Kaktus haha pa to je zato sto vec imas dijete, pa samim time i vise obaveza pa se zaboravi
Pikice sva sreca pa nemam jos takvu sliku, inace bi izasla na vidjelo moja emocionalnost koju ne pokazujem skoro pa nikad 😂
Ita ista sam hahaha ko kamen... samo moja bebica me moze rastopit, inace...slabo sta hahhaa do suza mislim...
i ako me rastopi nesto sutim...
Honey je li svako odmaraliste tvoje hehehe ej plavušooooooooo cuj bice ko kulen, ovo mora da je katuska napisala hahahaha
Razmisljam da se sutra rasplacem na pregledu da mi uradi UZ, samo moram se dobro ustinut hahaha
Da katuska bijela sam ahhahahahah ko snjesko...
bas sam veseli decembar <3
Ok pikice rastopila sam se i na tvoju slikicu jer smo terminuse i mislim da je i moja bebica tolika <3
Kaktus ja ti se divim kak zaboravis na pregled. I ja vec imam dijete i hrpu posla s njima, al svejedno sam opterecena. Stovise puno sam gora nego s prvim. S prvim sam valjda bila muto mutavi koji nis nije znao i sve mi bilo ravno, a sad boze mene nisam normalna.
Panda, pa reci da se brines, nek ti malo bar zasuzi oko na silu 😂, pa ti se mozda smiluje.
Ja sad iskopala svoje slike sa shootinga kad sam bila 38tt s Maksimom trudna, sva sam se raspekmezila. Jos malo i opet cu bit tolika 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda normalno da sam ja napisala ko kulen, ko drugi🤣
Pikice preslatka slika, tocno znam kak ti je bilo :) divan filing.
Kaktus da bar ja tak mogu, ali sad mi je puno lakse kad ju osjetim i kad sam bila na tom anomaly.
E reko mi je tam taj privatnik da mi je posteljica nisko ali da ce se dic i da nemam razlog za brigu. Kaj se nije tu pisalo da nije dobro kad je nisko? Moram ja nac nes da se brinem
Hahaha proudy upravo si dala opis mene u ovoj prvoj trudnoci, muto mutavi koji nist ne zna 😂😂😂
Da i tu napišem..I gotov pregled..Fantazija..sve mjere odgovaraju tjednu,ja zatvorena,bebica ima 903 grama i okrenula se glavicom dolje.ja dobila samo 1 kg u 3 tjedna :).sljedeci pregled za 3 tjedna 😍😍
Panda normalno da sam ja napisala ko kulen, ko drugi🤣
Pikice preslatka slika, tocno znam kak ti je bilo :) divan filing.
Kaktus da bar ja tak mogu, ali sad mi je puno lakse kad ju osjetim i kad sam bila na tom anomaly.
E reko mi je tam taj privatnik da mi je posteljica nisko ali da ce se dic i da nemam razlog za brigu. Kaj se nije tu pisalo da nije dobro kad je nisko? Moram ja nac nes da se brinem
Nije dobro ako prekriva usce ili ako je skroz uz usce, dolazi do prijevremenog odljustenja i jakog krvarenja kako se budes otvarala, ali ako je nize al nije blizu usca i podize se kako trudnoca napreduje nemas brige.
Hahaha proudy upravo si dala opis mene u ovoj prvoj trudnoci, muto mutavi koji nist ne zna 😂😂😂
Tak ti je najbolje, vjeruj mi. Nisam znala ni sta je nuhalni nabor ni jel mi ga tko mjerio, ma velim ti tele malo. I super mi bilo. Nis se nisam brinula 😂😂😂😂
A sad majke ti oko svega panika 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pikica, Kaktus, Elvira super vijesti 😍❤ a slikice ❤ znaci takva bude moja u srijedu na pregledu ❤❤❤ jedva cekam! Panda SVAKO odmaraliste je moje hahahaha, bas me briga vozim se ko torba. Do 8 sam kuci ako bog da! Hahaha Katuska meni je napisala u vg da mi je posteljica sprijeda pa sam isla guglati 😁 a mislim da nije ok nesto pa bi nam rekli.... Proudy sad je u vg bila zenska dosla rodit trece, sama se sebi smijala i ispricavala doktorima sto je tako van sebe a trece joj 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji