Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    13. Prosinac 2017. 12:05

Katuska super je fotelja, ja bi ju baš htjela imati al stvarno nemam gdje s tim, čak ni da mi netko pokloni.
    Mislim da je čak sad u lesnini snižena, pa ako si netko želi bacite oko.

13. Prosinac 2017. 12:52

Joj cure ja sam vec jako nervozna,  ne mogu docekat pregled,  a tek sljedeci petak mi je. Uzas! Bas mi nekak dugo,  a 27.11. sam bila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    13. Prosinac 2017. 13:02

Ej zemske...evo i mene...ovaj mi se tjedan malo zaguzvalo pa se nisam javljala al vas svako malo skicnem..proudy znam kako ti je...ja sam bila 05.12 i pregled trajao punu minutu i pol...narucila se kod podobnika na uzv i presretna sam...jucer sam punih sat vremena gledala bebicu i sva se rastopila...vrtila se ko na ringispilu, zijevala, gutala plodnu vodu, mahala...ma bas bas extra...sve je u skladu sa dobi, srceko, glavica, bubrezi, kosti...spol nismo mogli uhvatit jer je pupcana bila izmedju nogica...iduci put sam se narucila u 22tt i tad vodimo tatu i onda je to to od ovih detaljnijih uzv...non stop gledam slikicu i zapravo sam sad svjesnija da je tu...mis nas dragi

13. Prosinac 2017. 13:10

pikica3

Ej zemske…evo i mene…ovaj mi se tjedan malo zaguzvalo pa se nisam javljala al vas svako malo skicnem..proudy znam kako ti je…ja sam bila 05.12 i pregled trajao punu minutu i pol…narucila se kod podobnika na uzv i presretna sam…jucer sam punih sat vremena gledala bebicu i sva se rastopila…vrtila se ko na ringispilu, zijevala, gutala plodnu vodu, mahala…ma bas bas extra…sve je u skladu sa dobi, srceko, glavica, bubrezi, kosti…spol nismo mogli uhvatit jer je pupcana bila izmedju nogica…iduci put sam se narucila u 22tt i tad vodimo tatu i onda je to to od ovih detaljnijih uzv…non stop gledam slikicu i zapravo sam sad svjesnija da je tu…mis nas dragi

Eeeej eto tebe! Vec sam se pitala gdje si.
    Daj da vidimo mrvicu 😍
    Bas mi je drago da je sve super!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    13. Prosinac 2017. 13:14

Bublica123
    13. Prosinac 2017. 13:15

Moja žabica draga...srce moje malo❤😍❤😍❤

13. Prosinac 2017. 13:17

pikica3

Moja žabica draga…srce moje malo❤😍❤😍❤

Mrvica divna 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    13. Prosinac 2017. 13:22

Jao sta su mi super ove slikice ❤

13. Prosinac 2017. 13:25

Ja sam stvarno jedina koja si mora zapisati kad ima pregled da ne zaboravi, bitno mi je samo da je cervikometrija dobra i da mi kaze da beba raste i ima sve na mjestu i na broju. 
    Ja zato jedva cekam dan kad cu pozvonit na ona vrata na kojima pise RADJAONA. 
    Ja sam jucer bila, dobila uputnicu za ogtt, ponovit krvnu sliku i zeljezo kad me vec pikaju. Sve okej, bebac udara ko lud, vec me i neugodno zna lupit da pomalo i zaboli

Bublica123
    13. Prosinac 2017. 13:28

ita87

Jao sta su mi super ove slikice ❤

Ja sam se sva rastopila....cim vidim oci mi se napune suzama❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.