21:04

Katuska super izgledas. Prava trudnica koja blista. 
    Honey mislim da ti je sad probava puno osjetljivija pa zato tako reagiras. Vjerojatno ni hrana nije bila najbolja. Ja imam problema s probavom od pocetka trudnoce. Tjedan dana mi je ok i onda opet...
    Da li tko od vas vjezba u trudnoci? Isla sam na pilates pa sam prestala zadnja 2mj, na sljedecem pregledu cu pitati mogu li na pilates za trudnice pa bih to. 

panda102
    15. Prosinac 2017. 21:08

Jaoooo mačkeeeee 😍😍😍😍😍
     Stalkeru hahahaha
    Bili smo ovo ljeto 5dana na majorci i onda letili za madrid tamo bili 3 dana. I rekli cim bebica bude imala godinu i po idemo opet tamo. Koja klimaaaa a joooj. 
    Sljed godine kod Ite u Selce 😁😁😁
    Ja sam iz Zavidovica hahahah aj ludiloooo hahahaha pa ides li kad za Zepce. Imas li tamo koga? 
    Zivjela sam tamo dok se nisam udala u Sloveniju. Prije sam studirala pet godina u Sarajevu. Tamo isto imamo stan. Sad ce i Honey napisati da je i ona tamo rodjena hahahaha 
    Proudy ne skitaj previse hahaha zezam se samo uzivaj. Hocu i ja 🍕🍕🍕🍕 njamiiii

Honey
    15. Prosinac 2017. 21:09

Katuska wow trudnica! 😍 lijep provod zeno 😘

panda102
    15. Prosinac 2017. 21:12

Honey 25 weeks ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.