Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Prosinac 2017. 21:01

Katuska,
    Hoces mi pls procitati u uputstvima koji je rok trajanja??
    Pikica,
    Super je slikicaaa !

panda102
    14. Prosinac 2017. 07:43

E jeste spavaliceeeeeee cccccccc
    JUTROOOOOOO
    Kad nas sve bebe prodrmaju hahahahha ali jedva cekam, nema kukanja. Docekala i ja dan za pregled, evo smisljam tuzne price u glavi da bi mi napravila UZ hahahaha
    Odlucila sam da ponesem one divne slikice sa nuhalne hahaha i da joj pokazem, ima da se sazali sigurno :)  

panda102
    14. Prosinac 2017. 07:44

Elviramagistic

Da i tu napišem..I gotov pregled..Fantazija..sve mjere odgovaraju tjednu,ja zatvorena,bebica ima 903 grama i okrenula se glavicom dolje.ja dobila samo 1 kg u 3 tjedna :).sljedeci pregled za 3 tjedna 😍😍

Odlično :) bas mi je drago zbog vas dvije :)

panda102
    14. Prosinac 2017. 07:51

Ja sam imala prosli put 59,5 kg shame on me ahhhaha to je bilo 7.11. Danas 14.12. cemo vidjeti... pojma nemam... u 16 imam pregled, prvo urin pa to, valjda ce da mi i u knjizicu unese nalaze, jer nit sam ih dobila nit imam pojma sta.
    eto dosta od pande, radim i zima mi je, ne mogu se obuci koliko mi je zima :(

14. Prosinac 2017. 08:05

Panda, ja ne mogu vjerovat da je kod vas u sloveniji to sve oko vodjenja trudnoce tako bezveze, isto ko sto su cure pisale za njemacku i jos najgore u svedskoj, valjda jedan posteni pregled imaju. 
    A sve zemlje ispred nas. 

panda102
    14. Prosinac 2017. 08:23

Pa eto tako je, smatraju da je nepotrebno i et. Prvi uz od 8-12 sedmice, drugi morfologija u 21., i treci ne znam kad ahahahha
    Ali sve ti zavisi od doktora, da je UZ u istoj sobi bi bilo drugacije, nego je na istom spratu, pa onda idete tamo..
    Ali hajd nema veze samo da je sve ok :)

Bublica123
    14. Prosinac 2017. 09:33

Panda javi se kad zavrsis da cujemo sta ti je mrvica rekla...mozda saznas spol😍😍😍🎊🎉🎊🎉...kakus dobro kazes, sve nesto bez veze u slov.i njem....jedna od rijetkih stvari sta je u hrvatskoj bolja nego kod drugih...lijep dan svima zelimo

• ita87
    14. Prosinac 2017. 09:47

Mozda bi panda i mogla saznati spol ako joj se gin smiluje i napravi uzv, inace ce cekat jos malo kao i ja hahah
    Dorucak cokolino, kolegica gleda i ne vjeruje da sam ponesla cokolino na posao 

Frajla
    14. Prosinac 2017. 10:19

Ita dobro da ta kolegica ne radi samnom jer bi se šokirala 🤣
    Ja si svasta donesem, jutros je na repertoaru bio domaći ajvar. Znam si i kuhati zobene, nesquick, juha..  sve to naravno držim na poslu

• ita87
    14. Prosinac 2017. 10:30

Hahah raznovrsno kod tebe 
    Ja vecinom sendvic pojedem pa je zato sad u soku. Nemam gdje drzat hranu inace bi se tu svega naslo hahaah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.