Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    28. Studeni 2017. 14:35

Eto onda Proudy i Honey nose curice a ja dečka hahaha jedva čekam da saznamo da vidimo ova gatanja da li su istinita hahahah 
    jos pola sata na poslu aaaaaaaaaaaaaaj jos mi muz napravio pizzu znaci samo doc i jest jeeeeeeei volim kad je druga smjena i kad kuha.
    Za dečke su mi slatke one kombinacije siva i mint zelena, a curica ce bit u sivoj sobi hahaha jadnica, mozda okrecim u drecavu zutu jednan zid :( hhahahaha 
    i naravno da ce bit milion malih pandica po zidovima hahahahahhaa

Honey
    28. Studeni 2017. 14:37

Hahahaha već vidim, uzet ću plava kolica, ako bude curica garantirano će svi govoriti kako je sladak dečkić! hahaaha

28. Studeni 2017. 14:39

Honey

Hahahaha već vidim, uzet ću plava kolica, ako bude curica garantirano će svi govoriti kako je sladak dečkić! hahaaha

Ja sam imala bordo crvena 😂😂😂😂😂

panda102

Eto onda Proudy i Honey nose curice a ja dečka hahaha jedva čekam da saznamo da vidimo ova gatanja da li su istinita hahahah
    jos pola sata na poslu aaaaaaaaaaaaaaj jos mi muz napravio pizzu znaci samo doc i jest jeeeeeeei volim kad je druga smjena i kad kuha.
    Za dečke su mi slatke one kombinacije siva i mint zelena, a curica ce bit u sivoj sobi hahaha jadnica, mozda okrecim u drecavu zutu jednan zid :( hhahahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Studeni 2017. 14:39

Mislim da sam jednom vec bila pisala, mi imamo krem kolica i mala je bila u ljubicastoj trenerki, na gornjem djelu jos neka slika mace, i svi su komentirali kako je sladak deckic haha
    A ja kazem, je, je, bas je sladak i meni 

Honey
    28. Studeni 2017. 14:42

panda102

hahahaha volim ja sebi sama gatat, inače mi je sestrična kao iz taloga kave rekla da bu dečko! Ja neću vjerovati dok se ne rodi

a šta, zabavno je! Joj, moj nezna ništa skuhat al zato zna mezu fino narezat i složit, i to je nešto  a i zna me izvest van jest pa se ne bunim. Neki dan se vozim i vidim Fiat pandu, sjetim se tebe i kontam si kako ti sigurno i voziš fiat pandu hahaha jel voziš?

28. Studeni 2017. 14:42

kaktus

Mislim da sam jednom vec bila pisala, mi imamo krem kolica i mala je bila u ljubicastoj trenerki, na gornjem djelu jos neka slika mace, i svi su komentirali kako je sladak deckic haha
    A ja kazem, je, je, bas je sladak i meni

Mutavi ljudi.
    U pocetku je i meni bilo smjesno,  al sam skuzila da nakon dvije godine vec dosta zivcano odgovaram,  nije ljepotica,  decko je. I da i njima raste kosa. 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

28. Studeni 2017. 14:45

Da presjecem sa sveki svojom hahaha
    Ja sam rezervnu odjecu za krstenje za malu pripremila bijeli body sa kragnicom, traper haljinicu na tregere, bijele hulahopke i male bijele starke koje mi je frendica posudila, a sveki izbecila oci kako cu joj obuc plavo, svi ce mislit da je decko haha... A na krstenju@ mi, nasi starci, brace i sestre, necaci, kumovi krsni s klincima i prijatelj od mm koji je svecenik... 

Honey
    28. Studeni 2017. 14:47

hahahahahaha.. a baš su ljudi smijeh. Ja ako nisam sigurna onda ne nagađam, meni je slatka bebica i to je to  
    Kaktus ajde reci da si i ti bila prištava u prvoj trudnoći sa curicom i da sad nisi a nosiš dečka, pa da nam potvrdiš teorije!   I usput, jel i tebi nekad sad pregled da ne zaboraviš?

Honey
    28. Studeni 2017. 14:51

kaktus

Da presjecem sa sveki svojom hahaha
    Ja sam rezervnu odjecu za krstenje za malu pripremila bijeli body sa kragnicom, traper haljinicu na tregere, bijele hulahopke i male bijele starke koje mi je frendica posudila, a sveki izbecila oci kako cu joj obuc plavo, svi ce mislit da je decko haha… A na krstenju@ mi, nasi starci, brace i sestre, necaci, kumovi krsni s klincima i prijatelj od mm koji je svecenik…

hahahahaha, bod za tvoju sveki  baš me zanima kako će moja hahaha, bit će puno prigovaranja već vidim.
    Kombinacija je preslatka. Ja ne volim onaj saten, čipku itd, nije ni čudo šta djeca onda vrište, kome je udobno u tome

28. Studeni 2017. 14:55

Honey, ja sam ti sad u ovoj t imala ogromne potkozne pristeve, zvane vulkani... 
    Bolne, crvene, upaljene. 
    Grozno su izgledali i jedva sam cekala da to prodje, sad je ok. Al od jednog mi je ostao oziljak na bradi.
    Ja ti ne vjerujem nimalo u one teorije trbuh visoko, nisko, pristevi, ovo, ono, dlakave noge, zelja za slatkim, slanim... Mislim da je to sve slucajnost, nekako mislim da je sve to uvjetovano hormonima, a bas da se hormoni toliko razlikuju zbog spola bebe, hmmm, neznam bas...
    Pregled mi je 12.12...zapisala na frizider, tamo sam najcesce 
    A ovo za fiat pandu sam se strgala od smjeha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.