Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Prosinac 2017. 20:34

Ita tako je 😢😢😢😢 
    🐼 je 😢🔫🔫🔫🔫

06. Prosinac 2017. 20:57

Ita, meni je prije dvije godine u labosu receno da bolje da popijem dva tri gutljaja vode nego da povratim pa tek onda nismo napravili nista i sve ispocetka neki drugi dan treba. Tako mi je laborantica rekla koja mi je vadila krv. Al je naglasila dva ti gutljaja a ne 3 dcl. Rekla je da to nece utjecat na rezultat.

• ita87
    06. Prosinac 2017. 21:06

Super, jer me stalno brine da nisam zeznula s tom vodom.
    Ja sam popila sveukupno deci mozda, dva,tri gutljaja nakon prvog i dva,tri gutljaja nakon drugog mjerenja tako da je to onda ok.

• ita87
    06. Prosinac 2017. 21:10

Pitala na fejsu pa da i ovdje vidim da li netko ima neki savjet. 
    Sad sam 22+1, imam jos 15ak slobodnih dana od ljeta, +godisnji cijelu veljacu. Ove slobodne dane moram iskorisitit do kraja sijecnja.
    E sad, s obzirom da nisam stigla otici na medeni mjesec poslije vjencanja, najradije bi otisla pocetkom 1.mj. na 10ak dana negdje gdje je lijepo toplo, let 5-10 sati. Tad cu bit vec 26 ili 27 tt. Citam stalno da ako je uredna trudnoca, moze se slobodno putovati do 32 tt. Svejedno me brine da li mi je pametno to sada izvesti ili da zaboravim na sve to. Sta vi mislite? 

panda102
    06. Prosinac 2017. 21:24

Ita s nama na medenom u Egiptu je bio bracni par i ona je tad bila u 6.mjesecu trudnoce. Prije putovanja se posavjetovala s doktoricom i to je to. Tako i ti. Reci joj gdje namjeravate ici i sve joj objasni. Ako se ti dobro osjecas ne znam sto bi bio problem. Uzivaj 😃

• ita87
    06. Prosinac 2017. 21:32

Super 
    Ma na svakom pregledu ja pitam jel mogu putovati, zadnja 3 mjeseca sam isla par puta negdje, bilo je 4,5 sati voznje i 10 sati voznje i sve bilo ok.
    Ovo je ipak let pa se zato brinem. Iduci petak je pregled i ako je jos uvijek sve ok, kupujem karte! 

• Student24
    06. Prosinac 2017. 21:35

ita87

Pitala na fejsu pa da i ovdje vidim da li netko ima neki savjet.
    Sad sam 22+1, imam jos 15ak slobodnih dana od ljeta, +godisnji cijelu veljacu. Ove slobodne dane moram iskorisitit do kraja sijecnja.
    E sad, s obzirom da nisam stigla otici na medeni mjesec poslije vjencanja, najradije bi otisla pocetkom 1.mj. na 10ak dana negdje gdje je lijepo toplo, let 5-10 sati. Tad cu bit vec 26 ili 27 tt. Citam stalno da ako je uredna trudnoca, moze se slobodno putovati do 32 tt. Svejedno me brine da li mi je pametno to sada izvesti ili da zaboravim na sve to. Sta vi mislite?

zasto ne. Slusaj samo svoje tijelo. :)

• ita87
    06. Prosinac 2017. 21:39

Ma zapravo se sekiram zbog drugih koji mi govore da ne pretjerujem sada, iako je sve ok i stvarno mislim da nece biti nikakvih problema.

Honey
    06. Prosinac 2017. 21:55

Ma pusti druge oni ljubomorni sto ne mogu otputovati 😜 a vjerojatno i sto nisu trudni 😂 Pa nisi bolesna, nek je hvala bogu sve ok i samo vi uzivajte. Mislim da je savrsen tajming za medeni ❤ da provedete ti i muz vrijeme nasamo, ah bas romanticno 😍

mono1111
    06. Prosinac 2017. 22:02

Ita,
    Ja osobno ne bi putovala, ali znas cijelu moju pricu i jednostavno se ne bi usudila ici na takav " dalek " put.
    Ali s obzirom da je kod tebe sve ok i uredno, ne vidim razloga zasto ne bi isla.
    Ako ti gin.kaze da mozes, onda mozes.
    Ja se ne zelim voziti u starom drndavom auto, ali to sam samo ja :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.