Bokić svima…nema me dugo na forumu ali povremeno vas pratim kad uhvatim vremena…sad sam na komplikacijama..17+4 sam i do sada je sve bilo ok na pregledima.. radila sam Nifty nalaz je uredan i nosim dečkića.Termin mi je 20.5.
Zadnjih par dana imam povišeni tlak cc 135/85 otkucaji oko stotke. .malo sam se uplašila zvala ginkiću …da mjerim par puta na dan…jedem neslano i dijetno. .ako predje 140/90 da odem na hitnu…za sest dana trebam k njoj pa će mi dati uputnicu za internistu..Ima li koja povišen tlak??
Hej! Ja u ovoj trudnoci imam dosta nizak tlak. Ali cijelu proslu trudnocu sam imala 130/80 i rekose mi da je to u granici normale za trudnice, pa se meni ovo tvoje ne cini alarmantno. Medjutim mozda su i tu nesto mijenjali kaj su normalne vrijednosti a kaj ne. Svakako pazi na tlak i postupi prema uputi ako skoci.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bokić svima…nema me dugo na forumu ali povremeno vas pratim kad uhvatim vremena…sad sam na komplikacijama..17+4 sam i do sada je sve bilo ok na pregledima.. radila sam Nifty nalaz je uredan i nosim dečkića.Termin mi je 20.5.
Zadnjih par dana imam povišeni tlak cc 135/85 otkucaji oko stotke. .malo sam se uplašila zvala ginkiću …da mjerim par puta na dan…jedem neslano i dijetno. .ako predje 140/90 da odem na hitnu…za sest dana trebam k njoj pa će mi dati uputnicu za internistu..Ima li koja povišen tlak??
Dobrodošla! Uh puni smo dečkića. Dođi slobodno na face P B 2018 - zatvorena grupa
Ja sam znala imati viši tlak, jednom su mi čak izmjerili 160/90. Pijem asprine već neko vrijeme (po preporuci naravno), ne pijem kavu, izbjegavam slano i veće napore. Vodi si dnevnik tlaka da se vidi kako se ponaša, i prije nego ga izmjeris trebaš sjesti na nekih 5-10 min, malo odmoriti i smiriti se
Meni je sada ok, uglavnom bude između 115 i 120
Sretno
Proudy ja stalno mislila da ti nisi u grupi na fejsu
😜 jesam
Skuzila sam koja si i sad vidim kod komentara o imenima da cak imamo jednog zajednickog prijatelja hahaha
Proudy ja stalno mislila da ti nisi u grupi na fejsu
😜 jesam
Skuzila sam koja si i sad vidim kod komentara o imenima da cak imamo jednog zajednickog prijatelja hahaha
Sad sam isla gledat koga 😂😂😂😂😂
To mi je s faksa kolegica 😉
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam znala imati viši tlak, jednom su mi čak izmjerili 160/90. Pijem asprine već neko vrijeme (po preporuci naravno), ne pijem kavu, izbjegavam slano i veće napore. Vodi si dnevnik tlaka da se vidi kako se ponaša, i prije nego ga izmjeris trebaš sjesti na nekih 5-10 min, malo odmoriti i smiriti se
Meni je sada ok, uglavnom bude između 115 i 120
Sretno
Hvala na savjetu...mjerim tri puta na dan i zapisujem...već dva dana jedem kuhano ...voće i mlječne proizvode...danas prvi put nisam popila kavu.Sutra budem vadila urin da se vidi ima li proteina...iskulirat ću još par dana pa idem po uputnicu .. vjerujem da će me tamo dobro obraditi i dati mi neku terapiju...Nekako se tješim da je od ovog vremena...u Rijeci je mračno kišovito i južina...
Mislim da kod tebe nije jako visok tlak, malo se pripazi i sve ok.. piti vode vise..
Kad mjerim doma tlak obicno je oko 110 a kad dođem na pregled 130. Uvijek mi poraste. Ne znam zasto, inace imam nizi tlak.
moguce da je i od vremena, bas razmisljam kako se oduzila ova kisa, nikako da prestane..
Mislim da kod tebe nije jako visok tlak, malo se pripazi i sve ok.. piti vode vise..
Kad mjerim doma tlak obicno je oko 110 a kad dođem na pregled 130. Uvijek mi poraste. Ne znam zasto, inace imam nizi tlak.
moguce da je i od vremena, bas razmisljam kako se oduzila ova kisa, nikako da prestane..
Tako je i meni doma bio normala, a na pregledu uvijek visi. Vjerojatno od straha, uzbudjenja ipak skoci. Znam da sam u prvoj trudnoci vec pred kraj dosla na jedan pregled u bolnicu, i praktikantica me stavljala na ctg, 15 min nije mogla nac otkucaje, usrala sam se. Kad su mi nakon toga mjerilj tlak mos mislit kakav je bio. Za hospitalizaciju. Onda su me pustili pol cuke i ponovno mjerili, i normalizirao se.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, sto se Dianatal gela tice, navodno sluzi sano kao lubrikant da se smanji trenje bebe kroz porodjajni kanal, porodnicar ga aplicira vise puta tokom poroda naravno ako vas podrzi jer je to nesto sto se kupuje i donosi u bolnicu i cula sam za petrovu da su se znali ograditi od toga. Mislim da je najbolnije otvaranje, izgon je meni bio zanemariv naspram trudova otvaranja. A sad koliko gel moze pomoci da glava opsega 30i nesto cm lakse izlezi kroz onu malu rupicu, neznam.
Al mene odbija cinjenica da mi neka kemija ulazi u oci i usta bebe koja dolazi na svijet, nekako lako za mene, al mora biti neka kemija u pitanju.
Dobro jutro cure🤣 salim se, u 10 sam se cak digla, isla na feniranje,sutra imam domjenak s kolegicama. I koza isla kuhat poriluk i sad mi smrdi vec kosa🙄
Skupo je bit trudnica, bile u ljekarni 3 min i ode 300 kn. Papici za mjerit secer, solgar tablete i magnezij. Bozee, a prije par mj na sminku samo trosila🤣
Proudyca trbuh je presladak, moj bome raste sad ko gljiva..
Duskica dobro dosla, ne znam nista o tlaku jer mi je bar to hvala Bogu dobro pa se nisam nista raspitivala.
Pare nista, samo odlaze od mene, morat cu se sutra ranije dic, mozda me bozicnica iznenadi🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji