Meni je bolje da uopce ne idem ni spavat, ko zna sta ce sve sjest na racun🤣
Kaktus e nek si se i ti s necim pocastila 🤣
Panda ti ak se nastavis u slo pregledavat izludit ces, stvarno se cudim da su takvi.
Proudy i mene zna grcit, jedino mi normabel pomaze. Kaze muz da me jos vise voli od kad pijem normabele🤣 sad sam ih stvadno smanjila, samo ako me bas grcevi uhvate🙄
Ja sam popila magnezij samo i legla malo i evo puno je bolje.
Apropo macka 😂😂😂 misli si: ne znam jesi ovo isto kupila za bebu, ali cisto da znas da je MOJE 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kako micko ima opaki pogled haha zgodan je.
Ja pijem jedan sumeci mg dnevno i jedan mg direct od biolectre, navecer iza tusiranja taj direct popijem, dobar je, al je 20kom skoro 60kn.
Btw radim sad one keksice po receptu od honey, pola sata sam provela razmisljajuci s cim cu probit onu rupu na gornjem keksu. Nasla neki poklopac od kutijice neke male, i sad ga oprala🤣 valjda ce posluzit
Moja mama je to prije radila s naprstkom, to je ono malo cudo sto se stavlja na prst da se ne ubodeš, pa ako ne uspiješ s poklopcem... ja sam kupila neki paketić modlica i dobila sam ta mala čuda za raditi rupice za zvijezdu, srce i cvjetić
23.1. Poslusala babica srce ❤️❤️❤️❤️ I malo popricale i ja na kebab. Imam 59 kg. Et ja tuzna 😢😢😢
Hemoglobin, hematorkit i trombociti :)
23.1. Poslusala babica srce ❤️❤️❤️❤️ I malo popricale i ja na kebab. Imam 59 kg. Et ja tuzna 😢😢😢
Hemoglobin, hematorkit i trombociti :)
Albumini u urinu negativni.
Imala sam visok tlak u prvoj trudnoci čeato i 160/100. Vecinom na pregledima. Sad imam normalan tlak i sve je ok. Mjerila sam zadnji trimestar tlak 3x dnevno i doma je bio ok.
Hahah proudy mislim da si bas to misli! A taman se probudio.
E, ako me ista u zadnje vrijeme nazivciralo ko kravu to su ovi honeyini keksici.
Pa ja ne znam kako je ona to uspjela. Em su pucali, em su izgorili, em ovi koji nisu izgorili ispali predebelo pa kad spojim dva izgleda ko big mac. Znaci uzas. I onda jos okus , zagrizem taj debeli i zvacem ga duze neg pravi big mac, da nisam zalila mlijekom ne bi mogla progutat. Eto toliko. Dugo mi se nije desilo da mi nes ovak nije uspjelo. Muz se boji rec, a vidim ga kak ga zvace zbunjeno 🤣😂
E, ako me ista u zadnje vrijeme nazivciralo ko kravu to su ovi honeyini keksici.
Pa ja ne znam kako je ona to uspjela. Em su pucali, em su izgorili, em ovi koji nisu izgorili ispali predebelo pa kad spojim dva izgleda ko big mac. Znaci uzas. I onda jos okus , zagrizem taj debeli i zvacem ga duze neg pravi big mac, da nisam zalila mlijekom ne bi mogla progutat. Eto toliko. Dugo mi se nije desilo da mi nes ovak nije uspjelo. Muz se boji rec, a vidim ga kak ga zvace zbunjeno 🤣😂
Hahahahaha! Jadan muž. Big mac 😂😂😂
Placem 😂😂😂😂😂
Nazivciralo ko kravu 😂😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji