Hvala cure moje❤💓❤💓❤💓
Honey obavezno si ubodi...mrak su...hahahaahha za svekicu i rucak
Kathryn ja sam se malo scimala kad sam vidjela da je vec malo narastao...al veselim mu se...volim busice i volim biti trudna
Kaktus ne daj se ti nikome zaje...
Panda ides u turki...woooow...mi idemo ove godine prvi put na zimovanje🤣🤣🤣🤣nemamo pojma o skijanju i nemamo opremu al ekipa se pakuje 06.01.show...zivo me zanima kako ce to izgledat
Hvala cure moje❤💓❤💓❤💓
Honey obavezno si ubodi…mrak su…hahahaahha za svekicu i rucak
Kathryn ja sam se malo scimala kad sam vidjela da je vec malo narastao…al veselim mu se…volim busice i volim biti trudna
Kaktus ne daj se ti nikome zaje…
Panda ides u turki…woooow…mi idemo ove godine prvi put na zimovanje🤣🤣🤣🤣nemamo pojma o skijanju i nemamo opremu al ekipa se pakuje 06.01.show…zivo me zanima kako ce to izgledat
Mm i ja idemo svake godine, vec godinama, malo je to sad po strani radi trudnoca/beba ali cim klinci budu 3-4 godine idemo opet obiteljski. Ove godine ce mm s deckima na vikend koji otic, inace smo isli tjedan dana i barem jos dva tri puta na vikend tu na bliza skijalista.
6.1. moj rodjendan, zapamtit cu si da idete tad hahahah
A skijanje...mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem .....
Mi nismo jos nikad bili, ali zelimo si jako. S tim da eto pricekat ce to dok i ova druga bebuska ne poraste malo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A skijanje…mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem …..
Moj rođus je 07.01🤗🤗🤗🤗🤗
A skijanje…mene je moj divniiiiiii muzic naucio skijat da mi ne bi bilo dosadno jer je on zaludjen skijanjem, a u sloveniji svi skijaju hhaha moras znat jednostavno, i ove godine idemo ali necu skijati sigurno, sta ako padnem …..
Moj rođus je 07.01🤗🤗🤗🤗🤗
Malko si mladja od mene onda 😉 meni je sad 1.12. Jos malo
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahahhaa pikica onda skupa slavimo, mogu li ja pravit tortu? hahahhahahha
Mozeee...taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane...extra...a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰
Kaktus kad čitam o tvojoj svekrvi kao da je sestra moje svekrve, hahaha
Cure nemojte o tortama, sad bi jednu, mljaaac
Mozeee…taman 6og idemo za italiju pa usput malo odmorimo i proslavimo rodjendane…extra…a ti proudmomy si malo uranila pa se ne mozes ogrebat za tortu🤣🤣🤣🍾🍾🍾🎂🍰🎂🍰
Kaj morat cu si sama radit tortu? Ok, trebat ce tebi drustvo u mukama. 😜
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji