Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Prosinac 2017. 12:01

ProudMomy

Mislim da da, kazu mi da je bas Drziceva 1 adresa, a meni je firma kod autobusnog pa kad sam vec tamo cu danas to obavit.

A kak ti se cine slapice?
    Ja kupujem maloj ciciban obucu, i papuce i vanjsku obucu, nekak im vjerujem, stajaznam, je skupa ko sam vrag al imam osjecaj da je kvalitetna

Honey
    15. Prosinac 2017. 15:19

Znači jučer me muž nagovorio da probamo u Ikea menzi pojest nešto. Inače nikad mi ne pada na pamet na takvim mjestima jesti, a neznam koji mi je klinac jučer bio. A bogme neznam ni koji je njemu klinac bio! Danas već 4 puta bila na wcu, od toga dva puta BLATO (Panda zna) bilo rijetko, boli me sada završetak crijeva tj anus. Boli me i kada sjedim. Neki savjet? Moj savjet nemojte jesti u Ikei i sličnim mjestima. Jooooojjjjjj!!! I sorry cure na ne baš lijepoj temi! Sad se brinem da ne bude bebi nešto, al da je neko trovanje u pitanju mislim da bi i povraćala....

ikyri
    15. Prosinac 2017. 15:24

Honey

Znači jučer me muž nagovorio da probamo u Ikea menzi pojest nešto. Inače nikad mi ne pada na pamet na takvim mjestima jesti, a neznam koji mi je klinac jučer bio. A bogme neznam ni koji je njemu klinac bio! Danas već 4 puta bila na wcu, od toga dva puta BLATO (Panda zna) bilo rijetko, boli me sada završetak crijeva tj anus. Boli me i kada sjedim. Neki savjet? Moj savjet nemojte jesti u Ikei i sličnim mjestima. Jooooojjjjjj!!! I sorry cure na ne baš lijepoj temi! Sad se brinem da ne bude bebi nešto, al da je neko trovanje u pitanju mislim da bi i povraćala….

Jao ja volim jest u ikei! Sutra smo trebali ic tamo. Njihov čizkejk mi je super... ali pak vecinom sam tamo jela trudna a tada mi je sve bilo fino. Treba se više čuvat javnih WC-a i prat ruke ko debil jer jako puno ljudi prođe kroz ikeu i sve se dira a ljudi se ne peru...

15. Prosinac 2017. 15:30

Honey

Znači jučer me muž nagovorio da probamo u Ikea menzi pojest nešto. Inače nikad mi ne pada na pamet na takvim mjestima jesti, a neznam koji mi je klinac jučer bio. A bogme neznam ni koji je njemu klinac bio! Danas već 4 puta bila na wcu, od toga dva puta BLATO (Panda zna) bilo rijetko, boli me sada završetak crijeva tj anus. Boli me i kada sjedim. Neki savjet? Moj savjet nemojte jesti u Ikei i sličnim mjestima. Jooooojjjjjj!!! I sorry cure na ne baš lijepoj temi! Sad se brinem da ne bude bebi nešto, al da je neko trovanje u pitanju mislim da bi i povraćala….

Odi u ljekarnu i trazi neki probiotik dobar koji smiju trudnice. 
    Nece bebi nista biti, ak se rijetko BLATO nastavi cuvaj se dehidracije. 

15. Prosinac 2017. 15:34

Mene jutros tata zvao, kaze da ne kuham rucak da ce mi oni dofurat jer su doma oboje danas, ja sad sva u iscekivanju, kad eto ti njih dvoje na vrata i nose mi lonac sarme i kuhanog bunceka... Ajme sto mi je toplo oko srca bilo, NEMA sarme ko mamine, jednostavno nema. Samo sam pire skuhala i najela se ko budala, mala pojela citavu sarmu i dve zlice pirea, nasljedila je ljubav prema sarmi haha

ikyri
    15. Prosinac 2017. 15:36

kaktus

Mene jutros tata zvao, kaze da ne kuham rucak da ce mi oni dofurat jer su doma oboje danas, ja sad sva u iscekivanju, kad eto ti njih dvoje na vrata i nose mi lonac sarme i kuhanog bunceka… Ajme sto mi je toplo oko srca bilo, NEMA sarme ko mamine, jednostavno nema. Samo sam pire skuhala i najela se ko budala, mala pojela citavu sarmu i dve zlice pirea, nasljedila je ljubav prema sarmi haha

Mljac :) Moja isto voli sarmicu.

Honey
    15. Prosinac 2017. 16:01

Ma perem, uopće nisam bila na wcu tamo, imam i onaj gel u torbici i maramice, za dezinfekciju. Ruke su mi sve ko papir za rašpanje od pranja! I mužu nije bilo dobro, samo on to sve izbaci jednim odlaskom na wc, a ja inače imam osjetljiv želudac i crijeva, doslovno fina guza  čak sam dva puta imala upalu gušterače, baš mi je cijeli taj sustav nekako fucked up.
    A nije bilo loše, jela kiselo zelje, pire i kobasice. Malo su mi te kobasice bile čudne, čini mi se ili je rok bio pri kraju ili prošao. Tko će ga znati, hvala na savjetima. Ja pokupila jučer kod mame domaće kiselo zelje i isto je sarma u planu za vikend, jupiii!!! OBOŽAVAM. Al nema meni do moje sarme, mater ju nikad nije baš znala tako napravit.

panda102
    15. Prosinac 2017. 16:06

Dosla kuci i sta me ceka ❤️❤️❤️❤️❤️ Ljubi moj. 

panda102
    15. Prosinac 2017. 16:06

Honey nakon sto jedem komentarisem blato hahahaha

• ita87
    15. Prosinac 2017. 16:07

Ovo sam dobila od kolegice kad je cula da sam trudna hahaha ja sam valjda najveci fan ikee 
    Uvijek jedemo tamo, i opcenito posvuda jedemo hahah. Sarmu obozavam, nikad radila, i mamina je naravno najbolja, sve druge su blah.
    Proudy ta tvoja kolegica s faksa  je sestra od mog frenda iz osnovne i srednje skole 
    Panda skoro sam umrla od smijeha na blato 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.