Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    15. Prosinac 2017. 07:24

Katuska ustaj odose pareeeeeeee fijuuuuuuuuuuu leteeeeeeeeeeeeee 
    Joj Honey kad sam ja radila neki kolač i piše IZRADITI MARGARIN SA ŠEĆEROM, ma ja sam 10000 puta procitala i ne znam sta to znaci, rekoh mama jel ga treba ostaviti na cjedilu, ona je plakala, pa ja rekoh ako ga treba izradit .... o moj Bože hahahaha 
    AJMO JUTRO BUĐENJEEE

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:25

Jutroooo!! Honey zadnja jucer Honey prva danas hehe! Prijavljujem prvu kilicu!!! Jupiiiii! 😀🎉🎉🎉 Napokon! Ok po doktorovom ce biti 0.5kg jer ne vodi sto sam smrsala 1.5kg ali meni je kg! I taman vrijeme! Bit ce ovo dobar dan!!! 😀

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:26

Fuck Panda opet si me preduhittila 😂

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:28

Nema Kate pekla ona zviiijezdice fo tko zna kad u noci hahahaha traume haha

Honey
    15. Prosinac 2017. 07:29

Stavila ja curama na ljetnim recept za raspucance, bit ce ljutih trudnica opet 😂😂😂 hahahaha 

panda102
    15. Prosinac 2017. 07:44

Nisam ja prva ti si, samo ti malo štekao internet. Ja vam se divim kad mozete spavat dugo hahahaha ja ne volim dugo ostat budna, nema me sta privuci da ostanem budna, tv ne gledam... ne znam zasto ga placam hahaha 
    Danas ce mi doci dvije prijateljice pa cu im peci lava cake, imam i sladoleda pa nek se ubiju, kad ja ne mogu...hahaha 
    poslala sam mail na kliniku u sarajevo, pa ako budu radili rekla sam da me naruce... mirna Bosna <3...
    Honey samo ti pisi recepte, sutra kontam lazanje famozne Katuskine, ako ispadnu katastrofa, javno cemo je lincovati hahahhahaa

panda102
    15. Prosinac 2017. 07:45

Imal ko veci stomak? Hahahahaha

15. Prosinac 2017. 08:25

Ja sam jutros trebala na OGTT, al sam bila toliko gladna da sam prvo u frizider otisla. Budem iduci tjedan, taman pred Bozic 

15. Prosinac 2017. 08:42

Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
    Ja spremila malog za vrtic,  danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
    Ja se spremam danas malo do firme,  popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape,  jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

15. Prosinac 2017. 08:50

ProudMomy

Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
    Ja spremila malog za vrtic, danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
    Ja se spremam danas malo do firme, popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape, jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂

Mogu se zamjenit? Mi smo dali davnih dana velicine, negdje kad su krenuli u 9 mj, jos sam namjerno broj veci rekla, al sad smo taj broj, a jos ni s os slapica nismo vidjeli, tako da racunam da ce i nama bit dobrano premale kad dodju.
    A bolje da su im kupili po neku edukativnu igracku za svaku sobu, vise koristi od slapica koje svaki roditelj tako i onako kupi svom klincu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.