Kaktus kad čitam o tvojoj svekrvi kao da je sestra moje svekrve, hahaha
Cure nemojte o tortama, sad bi jednu, mljaaac
Jadne njih dvije s nama... Haha
Cime su one to zasluzile...
Tvoja je barem daleko, moja je 40 kilometara od nas
Ne pričaj mi, ova moja najavljuje da će doći nazad za godinu dvije, meni se pri pomisao tlak krene dizat, nadam se da su to samo priče jer svekar je Nijemac pa se nadam da neće nikud iz svog deutschlanda Imam sreću pa ni muž baš nije lud za njima, zajedno ih istrpimo max 2-3 dana, odvojeno vjerojatno nebi ni dan zgurali s njom hahaha a smiješna mi je nekad baš..
Da se razumijemo, ona nije losa i zlocesta zena, nikad nista nije protiv mene rekla, kad smo mm i ja u nekoj diskusiji dosta cesto ce stat na moju stranu, spakira nam uvijek za doma svega kad odemo kod njih, neke stvari su joj jako korektne... Al ogroman ogroman jaz generacija je kod nas i uz to ona sve zna najbolje, bolje i od svih zena njezinih godina, nismo samo mi mladi problem. I nikad nista ne presuti. Nikad.
Tipa kad sam rekla da mi je jedini uvjet za zavjese za stan da se ne peglaju, ona probljedila, da kakve su to zavjese sta se ne peglaju, to bolje ni ne kupovat.
Nisam dohranu zapocela bananom i keksom, ali sva djeca to vole.
Idemo s bebom od 4 mj na more, ali kako cete tamo sami s njom, sta ako se nesto desi... A tu se kao nista ne moze desit i imam 4 kucne pomocnice.
Zasto ne povijam siroko, ona je to radila i to se moralo. Sad se vise ne mora.
Zasto malu ne podbocim jastucima da gleda tv, ona je svoje tako. I tako u nedogled.
Kao i ono kupovanje stvari za rucak jer eto ona je mislila da cemo doci, pa je onda uvreda teska, a zna da to ne pali kod nas.
Pa ja tebi kažem da neznam da je moja jedinica mislila bi da joj je ova tvoja sestra i to blizanka!!!! ISTA ALI BAŠ ISTA situacija! Pričaj mi o jazu generacija, ja imam 28g, ona ima 66g. Al super se drži stvarno, 30godina je još tu sa nama sigurno. I ova zna sve najbolje i nitko baš nitko nezna kao ona, i isto bi mogla malo zašutit, meni bude žao i zbog drugih jaooo... lako meni za mene, inače se moj muž više uzruja kad dođe nego ja. haha
Hahahahhaa pikica onda skupa slavimo, mogu li ja pravit tortu? hahahhahahha
Mozeee…taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane…extra…a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰
Kaj morat cu si sama radit tortu? Ok, trebat ce tebi drustvo u mukama. 😜
Hahahahaha...ma ja ti volim peci torte nemas frke...rijesim ti jednu...a i vinceki su mi susjedi pa mozda i uzicam koju😂😂😂
Hahahahhaa pikica onda skupa slavimo, mogu li ja pravit tortu? hahahhahahha
Mozeee…taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane…extra…a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰
Kaj morat cu si sama radit tortu? Ok, trebat ce tebi drustvo u mukama. 😜
Hahahahaha…ma ja ti volim peci torte nemas frke…rijesim ti jednu…a i vinceki su mi susjedi pa mozda i uzicam koju😂😂😂
Znala sam da cemo se brzo dogovorit! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kaktus moj svi su svekici dobri…al na sigurnoj udaljenosti😂😂😂😂
A bas to, vidimo se koliko se vidimo, a preko telefona ja samo da, da, da, mhm, mhm, mhm govorim a ona vergla li ga vergla po svom, kako susjeda vera ovako i teta branka onako, a to je sve naravno krivo jer bi to trebalo onako kako bi to ona...
I da, haha, djeca ne smiju jesti slano i zacinjeno, recimo klinci od mm sestre su 4 i 5.5g, i ona za djecu uvijek kuha posebno, bez ikakvih zacina, ali onda poslje rucka dobiju vrecicu cipi cipsa
A bas to, vidimo se koliko se vidimo, a preko telefona ja samo da, da, da, mhm, mhm, mhm govorim a ona vergla li ga vergla po svom, kako susjeda vera ovako i teta branka onako, a to je sve naravno krivo jer bi to trebalo onako kako bi to ona…
I da, haha, djeca ne smiju jesti slano i zacinjeno, recimo klinci od mm sestre su 4 i 5.5g, i ona za djecu uvijek kuha posebno, bez ikakvih zacina, ali onda poslje rucka dobiju vrecicu cipi cipsa
Bitno da ne smiju slano 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A bas to, vidimo se koliko se vidimo, a preko telefona ja samo da, da, da, mhm, mhm, mhm govorim a ona vergla li ga vergla po svom, kako susjeda vera ovako i teta branka onako, a to je sve naravno krivo jer bi to trebalo onako kako bi to ona…
Bitno da ne smiju slano 😂😂😂
Pa da, mislim toliko o njenim teorijama.
Sortiraj odgovore
Najstariji