Honey mozda bolje da recepte ostavimo samo za sebe😂😂😂😂😂
Panda kako si mrsava i imas mali trbuscic, lijepo izgledas.. mozda da se primis oklagije i razvuces koju krompirusu...buknut ce on kroz mjesec, dva🤗🤗🤗🤗
Ma kaktus moj...tak mi vec idu na zivce s tim drkanjem oko secera...nek si se ti fino napapala
Proudy ti si u skitnji danas, ja sam ostavila svog crveka danas doma...eno krmi ko top
Evo meni vage na 68...mucnine prestale napokon i sad se u miru mogu poceti toviti😅😅😅😅
Hahaha, da i ja se spremam pravit to lazanje već dva vikenda, al ja uvijek nešto u hodu radim po svom guštu, to ću morati baš po receptu. Panda lijepi ti je mali trbuh, moj je baš skočio, sad sam jako happy... Jedva čekam rodit ali toliko mi je lijepo biti trudna da već vidim da će mi faliti. Danas mi dolazi NOONA krevetić!!! Jupiiiii... Proudy uzela dan za sebe, bravo. A ovo sa šlapicama, skroz glupa ideja ali skroz.... Bolje da je Banditos dao novce pa bi već vi to bolje iskoristili za dijete.
Pikica taman pravo vrijeme za tovljenje, daj sarme, daj francuske, daj kolača hahahhaha
Da da moram i ja po receptu, nasla sam ukucas na google katuska lazanje i iskoci odmah ahhahaha
Taman imam sve u frizideru, mljeveno meso odledim i pravim sutra sigurno, moram jos malo vidjet omjer za besamel sos, brasna maslaca i mlijeka nisam dugo pravila, ionako nemam planova za sutra, i imam mozarelu, moze umjesto gaude jelde.??
ahhahaa kao po receptu cu pravit hahaaahhaha
Hahaha, da i ja se spremam pravit to lazanje već dva vikenda, al ja uvijek nešto u hodu radim po svom guštu, to ću morati baš po receptu. Panda lijepi ti je mali trbuh, moj je baš skočio, sad sam jako happy… Jedva čekam rodit ali toliko mi je lijepo biti trudna da već vidim da će mi faliti. Danas mi dolazi NOONA krevetić!!! Jupiiiii… Proudy uzela dan za sebe, bravo. A ovo sa šlapicama, skroz glupa ideja ali skroz…. Bolje da je Banditos dao novce pa bi već vi to bolje iskoristili za dijete.
Pikica taman pravo vrijeme za tovljenje, daj sarme, daj francuske, daj kolača hahahhaha
NOONAAAAAAAAA STIZE...<3
Ok pikice, krecem s razvlacenjem pita hahahaha ma kad je muz prva smjena mi stalno kuhamo, ali kad je on druga i ja dodjem kuci, a njega nema, nista mi se ne jede. Danas je rekao da ce praviti kiflice s hrenovkama hahaha jedva cekam kuci :) danas ima godisnji jer imaju festu u firmi. Banditos se nije potrudio ehhhehehee
Evo meneeeee evo me, kuma me sad probudila i mislim si ako se nisam sama probudila i pogledam stanje racuna ono nista. Pa jbt meni je i ovo rano, mogli su bar nesto dat🤣
Pandica super izgledas, ja se ne veselim sto kile rastu, od kad nisam na dijabtes dijeti bas vidim da sam se zaokruzila (ne samo u trbuhu). Morat cu do mame ona ima jednu vagu sto 5 kg manje pokazuje, i ona je svjesna toga ali se bas nje drzi i misli da toliko ima kila koliko ta pokaze😂 kad stane na moju ljuta na mene bude pola dana.
Kaktus kad su rezultati?
Rezultati OGTTa? Haha iduci tjedan kad se udostojim otic napravit, jutros sam pregladna bila i nebi izdrzala, cim sam ustala sam se najela...
Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
Ja spremila malog za vrtic, danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
Ja se spremam danas malo do firme, popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape, jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂
Mogu se zamjenit? Mi smo dali davnih dana velicine, negdje kad su krenuli u 9 mj, jos sam namjerno broj veci rekla, al sad smo taj broj, a jos ni s os slapica nismo vidjeli, tako da racunam da ce i nama bit dobrano premale kad dodju.
A bolje da su im kupili po neku edukativnu igracku za svaku sobu, vise koristi od slapica koje svaki roditelj tako i onako kupi svom klincu.
Da, mogu se zamijeniti. Imas ducan njihov na drzicevoj kod autobusnog. Kazem ti gdje tocno kad vidim danas. Tamo se mjenjaju i papuce i skolske uniforme. Mi dobili 29, a treba mu 31 vec 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro! Katuska opet nist od para 😂😂😂😂
Ja spremila malog za vrtic, danas zadnja proba prije veeeelikog nastupa. Uzbudjen je cudo jedno.
Ja se spremam danas malo do firme, popit kavu s ekipom a usput idem zamijenit one famozne Bandiceve slape, jer dok su stigle mom djetetu je noga narasla za 2 broja 😂😂😂😂😂
Mogu se zamjenit? Mi smo dali davnih dana velicine, negdje kad su krenuli u 9 mj, jos sam namjerno broj veci rekla, al sad smo taj broj, a jos ni s os slapica nismo vidjeli, tako da racunam da ce i nama bit dobrano premale kad dodju.
A bolje da su im kupili po neku edukativnu igracku za svaku sobu, vise koristi od slapica koje svaki roditelj tako i onako kupi svom klincu.
Da, mogu se zamijeniti. Imas ducan njihov na drzicevoj kod autobusnog. Kazem ti gdje tocno kad vidim danas. Tamo se mjenjaju i papuce i skolske uniforme. Mi dobili 29, a treba mu 31 vec 😂😂😂😂
Ona bivsa prodavaonica od uriha? Tj vani su bile uvijek izlozene kosare neke i ta drvenarija... Nisam znala da se mogu mjenjati, budem vidjela kad mi dobijemo papucice ili nekom poklonit ili zamjeniti ako nece biti dobar broj
Mislim da da, kazu mi da je bas Drziceva 1 adresa, a meni je firma kod autobusnog pa kad sam vec tamo cu danas to obavit.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji