Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    23. Studeni 2017. 11:48

Hvala cure moje❤💓❤💓❤💓
    Honey obavezno si ubodi...mrak su...hahahaahha za svekicu i rucak
    Kathryn ja sam se malo scimala kad sam vidjela da je vec malo narastao...al veselim mu se...volim busice i volim biti trudna
    Kaktus ne daj se ti nikome zaje...
    Panda ides u turki...woooow...mi idemo ove godine prvi put na zimovanje🤣🤣🤣🤣nemamo pojma o skijanju i nemamo opremu al ekipa se pakuje 06.01.show...zivo me zanima kako ce to izgledat

23. Studeni 2017. 11:56

pikica3

Hvala cure moje❤💓❤💓❤💓
    Honey obavezno si ubodi…mrak su…hahahaahha za svekicu i rucak
    Kathryn ja sam se malo scimala kad sam vidjela da je vec malo narastao…al veselim mu se…volim busice i volim biti trudna
    Kaktus ne daj se ti nikome zaje…
    Panda ides u turki…woooow…mi idemo ove godine prvi put na zimovanje🤣🤣🤣🤣nemamo pojma o skijanju i nemamo opremu al ekipa se pakuje 06.01.show…zivo me zanima kako ce to izgledat

Mm i ja idemo svake godine, vec godinama, malo je to sad po strani radi trudnoca/beba ali cim klinci budu 3-4 godine idemo opet obiteljski. Ove godine ce mm s deckima na vikend koji otic, inace smo isli tjedan dana i barem jos dva tri puta na vikend tu na bliza skijalista. 

panda102
    23. Studeni 2017. 11:56

6.1. moj rodjendan, zapamtit cu si da idete tad hahahah
    A skijanje...mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem .....

23. Studeni 2017. 11:59

Mi nismo jos nikad bili,  ali zelimo si jako. S tim da eto pricekat ce to dok i ova druga bebuska ne poraste malo. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    23. Studeni 2017. 12:12

panda102

A skijanje…mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem …..

Moj rođus je 07.01🤗🤗🤗🤗🤗

23. Studeni 2017. 12:16

pikica3

panda102

A skijanje…mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem …..

Moj rođus je 07.01🤗🤗🤗🤗🤗

Malko si mladja od mene onda 😉 meni je sad 1.12. Jos malo 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    23. Studeni 2017. 12:31

Hahahahhaa pikica onda skupa slavimo, mogu li ja pravit tortu? hahahhahahha

Bublica123
    23. Studeni 2017. 12:37

panda102

Mozeee...taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane...extra...a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰

Honey
    23. Studeni 2017. 13:04

Kaktus kad čitam o tvojoj svekrvi kao da je sestra moje svekrve, hahaha
    Cure nemojte o tortama, sad bi jednu, mljaaac

23. Studeni 2017. 13:09

pikica3

panda102

Mozeee…taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane…extra…a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰

Kaj morat cu si sama radit tortu? Ok,  trebat ce tebi drustvo u mukama. 😜

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.