Katuska ustaj odose pareeeeeeee fijuuuuuuuuuuu leteeeeeeeeeeeeee
Joj Honey kad sam ja radila neki kolač i piše IZRADITI MARGARIN SA ŠEĆEROM, ma ja sam 10000 puta procitala i ne znam sta to znaci, rekoh mama jel ga treba ostaviti na cjedilu, ona je plakala, pa ja rekoh ako ga treba izradit .... o moj Bože hahahaha
AJMO JUTRO BUĐENJEEE
Jutroooo!! Honey zadnja jucer Honey prva danas hehe! Prijavljujem prvu kilicu!!! Jupiiiii! 😀🎉🎉🎉 Napokon! Ok po doktorovom ce biti 0.5kg jer ne vodi sto sam smrsala 1.5kg ali meni je kg! I taman vrijeme! Bit ce ovo dobar dan!!! 😀
Nema Kate pekla ona zviiijezdice fo tko zna kad u noci hahahaha traume haha
Stavila ja curama na ljetnim recept za raspucance, bit ce ljutih trudnica opet 😂😂😂 hahahaha
Nisam ja prva ti si, samo ti malo štekao internet. Ja vam se divim kad mozete spavat dugo hahahaha ja ne volim dugo ostat budna, nema me sta privuci da ostanem budna, tv ne gledam... ne znam zasto ga placam hahaha
Danas ce mi doci dvije prijateljice pa cu im peci lava cake, imam i sladoleda pa nek se ubiju, kad ja ne mogu...hahaha
poslala sam mail na kliniku u sarajevo, pa ako budu radili rekla sam da me naruce... mirna Bosna <3...
Honey samo ti pisi recepte, sutra kontam lazanje famozne Katuskine, ako ispadnu katastrofa, javno cemo je lincovati hahahhahaa
Ja sam jutros trebala na OGTT, al sam bila toliko gladna da sam prvo u frizider otisla. Budem iduci tjedan, taman pred Bozic
Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
Ja spremila malog za vrtic, danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
Ja se spremam danas malo do firme, popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape, jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
Ja spremila malog za vrtic, danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
Ja se spremam danas malo do firme, popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape, jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂
Mogu se zamjenit? Mi smo dali davnih dana velicine, negdje kad su krenuli u 9 mj, jos sam namjerno broj veci rekla, al sad smo taj broj, a jos ni s os slapica nismo vidjeli, tako da racunam da ce i nama bit dobrano premale kad dodju.
A bolje da su im kupili po neku edukativnu igracku za svaku sobu, vise koristi od slapica koje svaki roditelj tako i onako kupi svom klincu.
Sortiraj odgovore
Najstariji