Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    14. Prosinac 2017. 17:04

Sta ovo znaci. Ajde hb hemoglobin, a ovo dvoje??
    Bila ja.... samo me narucila sestrica na morfologiju 

Katuska99
    14. Prosinac 2017. 17:06

Ja stvarno ne znam al nabijem ih na naročena i sve , bas su bezobrazni. Dodji ti u samobor kod škvorca da ti srce bude na mjestu :)

14. Prosinac 2017. 17:22

Bas koma Panda,  debili su.
    Ja ovom svom ne izlazim iz ordinacije dok mi ne napravi uzv 😂😂😂😂😂. Pa toliko cekamo te preglede i onda da samo poprica sa mnom? Mislim da bi zatukla nekoga. 
    Mene danas bas nekak steze donji dio trbuha. Al javila se mrvica pa mi je lakse odmah.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Prosinac 2017. 17:23

Btw Katuska sutra te ocekujem oko 7 budnu,  petak je bilo bi lijepo da dodje Bozicnica za vikend 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    14. Prosinac 2017. 17:28

Meni je sutra plata i Bozicnica iako ne slavim Bozica veoma joj se veselim ahhahaha
    A nisam doktorice ni vidjela 🤪🤪🤪🤪 
    Samo da mi bi znat koji dan cemo bit u Sarajevu tacno da se narucim na 4d hihhhhi 
    Mislim 29 il 30.12. Tad cu bit tacno 18 t trudna. 

panda102
    14. Prosinac 2017. 17:30

Nabijem ih na narocena aj oplakah hahahaha kontam sta joj to znaci odakle joj sad slo rijeci i sad vidim da pise na slici hahahahah 🔫🔫🔫🔫😂😂😘😘😘

14. Prosinac 2017. 17:31

Moja Bozicnica bila jucer,  do sutra je vise nema 😂😂😂
    Panda pa nazovi pa reci da nisi sigurna koji od ta dva dana,  ali da bi svakako dosla pa vidi sto ce ti reci.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Prosinac 2017. 17:49

Katuska, i ja bila maloprije uu ljekarni, dva magnezija haha jedan limun jedan naranca, bademovo ulje, za malu probiotik, fizioloska za nos, kapi za nos i sirup paracetamola, skoro 400kn... I wau wau bomboni za mene 

Katuska99
    14. Prosinac 2017. 17:58

Meni je bolje da uopce ne idem ni spavat, ko zna sta ce sve sjest na racun🤣 
    Kaktus e nek si se i ti s necim pocastila 🤣 
    Panda ti ak se nastavis u slo pregledavat izludit ces, stvarno se cudim da su takvi. 
    Proudy i mene zna grcit, jedino mi normabel pomaze. Kaze muz da me jos vise voli od kad pijem normabele🤣 sad sam ih stvadno smanjila, samo ako me bas grcevi uhvate🙄

Katuska99
    14. Prosinac 2017. 18:00

Btw radim sad one keksice po receptu od honey, pola sata sam provela razmisljajuci s cim cu probit onu rupu na gornjem keksu. Nasla neki poklopac od kutijice neke male, i sad ga oprala🤣 valjda ce posluzit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.