Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Prosinac 2017. 16:16

Pa dragaaaaa Honeeey 😢😢😢😢 cuvaj se. Jos u austriju moras. Mi isli na sajam u ljubljanu prijr dvije sedmice 45km dva puta stajali meni na wc hahaahahah sta bi bilo do austrijr hahahahaahah
    Naoruzaj ih zivcima hahahhha. 
    Evo ja pojrla pizzu i popila limunadu i sad u pola pet farbanjr. Odsjekla sam nokte, ne znam tipkat. 😡😡😡😡

Frajla
    12. Prosinac 2017. 17:53

Ako netko pije Novalac prenatal, imaju akciju da im se pošalju računi od 3 kupljena pakiranja i onda jedno pošalju doma gratis

12. Prosinac 2017. 18:03

Frajla

Ako netko pije Novalac prenatal, imaju akciju da im se pošalju računi od 3 kupljena pakiranja i onda jedno pošalju doma gratis

Da,  ja taj pijem,  vec sam im poslala racune. Cekam da mi posalju.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mono1111
    12. Prosinac 2017. 20:20

Ikyri,
    Wauuu 100 dana brojissss ! 
    Honey,
    Super da nije nista ! Ja se jako bojim tih padova..bas pazim kako hodam !
    Cure,
    Ja vas procitam ali ne pisem kad nema nista posebno kod mene !

ikyri
    12. Prosinac 2017. 21:29

Odbrojavanje je krenulo. Već smo skoro na pol 12.mj...Ja trenutno ne pijem nikakve vitamine ... nadam se da će nalaz kalcija bit normalan za 7 dana pa da mogu bit bez birge dočekat blagdane. Kupujemo sobicu za mlu u ikei u  subotu... ako ja uspijem hodat ako ne cu se zavalit u neku fotelju i čekat muža da obavi shoping. Sve me boli ali kontrakcija je sve manje...skoro ih nemam.

Katuska99
    12. Prosinac 2017. 22:34

Jooj honey zlato nase pa sta te snadje😩 jesi na ledu pala? Bitno da je beba dobro, a za tamburu je lako🤣
    Ja bila danas u vinogradskoj na dogovoru na profil( opet ono jebeno spavanje) i naletila na najboljeg dr ikad, kaze da me nece slat na to, da nek si sama vadim doma i njemu donesem za 4 tj, da misli da kod mene nije to uopce strasno. Jako je drag i njezan( nije mi gurao prste do grla). On ce mi sad vodit trudnocu do kraja 🤣🤣😅 
    I za stitnjacu bila, dr mi ja hodniku pogledo nalaz i reko da ostanem na istoj terapiji🤣 
    Poslije isli u baby center pokupit sjedalicu 
    Evo je 

Sve je bebino okupirao, jucer ga trazim po stanu, vec sam mislila da je opet odmaglio negdje, a ok spava u kolicima, gore u kosari guran skorz na kraj, otkopcam cijelu kosaru a on me gleda kao “kaj sad ti oces?” 
    Bas me zanima kak ce kad dodje beba 🤔🙄😂

Katuska99
    12. Prosinac 2017. 22:35

ikyri

Odbrojavanje je krenulo. Već smo skoro na pol 12.mj…Ja trenutno ne pijem nikakve vitamine … nadam se da će nalaz kalcija bit normalan za 7 dana pa da mogu bit bez birge dočekat blagdane. Kupujemo sobicu za mlu u ikei u subotu… ako ja uspijem hodat ako ne cu se zavalit u neku fotelju i čekat muža da obavi shoping. Sve me boli ali kontrakcija je sve manje…skoro ih nemam.

Ajme 100 dana zvuci puno ali to ce tako brzo proc, pogotovo tebi uz dijete.. jos se sto puta probudis i eto novog smotuljka 😍🤣🙏🏼

Katuska99
    12. Prosinac 2017. 22:36

Cure i ovo mi stiglo 😍 preeslatko je 

Eto malo sam vas zakrcila. Pusa svimaaa

Palčica0306
    13. Prosinac 2017. 05:11

panda102

HELLOOOUUUUUUU
    Evo mene ali nam Honey nema, navikla nas svaki dan i sad je nema….
    Kod nas je bilo bas nevrijeme, pola nam firme nema, svima krovove otkrilo….
    Aj palcica jos malo ti je ostalo <3
    Komentarisem dok procitam…

Dada još malo...85-10po novom🤗🤗🤗

panda102
    13. Prosinac 2017. 07:06

Jutro, evo javljam se hehehe
    Ej sad sam plava nakon godinu i po, imala sam pramenove, muz me zezao da po noci reflektor manje svijetli aaaaaaa pa me zove snjesko bjelic i slicno hahahaha
    Divan je 
    Ja sutra pregled ali uopce nisam uzbudjena kad znam da nema UZ...
    Katuska daj molim te posalji mi te svoje kume, kumove brace i sestre ....
    svi su wao hhahahahahahaa
    Mislim kuma ono kupi poklon od 2000kn hahahhaah ludilo...
    A mačka... pa nažalost kum i njegova zena su imali onog perzijskog, medjutim kako je mali dosao, macka je poludila, sve je skakala u krevetic,,, grizla i grebala tetra pelene, i onda su zatvarali vrata, i napravili jos gore, macka je osjetila da joj ne dozvoljavaju i kad bi uletila u sobu, takvu stetu bi napravila...i bas ih je bilo strah... a jos jedna prijateljica je imala obicnu macku i ona je skocila na bebu dok je ova dojila....tako da ja ne znam za dobar ishod, Ikyri ima macke vjerujem da je kod nje sve bilo ok, mozda ce ona imat neki savjet.

Ustajanjeeeeeeeeeeeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.