Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Prosinac 2017. 11:58

Frajla

Ja sam planirala za vikend raditi keksiće, nemam pojma jel mi to rano…

Nije ti rano,  to moze stajat. Ako uspije stajat 😂 .
    Ja cu sljedeci tjedan.
    Ita ajde supet,  malo se maknes od svega,  promijenis klimu,  dobro ce ti doci. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    12. Prosinac 2017. 12:47

A volim imati više vrsta, pa uglavnom ne uspijemo sve ni pojesti, jer smo samo nas dvoje. Meni je plan idući tjedan spremati, pa bi htjela riješiti tog nereda prije

Honey
    12. Prosinac 2017. 13:17

Hej cure... Evo mene, tjedan baš i nije dobro počeo.
    Danas sam pala ko kruška, poskliznula se i pala na cijelu dužinu desne strane. Još mi zvoni u glavi, ali mislim da nisam udarila s njom nego samo dobro trznula. Otišli naravno odmah u Vinogradsku na hitnu. Sa bebom je sve ok hvala Bogu, nema ni hematoma a doktorica je rekla da misli da neće ni biti problema. Usrala sam se od straha a bogme i muž, baš smo se dobro prepali evo sad mi se plače na samu pomisao da se nešto nedaj bože dogodilo... Sa mnom je mislim sve ok, imat ću ogromnu masnicu na desnom bedru i koljenu i možda ruci, i glava će nadam se proći. Neznam koliko ima smisla ići zbog glave igdje jer mi ionako ne mogu snimati pa ću malo promatrati kako mi je i doktorica na ginekologiji rekla pa ćemo vidjeti... Uglavnom, katastrofa i užas.

• ita87
    12. Prosinac 2017. 13:19

ProudMomy

Frajla

Ja sam planirala za vikend raditi keksiće, nemam pojma jel mi to rano…

Nije ti rano, to moze stajat. Ako uspije stajat 😂 .
    Ja cu sljedeci tjedan.
    Ita ajde supet, malo se maknes od svega, promijenis klimu, dobro ce ti doci. 😉

Kod nas sigurno ne bi keksi izdrzali do bozica 
    Jedini problem ce biti vratit se u ovo sivilo hehe

• ita87
    12. Prosinac 2017. 13:22

Honey bas mi je zao sto ti se to desilo, i ja sam se bila poskliznula i pala prije negdje mjesec i pol.
    Bit ce sve u redu, odmaraj sada sto vise i bit ce ok

Frajla
    12. Prosinac 2017. 13:34

Honey vjerujem da će biti sve ok, samo odmaraj i prati situaciju dalje. Ako ti slučajno krenu mučnine odi ipak provjeriti da nemas potres mozga

12. Prosinac 2017. 14:00

Jao Honey mogu si mislit kako si se uplasila.
    Miruj,  odmaraj se i pripazi na simptome potresa mozga. Sigurna sam da ce sve biti ok. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    12. Prosinac 2017. 14:13

Hvala cure na podršci. Vjerujem da bude ok, sad samo trebam dobro odmoriti...
    A jučer sam zaspala i zakasnila na posao, pa onda ona južina, ajme... poslije me dragi vodio u šoping pa sam si kupila par stvari još, došla doma okupala se i krepana legla u krevet. Inače kolač medenjak je super ispao, poslije stavim za Pandu presjek Čitala sam ja vas jučer, znači moja Panda i konta i misli hehehe pametna moja  Iskočit će tebi trbuh kao i svima nama, samo je pitanje vremena, neboj se nećeš se izvući  A ProudMomy ovo za disney on ice prestrašno! Baš ti hvala na recenziji, i ja ću ići samo ako negdje osvojim karte. Ovo za uzimanje bočica djeci neću ni komentirati...
    Katuška curka ti je preslatka, ajme čubica malih jao ! Hvala bogu da je sve ok. Tko te je gledao onaj sa kosom ili bez  i kako si zadovoljna sa doktorom? Ostalo ništa nisam popamtila jer sam čitala poslije pada pa ćete mi oprostiti! Nadam se da ste ostale cure dobro i vaše bebice.

12. Prosinac 2017. 14:59

Honey, nadam se da si dobro. 
    Meni se desilo na balkonu u ovoj t, na pocetku, pisala sam curama, na mokrom sam se prosula koliko sam duga i siroka. I u prvoj t cak dvaput, jednom na ledu valjda 20 cm od muza... Zime se sad najvise i bojim radi leda. I inace se bojim radi lomova, a ulica mi bude koma ociscena, valjda radi kanti i stupica i svega toga, svugdje ostane snijega pomalo i bljuzge i onda horor kad se zaledi

Honey
    12. Prosinac 2017. 15:14

Kaktus sva sam ti natučena, sve se bojim kako će sutra biti a naravno da imam sastanak u Austriji. Srećom pa neću ja morati voziti. Samo neka je sa bebom sve ok dobro smo prošli i da meni nije ništa strgano ili isčašeno, a proći će i glava. Ja se isto grozim toga, mokrog i zaleđenog, još imamo neke usrane pločice koje stvarno nisu za vani, muž je otišao kupiti neki tepih za van jer se i on već jednom razbio i to prošle zime, doslovno pred kućom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.