Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    28. Studeni 2017. 13:42

Pa mogli bi ići tom teorijom jer ja bi curu! Da, onda ti nosiš dečka! Jel želiš dečka?

panda102
    28. Studeni 2017. 13:45

Da zelim, ali mislim da je curica hahaha 
    Ja ti mrzim sve roze, imam alergiju od toga, moja curica ce bit u zutom uvijek ehehhehe moja najdraza boja <3 
    Mozda nekad u crvenom, to mi je onako ok boja...ne volim djecije one slikice po odjeci i to... pa roze suknjice....i slicno hahahaha odmah ce bit mala gospodjica. sako i suknja hahahahahha

• Malena123
    28. Studeni 2017. 13:46

Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja

panda102
    28. Studeni 2017. 13:54

Malena123

Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja

Mene ne, jedno vrijeme mi je bio pritisak dok sam sjedala, i onda sam isla stalno na wc i kad sam trebala i kad nisam ahhaha i bilo je ok, a sad me samo presjece kad kisem i kad puno hodam.

28. Studeni 2017. 13:56

panda102

Da zelim, ali mislim da je curica hahaha
    Ja ti mrzim sve roze, imam alergiju od toga, moja curica ce bit u zutom uvijek ehehhehe moja najdraza boja &lt;3
    Mozda nekad u crvenom, to mi je onako ok boja…ne volim djecije one slikice po odjeci i to… pa roze suknjice….i slicno hahahaha odmah ce bit mala gospodjica. sako i suknja hahahahahha

Moja cura ti je valjda imala 3 roze stvari do godinu dana, ona je bila u bijelom, zutom, zelenom, cvjetni uzorak, plavo, krem, eventualno ljubicasto... Ja nisam nista rozo kupila, jer su mi ove druge boje uvijek ljepse i nekako mi je ta odjeca bila posebnija od roze. A ono sto je dobila - vecina je roza haha
    Ni ja ne volim te stereotipe rozo za curu, plavo za decka. 
    Recimo posteljinu za kinderbet imam krem, bijelu sa zelenim liscem, sivu sa bijelim zvjezdicama i neku sarenu, sve skroz univerzalno.
    Tako sam i dekice kupovala, kolica, rucnike s kapuljacom, sve tekstilno sta sam kupovala a da se koristi i za vise djece.
    Hvala bogu, ali danas stvarno ima izbora, jer eto ja nisam tip za suknjice od tila i volancice i saten na bebama... 

28. Studeni 2017. 14:01

Panda i ja sam bila najljepsa kad sam decka nosila,  ako ti to pomaze 😂😂😂😂

Zapravo sad kad razmislim ta odjeca za do godinu dana je i meni nekak sva pastelno zuta,  zelena i siva. Nismo forsali plavo,  ali na poklon je dobivao naravno plave stvari.
    I to mi zaoravo pase da mi je vecina neutralna jer ce mi posluziti i sada cak i ako je cura. Posteljina mi je zuta i zelena,  tak da sam s tim isto ok.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Studeni 2017. 14:02

Malena123

Mene je znalo do prije koji 2 tj. To sam pripisivala tome sto sam stalno lezala pa mi je ustajenje bio napor.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    28. Studeni 2017. 14:06

Malena123

Oprosti meni je promaknulo. Mene zna presjeći i sad svaki put pazim kako ustajem. Znači ustajem jaaaakooo polako.
    Kako iz kauča tako i iz auta, stolice itd. Mislim da je to normalno zbog ligamenata i svega. Neznam u kojem si ti tt?

Honey
    28. Studeni 2017. 14:12

Meni osobno baby blue super stoji curkama, volim plavu i moja će isto slabo biti u rozom. Više volim da su stvari na cvjetiće, lišće, žuto, zeleno i sve pastelne boje. Može i rozo ali ne da prevladava.

28. Studeni 2017. 14:32

Pa da ja isto ne kuzim zasto bi morali bit stereotpni i zasto bi roza bila samo za cure ili plava samo za decke.
    Tak sam ja recimo s malim bila luda,  znaci imao je dugo dugu kosicu,  prekrasnu,  lokne,  nisam ga sisala 2 i pol godine. Al ono po obleki se kuzilo da je decko,  osim ak si zatucan i mutav. Stalno je bio 'slatka curica' ,  'ljepotica' zbog kose. Jer samo cure mogu imati dugu kosu. Ma da,  najbolje.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.