Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Prosinac 2017. 06:30

Dobro jutro!! Kako ovi kinezi lako hakiraju klokanicu sad sam vec zabrinuta za svoje osobne podatke 😑

Honey
    07. Prosinac 2017. 06:39

E da i zaboravila napisati - PRVA ! ✌😃 haha 
    Ajmo Panda nisam jos kavu popila al sam spremna za tebe 😂 hahaha

panda102
    07. Prosinac 2017. 07:23

Jutrooooooooo 
    Ja popijem kafu u 5 hahahaha buuuuuuu vec dva sata sam budna. 
    Došla sam u firmu u 06:59:59 znaci u sekundu sam se evidentirala ........ ggrrrrrrrrrr 
    Danas nam dolaze neki Njemci, imamo kao zapovjed da pocistimo radionicu, ajme a sve crno od brušenja, varenja, puno špena hahhahhaha ima da se šokiraju....sredit cemo mi to...
    Nego
    Ita našla sam krevetic kao noona ali je i s posteljinom 390E  a noona je 529 bez posteljine.
    Narucit cu ga u martu nekad hahahaha
     https://comfortbaby.co.uk/?SID=s6vv4jjar94ta4cf46vn7tp037&___store=en&___from_store=de 
    Noona mi je skupa pa jos dok posteljinu uzmem, a sad da idem u Zagreb na sajam kad bude u aprilu, pitanje je hoce li bit 20% snizen...i dok ja odem i vratim se to je jos 150km, ne isplati mi se, ovdje je u sloveniji 529E
    I meni svi pune glavu s tim letom, moj ce trajat manje od dva sata, ali su dosadni u smislu kao kako ces hodat tamo... jer pisam ko cuko, na svakom koraku 
    Ali sve za putovanja ahahahhaa briga meeeeee...
    Kaktus cekam neku provalu danas...nisi dugo ehehhehee
    Honey poranilaaaaaaaa hoce me zeznut jutros hahahhhaahah a radi ko pčelica Maja hahahaha
    Katuska ipak vise voli sppavati nego novac hahahha

panda102
    07. Prosinac 2017. 07:25

Ajmo druge cure postrojavanje jutarnje hehehehhehe

Bublica123
    07. Prosinac 2017. 07:29

Jutro honyca i pandica
    Pikica se javlja na duznost👩‍✈️

Frajla
    07. Prosinac 2017. 07:37

Evo i ja se javljam na jutarnje postrojavanje 🤗

07. Prosinac 2017. 08:06

Prisutna!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

little baby
    07. Prosinac 2017. 09:13

Etoo i meneee! 😘 budna od 6 al eto sad se uspjela javit😂
    Ugodan vam daaannn!!!😘😘😘😘😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Bjgirl
    07. Prosinac 2017. 09:31

Jutro jutro... mene horor san probudio. Katastrofa.... a jos da mi je malo odmorit

07. Prosinac 2017. 10:54

Ja sam danas ostavila malog doma. Imamo mama&sin dan. Idemo malo na advent sad dok nema guzve,  lijep je dan. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.