Pa mogli bi ići tom teorijom jer ja bi curu! Da, onda ti nosiš dečka! Jel želiš dečka?
Da zelim, ali mislim da je curica hahaha
Ja ti mrzim sve roze, imam alergiju od toga, moja curica ce bit u zutom uvijek ehehhehe moja najdraza boja <3
Mozda nekad u crvenom, to mi je onako ok boja...ne volim djecije one slikice po odjeci i to... pa roze suknjice....i slicno hahahaha odmah ce bit mala gospodjica. sako i suknja hahahahahha
Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja
Hej curke, niste rekle da li vas zna presjeci u donjem dijelu trbuha kada se ustaješ iz sljedećeg položaja
Mene ne, jedno vrijeme mi je bio pritisak dok sam sjedala, i onda sam isla stalno na wc i kad sam trebala i kad nisam ahhaha i bilo je ok, a sad me samo presjece kad kisem i kad puno hodam.
Da zelim, ali mislim da je curica hahaha
Ja ti mrzim sve roze, imam alergiju od toga, moja curica ce bit u zutom uvijek ehehhehe moja najdraza boja <3
Mozda nekad u crvenom, to mi je onako ok boja…ne volim djecije one slikice po odjeci i to… pa roze suknjice….i slicno hahahaha odmah ce bit mala gospodjica. sako i suknja hahahahahha
Moja cura ti je valjda imala 3 roze stvari do godinu dana, ona je bila u bijelom, zutom, zelenom, cvjetni uzorak, plavo, krem, eventualno ljubicasto... Ja nisam nista rozo kupila, jer su mi ove druge boje uvijek ljepse i nekako mi je ta odjeca bila posebnija od roze. A ono sto je dobila - vecina je roza haha
Ni ja ne volim te stereotipe rozo za curu, plavo za decka.
Recimo posteljinu za kinderbet imam krem, bijelu sa zelenim liscem, sivu sa bijelim zvjezdicama i neku sarenu, sve skroz univerzalno.
Tako sam i dekice kupovala, kolica, rucnike s kapuljacom, sve tekstilno sta sam kupovala a da se koristi i za vise djece.
Hvala bogu, ali danas stvarno ima izbora, jer eto ja nisam tip za suknjice od tila i volancice i saten na bebama...
Panda i ja sam bila najljepsa kad sam decka nosila, ako ti to pomaze 😂😂😂😂
Zapravo sad kad razmislim ta odjeca za do godinu dana je i meni nekak sva pastelno zuta, zelena i siva. Nismo forsali plavo, ali na poklon je dobivao naravno plave stvari.
I to mi zaoravo pase da mi je vecina neutralna jer ce mi posluziti i sada cak i ako je cura. Posteljina mi je zuta i zelena, tak da sam s tim isto ok.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mene je znalo do prije koji 2 tj. To sam pripisivala tome sto sam stalno lezala pa mi je ustajenje bio napor.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Oprosti meni je promaknulo. Mene zna presjeći i sad svaki put pazim kako ustajem. Znači ustajem jaaaakooo polako.
Kako iz kauča tako i iz auta, stolice itd. Mislim da je to normalno zbog ligamenata i svega. Neznam u kojem si ti tt?
Meni osobno baby blue super stoji curkama, volim plavu i moja će isto slabo biti u rozom. Više volim da su stvari na cvjetiće, lišće, žuto, zeleno i sve pastelne boje. Može i rozo ali ne da prevladava.
Pa da ja isto ne kuzim zasto bi morali bit stereotpni i zasto bi roza bila samo za cure ili plava samo za decke.
Tak sam ja recimo s malim bila luda, znaci imao je dugo dugu kosicu, prekrasnu, lokne, nisam ga sisala 2 i pol godine. Al ono po obleki se kuzilo da je decko, osim ak si zatucan i mutav. Stalno je bio 'slatka curica' , 'ljepotica' zbog kose. Jer samo cure mogu imati dugu kosu. Ma da, najbolje.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji