Katuska,
Hoces mi pls procitati u uputstvima koji je rok trajanja??
Pikica,
Super je slikicaaa !
E jeste spavaliceeeeeee cccccccc
JUTROOOOOOO
Kad nas sve bebe prodrmaju hahahahha ali jedva cekam, nema kukanja. Docekala i ja dan za pregled, evo smisljam tuzne price u glavi da bi mi napravila UZ hahahaha
Odlucila sam da ponesem one divne slikice sa nuhalne hahaha i da joj pokazem, ima da se sazali sigurno :)
Da i tu napišem..I gotov pregled..Fantazija..sve mjere odgovaraju tjednu,ja zatvorena,bebica ima 903 grama i okrenula se glavicom dolje.ja dobila samo 1 kg u 3 tjedna :).sljedeci pregled za 3 tjedna 😍😍
Odlično :) bas mi je drago zbog vas dvije :)
Ja sam imala prosli put 59,5 kg shame on me ahhhaha to je bilo 7.11. Danas 14.12. cemo vidjeti... pojma nemam... u 16 imam pregled, prvo urin pa to, valjda ce da mi i u knjizicu unese nalaze, jer nit sam ih dobila nit imam pojma sta.
eto dosta od pande, radim i zima mi je, ne mogu se obuci koliko mi je zima :(
Panda, ja ne mogu vjerovat da je kod vas u sloveniji to sve oko vodjenja trudnoce tako bezveze, isto ko sto su cure pisale za njemacku i jos najgore u svedskoj, valjda jedan posteni pregled imaju.
A sve zemlje ispred nas.
Pa eto tako je, smatraju da je nepotrebno i et. Prvi uz od 8-12 sedmice, drugi morfologija u 21., i treci ne znam kad ahahahha
Ali sve ti zavisi od doktora, da je UZ u istoj sobi bi bilo drugacije, nego je na istom spratu, pa onda idete tamo..
Ali hajd nema veze samo da je sve ok :)
Panda javi se kad zavrsis da cujemo sta ti je mrvica rekla...mozda saznas spol😍😍😍🎊🎉🎊🎉...kakus dobro kazes, sve nesto bez veze u slov.i njem....jedna od rijetkih stvari sta je u hrvatskoj bolja nego kod drugih...lijep dan svima zelimo
Mozda bi panda i mogla saznati spol ako joj se gin smiluje i napravi uzv, inace ce cekat jos malo kao i ja hahah
Dorucak cokolino, kolegica gleda i ne vjeruje da sam ponesla cokolino na posao
Ita dobro da ta kolegica ne radi samnom jer bi se šokirala 🤣
Ja si svasta donesem, jutros je na repertoaru bio domaći ajvar. Znam si i kuhati zobene, nesquick, juha.. sve to naravno držim na poslu
Hahah raznovrsno kod tebe
Ja vecinom sendvic pojedem pa je zato sad u soku. Nemam gdje drzat hranu inace bi se tu svega naslo hahaah
Sortiraj odgovore
Najstariji