Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Prosinac 2017. 08:18

Katuska, micko atestira sve da vidi jel to sigurno za bebu. Smijesan je.
    Sjedalice budu tako u najlonu, mi kad smo prerasli jaje kupovali smo sjedalicu 1/2/3 i isto bude u najlonu. I mene iznenadilo. 

ikyri
    13. Prosinac 2017. 08:37

99 

little baby
    13. Prosinac 2017. 08:46

Jutro cure! Ima koja iskustva sa poliklinikom gynnova? 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Katuska99
    13. Prosinac 2017. 10:52

Panda kaj si se skroz u plavo? Ja sam bila jendo vrijeme totalno plava, skoro bijela, super je bilo🤣 al pretesko za odrzavat. Sad skoro crna🤣 
    Nedam kumove bi brace i sestre nikom.jbt bila sam vjencana kuma 3 puta, i sad sljedece godine opet. Nisam ja kriva sto me svi vole 🤣 a najstariji buraz od mene 18 god stariji, jos me dozivljavaju ko malo dijete i ne mogu vjerovat da cu ja bebu imat😂
    Sto se pixia tice, ma za perzijske znam da su inace zivcane, on je inace takav da sve sto je novo u stanu mora posnjofat i to. Grebat nece namjerno jer ima svoju grebalicu, i rezem mu kandze. Ali opet nikad se ne zna, morat cu bit na oprezu.  Nadam se da ce prihvatit dobro svoju sekicu🤣 
    Di nam je honey jadna?
    Ikyri jooooj suti mene strah kad vidim da ti je brojka ispod 100 😱

13. Prosinac 2017. 11:10

Jutro! 
    Katuska se javila prije mene,  to ne bu dobri. 😂😂😂😂😂
    Katuska sve ti je jako lijepo. I super kumove i bracu i seke imas.
    Ikyiri bome i mene frka re dvoznamenkaste brojke!
    Ja sam si opet malca ostavila malo doma,  da se druzimo. Mozda nisam trebala,  jer imaju nastup u nedjelju na adventu pa sad puno vjezbaju,  al jedan dan mu valjda nece toliko faliti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    13. Prosinac 2017. 11:16

Jutro! Evo me na putu 😁 ziva! Panda i ja sam plava, ali modro plava po gleznju, koljenu i butini 😂 Dobila sam nadimak strumfeta 😅 Trebala bi isto na frizuru jos malo pa necu moci gledati od siski. Trebala jucer al eto jucer mi je bio specijalan dan 😁 Katuska sve ti je prekjut, stolac njihalicu sa tabureom je muz htio kupit al mu nisam dala jer mi bilo puno a i nemam bas mjesta za njega. Ali da ga dobijem na poklon naslo bi se mjesta 😜 Super za doktora u VG i pretrage! Vjerujem da ti je laknulo. Ikyri na dvoznamenkastom broju, a tek Palčica uskoro postaje ovdje jako zanimljivo 😀

Katuska99
    13. Prosinac 2017. 11:22

Proudy pa jel vidis do ceg je doslo. Zato i ostavis malog doma da mozes duze spavat🤣😍 ma salim se i ne brini nista mu to nece falit, djeca se za sekundu ufuraju, stigne u par dana sve izvjezbat. Koja je grupa sad? 
    Honey, sad je plavo, pa ce postat ko kulen🤣 
    Laknulo nego sta, odma vrecu napolitanki okinula🤣

13. Prosinac 2017. 11:27

Katuska99

Proudy pa jel vidis do ceg je doslo. Zato i ostavis malog doma da mozes duze spavat🤣😍 ma salim se i ne brini nista mu to nece falit, djeca se za sekundu ufuraju, stigne u par dana sve izvjezbat. Koja je grupa sad?
    Honey, sad je plavo, pa ce postat ko kulen🤣
    Laknulo nego sta, odma vrecu napolitanki okinula🤣

Ma i inace ti ja spavam dugo,  jer njega M odveze ujutro u vrtic.
    On ti je kao ona starija vrticka,  4-5 godina su svi sada. Al je skupina integriranog engleskog,  sad vec drugu godinu,  pa ti oni pjevaju 2 pjesmice na engleskom na adventu. To im je prvi javni nastup,  ne prestaje pricat o tome vec tjednima. 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    13. Prosinac 2017. 11:30

Kad vidim ovu djecu danas, to nadje pjesmice na youtube, to broji na svim jezicima, to ... ne znam ti sta... mi jeli blato hehheeh to ti je bio vrh hahahh

Katuska99
    13. Prosinac 2017. 11:45

Proudy super, ma brzo ce se usaltat :) joooj bas mi fali vrtic, neki dan isla do svojih, pitaju me tetaaa kak se zove beba, zasto je jos u trbuhu, oces odma doc kad se rodi 😍 preslatki su
    Da panda, ja kad se sjetim svoj djetinjsvta, samo sam na ulici visila, sumi, igrali sve moguce igre, doma bila samo kad se rucalo/veceralo i kad se zadaca pisala 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.