Pa se ne zaljubi hahaha kaze upario s posteljinom od krevetica.
A sta je u zlatnom paketicu? Nesto cokoladno sigurno
Super poklon, ja zamisljam pandu kako je razderala papir hahah bar bih tako ja
Ja mu bas neki dan govorila kako su mi to dvije sljedece investicije hahahaha. Mislio na sve. Joj cokoladno mi nista ne ide. Odmah zgaravics i muka.
IHoney i ja imam finu guzu hahahah joj ubi me to. Ako nam ima neko ja ne mogu na wc. Kod nekog ici na wc (mislim na blato) ma nema sanse. Kad Bi se ublatnjavila do grla nece i nece, blokaaadaaa. 💩💩💩💩💩💩
A Honey meni nista ne pomaze, najgore je kad me boli, isto nakon grubog sexa 😆😆😆🤪🤪🤪🙈🙈🙈🙈
Oj jesam umorna. Moj otisao na festu ja cu samo da legnem i zaspim pa ce i on pokucat, ali oprostit cu mu ako me probudi.
Ita jesi li ono napisala da se opet nije vidio spol ili sam pobrkala, ubi me onaj fejs, milion informacija na dan.
Mi dobili tri puta vecu bozicnicu nego lani +stimulacija na platu, oprostite al kad se tog sjetim sve drugo zaboravim 😁😁😁😁
Da, na pregledu bilo sve ok, ali i dalje se ne vidi spol... pricekat cemo jos malo
Jbt honey sutra idem u ikeu i nabrijavam se kak cu tam pojest nes i sad procitam to blato i muka mi🤣 a sirota svaki dan ti nes.
Meni danas dan gori neg jucer, eto. Prvo me nazivciro aparatic za secer, kaze on meni ujutro 3.9. Je je mos mislit stari moj ni mrtvac nema tolko, mjerim odmah s drugim od frendice 6.1. Usrala sam se od straha jer mi dr reko da mu se javim ak mi iznad 6. Ugl sad ne znam koji je tocan a koji ne, otiso muz u ljekarnu po novi, ak ne bude sad kostao 600 kn bas.
I da
Druga stvar, isla radit rum kugline. Prelagani recept, dino ih obozava a ja ne smijem ni probat jer ide sirovo jaje. Nebitno to, nego, kupila orah na placu predivan ( mislim si njega cuvam za orehnjacu) a kupim za te kuglice u lidlu u rinfuzi. I jos sam ih bogovski samljela u nutribulletu. Napravim ja kuglice i vidim njega nesto vadi iz usta, kad ono ljuska od oraha. U svakoj jebenoj kuglici dve tri ljuskice.
Odustajem od svega🤣 idem se danas napit i najest na domjenku. Dobro, samo najest🙄🙄
Panda svaka cast za muzica, tak trebaju svaki dan bit 🤣 mene moj danas zivcira, jos kad je sa strahom u ocima izvadio onu ljusku od oraha doslo mi da na njega bacim tu smjesu. Boze hormoni 😤🤣
Ita osvecuje vam se beba za skrivanje 🤣 kolica su bas super, meni su ta isto lijepa. Sad su bar snizena ak nis dr, samo provjeri koja sjedalica ide na njih
Panda u kolko se ti dizes da dobijes tri bozicnice🤔
Panda pa zauzeo je cijeli januar sa porukom Hahaha Joj bas lijepo i pazljivo od njega. ❤ imam isti problem, blato ne mogu izbacit nigdje osim kuci i na poslu. To mi je teren 😂 i ja umorna idem isto lec.
Katuska samo ti papaj nemoj se obeshrabrit, to sam ja samo baksuz, kako si i sama rekla svako malo nesto 😑 Umrla od smijeha na ovaj tvoj post po kolacima, bas te nece haha
Ita bas peh, bit ce drugi put nek je sa bebom sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji