Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    16. Prosinac 2017. 09:40

Panda stara neda peglu za zivu glavu, u bosni nema ni jednu jer se boji sta ce pokazat. 
    Honey super za noonu, posaljem ti pixia da provjeri jel sve ok🤣

Katuska99
    16. Prosinac 2017. 09:41

Boze peglu, vagu, honey me zbunila s muzem koji pegla🤣🤣

16. Prosinac 2017. 09:53

Jutro!
    Ja zapravo budna od 7, ne znam kaj je malom danas stalno me budio,  pa sam na kraju ustala.
    Panda,  da u cetvrtak,  21.sam na pregledu i ne mogu docekat. 😁
    Jucer sam se tak pizze najela da mi je jos i sad tesko.
    Ne bum danas kuhala,  danas cemo nesto vani jest. Zdrava prehrana not. 😂😂😂😂
    Katuska ti i kad rano ustanea,  kasno je za pare.
    Honey,  moj M je prekjucer isao s ekipom gledat star wars,  ne znam detalje,  pa ti ne mogu ni spoilat,  ali kaze da mu je bas dobar film bio,  pa eto,  muza pod ruku i u kino. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Prosinac 2017. 09:53

Ja radim reviziju igracaka, ajme nisam ni znala koliko toga imamo dok nisam krenula cistit i preslagivat. Boze pomozi. A kao kupujemo bolje i kvalitetne igracke, ne bacamo novce na one kineske gluposti sto se pokidaju za 3 dana, to smo i familiji blizoj i prijeteljima rekli, radje nek kupe cokoladu nego one gluposti.
    A bozic stize, rodjendan maloj u 3 mj, nova hrpa je u pripremi

panda102
    16. Prosinac 2017. 10:11

Je li neko gledao sinoc film na fox life hahaha pisam hahaha onako bih i ja isto. Ja si vratila pa sad gledam. 
    Vjeruj i ja sam zbunjena muzem koji pegla hahahaha

Honey
    16. Prosinac 2017. 14:10

Hahahaha umirem, cure bas ste smijeh 😂 
    Muz ne pegla dabas, dogovorili se da nista danas ne radimo. Samo se skitamo i sopingiramo 😁 procitam ja njemu ovako pokoju anegdotu sa foruma pa kaze on da ima vremena napravio bi seriju o trudnicama i obogatio se, kakav zivot na vagi kakav tri dva jedan peci, kakav kemal, to bi sve gledanosti potuklo 😂 

Honey
    16. Prosinac 2017. 14:15

Panda a kako se zove film? Nije bio samo jedan film cijelu vecer hahaha 
    Proudy vidjet cemo, nismo jos kupili karte, sve je puno pa kad padnu rezervacije ako uspijemo dobit dobra mjesta... 

Katuska99
    16. Prosinac 2017. 14:44

Evo mene iz ikee, ovo mi je najdraze od svega sto sam uzela 

Uzivajte u vikendu mamasite 😘

panda102
    16. Prosinac 2017. 16:28

Samo za Katusku

Honey samo je jedan film bio na fox life sinoc Kraljevski bozic. 
    😘😘😘😘

Honey
    16. Prosinac 2017. 17:26

Uuu, dobar teeek! Super izgledaju mmmm 😋 
    Joj gledala sam to neki dan ja mislim. Jel to ono sa onom dadiljom koja je radila kao spremacica pa zavrsila u nekom dvorcu? 😂 Takve filmove mogu gledati samo sada kada sam trudna hahaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.