Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    15. Prosinac 2017. 21:12

Hahaha, nije, Honey je iz Zabljaka rodena u Doboju a ima obitelji od zepca do dervente 😜

panda102
    15. Prosinac 2017. 21:12

Mislila sam 15. Gluoi nokti. Glupiiii

Honey
    15. Prosinac 2017. 21:13

panda102

Mislila sam 15. Gluoi nokti. Glupiiii

Hahahaha nemoj vise da rezes te nokte bozeee 

• ita87
    15. Prosinac 2017. 23:09

Jao katuska preslatka si, i plava kosa i smeđa ti odlicno stoje!
    Panda samo ti dođi, brzo ste tu, i taman da ne zaboravis ruski budes s mm pricala na odmoru hahaha

• ita87
    15. Prosinac 2017. 23:12

Katuska99

Ita osvecuje vam se beba za skrivanje 🤣 kolica su bas super, meni su ta isto lijepa. Sad su bar snizena ak nis dr, samo provjeri koja sjedalica ide na njih

Ma samo nek se osvecuje, necu mu/joj nist kupit 

Katuska99
    15. Prosinac 2017. 23:13

Hvala curke, najela sam se tolko da mi je muka 🤣 
    Panda nemoj zezat hahaha, pa bila sam sad u 11 mj u zepcu, imamo kucu dolje. Mama mi je cesce dolje nego u smb. A u Zavidovicu sam se rodila jer u zepcu nije bilo bolnice, i jednom sam busom slucajno isla tam umjesto u Zenicu🤣

15. Prosinac 2017. 23:16

ita87

Katuska99

Ita osvecuje vam se beba za skrivanje 🤣 kolica su bas super, meni su ta isto lijepa. Sad su bar snizena ak nis dr, samo provjeri koja sjedalica ide na njih

Ma samo nek se osvecuje, necu mu/joj nist kupit

Tak se i ja svojoj bebi prijetim,  ak ne rasiri noge, nema poklona za Bozic 😂😂😂😂😂 pa da vidimo 😜

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Prosinac 2017. 07:25

Hahaha, sve bi htjele znati sada spol prije Bozica, a nemozes nista napraviti, za popizdit.moja ce imati pupcanu oko prepona 200% Ja jucer popila 1dcl pjenusca, prvi alkohol kako sam trudna i mislim da mi je i zadnji za Novu godinu ide djecji sampanjac 😂. Vecerali kod prijatelja pa navalio, nisam ni prije bas pila nesto puno i cesto, a sad svi misle da je zbog trudnoce. Naravno da izbjegavam ali bas da mi se pije popila bi casu pa znam da nece bit sad kraj svijeta. I tako malo mi idu na zivce ti ljudi kaj govore trudnicama sta bi trebale 😁 mi danas slazemo noonu, muz nadam se pegla, ja cistim, u planu je i malo skitati se i obecao me u kino voditi JOS UVIJEK nisam pogledala novi nastavak star warsa 😲 
    Dobro jutro zene, najavili su neki snijeg nadam se da nece promasit ❤

panda102
    16. Prosinac 2017. 08:58

Jutro Hooooney tooooo. Prva hahahaha ej kod nas je opet padao snijeg , sve je bijelo ⛄️☃️☃️⛄️
    Pa Ita draga, sto se tice mog ruskog, mogu ga pitat kako se on zove, kako se ti zoves, kako se beba zove hhahah gdje je hotel, ima li kofer i gdje je voz 😜😜😜😜 
    Ima da se ispricamo hahahhaahhaha 😂😂😂😂
    Meni kad je neki dan slusala otkucaje nasla na desnoj strani, pile mamino ❤️❤️❤️ 
    Katuska draga de ti vidi s mamom bil ona sad za novu tu vagu ponijela za zepce, da se i ja izvagam hahahahah ljetos sam s jaranicama izasla u zepce hahah a ti si ko moja kuma, ona je u zenici sjela za voz za sarajevo a ne za zavidovicr hahaha
    I kaze se u Zavidovicima hahaha ne zna ni gdje je rodjena, hahaha ja sam uZenici. Nek si se ti najela fino. Ja izvadila mljeveno, lazanje u najavi. A ustajem u 5 radnim danima, zbog bozicnice hahahaha
    Uf kad ce 23.1.da ja saznam spol al nema veze. 
    Aj Noonaaaa ❤️😘❤️😘 
    Proudy ti valjda saznas 21. Jelde tad imas pregled? 
    Uzivajte za vikend cure. 🤩🤩🤩 
    Posaljite kakvu slikicu. Ja hocu ako mi budu jestive lazanje. Sad odoh nastavit lupat jer je moj popio sinoc hahahahahah

Katuska99
    16. Prosinac 2017. 09:22

Jedva gledam ali samo da prijavim da sam budna vec. Para nema, valjda i to kasno. Uz 3 alarma se zbudila, idemo u ikeu mi cure a moramo ranije jer poslije svaka ima nesto. 
    Hahha ja sam jos dobra, moj dino ni zepce ne zna rec a kamoli zavidovici. Bio samnom prvi put u zivotu u bosnu proslo ljeto na svadbi i upoznao mojih 100 striceva. Nikog nije zapamtio🤣
    Lazanje moraju uspjet, nije to tesko ko ovi keksici 🤣
    E neka neka, samo rondaj. 
    Ja sam jucer svom ocitala bukvicu da previse hoda okolo a meni dosadno( a ne hoda, ja sam inace sto puta gora al hormoni) i on reko da je s deckima na kavi, ja poludila a onnu biti iso mene iznenadit i kupit mi novi aparatic za secer jer sam cijeli dan kvocala kak ovaj ne radi. Ja mislila on ide na kavu pa ak se sjeti to ce pogledat. Al poslije nema isprike, nastavila kao bit ljuta, njemu nis jasno. Boze 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.