Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    17. Studeni 2017. 13:35

Proudmomy ja imam taj trudnicki dijabetes. Imala sam na prvom vadjenju 5.6. Ogtt je bio ok, jedino zadnje vadjenje malo poviseno. Onda sam morala u vinogradsku na jednu noc , pa su mi tamo mjerili svaka 3 sata i super je nalaz bio. U pocetku sam jako pazila na prehranu, ali sad puno manje, pazit cu tjedan dana prije vadjenja krvi i gotovo.. mislim da dosta pretjeruju s tim

17. Studeni 2017. 13:44

Katuska99

Proudmomy ja imam taj trudnicki dijabetes. Imala sam na prvom vadjenju 5.6. Ogtt je bio ok, jedino zadnje vadjenje malo poviseno. Onda sam morala u vinogradsku na jednu noc , pa su mi tamo mjerili svaka 3 sata i super je nalaz bio. U pocetku sam jako pazila na prehranu, ali sad puno manje, pazit cu tjedan dana prije vadjenja krvi i gotovo.. mislim da dosta pretjeruju s

Kaj ne smijem jest? Kazem slatko inace ne volim,  pa ni ne jedem. Ali kaj jos trebam izbjegavati? Krumpir? Kaj jos?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    17. Studeni 2017. 13:56

Ja isto imas trudnicki dijabetes. Dijete se ne drzim strogo, ali pazim. Ako si jedan dan dam vise oduska iduci malo vise pripazim i tak. Nije mi problem, ima puno obroka pa nikada nisam gladna. A i imam viska kila od prije, pa mi je i bolje da u trudnoci dobijem minimalo

Frajla
    17. Studeni 2017. 14:00

ProudMomy

Katuska99

Proudmomy ja imam taj trudnicki dijabetes. Imala sam na prvom vadjenju 5.6. Ogtt je bio ok, jedino zadnje vadjenje malo poviseno. Onda sam morala u vinogradsku na jednu noc , pa su mi tamo mjerili svaka 3 sata i super je nalaz bio. U pocetku sam jako pazila na prehranu, ali sad puno manje, pazit cu tjedan dana prije vadjenja krvi i gotovo.. mislim da dosta pretjeruju s

Kaj ne smijem jest? Kazem slatko inace ne volim, pa ni ne jedem. Ali kaj jos trebam izbjegavati? Krumpir? Kaj jos?

Ne pretjerivati s vocem, smanjiti sve sto ima brasno, ali nikako sve izbaciti, birati kukuruzno, integralno...Ne jesti jako masno. Jesti po malo svakih 2,5-3 sata (da nemas velike skokove, pa padove secera u krvi). Ako ti se jede nesto sto mislis da nebi trebala, to pojedi kao zaseban obrok, npr. pojedes rucak u 1, pa kolac u 4, a nikako odma za ruckom

Bublica123
    17. Studeni 2017. 14:02

Dijabetes ukoliko stvarno postoji nije igra i treba se pridrzavati svega sta kazu
    ALI...u 90 posto slucajeva drkaju radi toga sta se sad netko odlucio da granica nije 5.1 nego 5.0 i ako radi toga idu pizdit da imas ddijabetes, to je van svake pameti

17. Studeni 2017. 14:12

Frajla

ProudMomy

Katuska99

Kaj ne smijem jest? Kazem slatko inace ne volim, pa ni ne jedem. Ali kaj jos trebam izbjegavati? Krumpir? Kaj jos?

Ne pretjerivati s vocem, smanjiti sve sto ima brasno, ali nikako sve izbaciti, birati kukuruzno, integralno…Ne jesti jako masno. Jesti po malo svakih 2,5-3 sata (da nemas velike skokove, pa padove secera u krvi). Ako ti se jede nesto sto mislis da nebi trebala, to pojedi kao zaseban obrok, npr. pojedes rucak u 1, pa kolac u 4, a nikako odma za ruckom

Hvala ti! 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 14:35

Ja bih trebala sad ici vaditi krv, urin itd. pa jel netko zna jel mogu to ici dok sam bolesna (upala sinusa vjerojatno)? Gin nije bila sigurna, rekla da pricekam koji dan (cekam i jos uvijek imam upalu 😂😂), a doktor opce prakse kaze da mogu ici jer se na tim pretragama ionako gledaju druge stvari pa da to nema veze.

17. Studeni 2017. 14:42

Jessy2009

Ja bih trebala sad ici vaditi krv, urin itd. pa jel netko zna jel mogu to ici dok sam bolesna (upala sinusa vjerojatno)? Gin nije bila sigurna, rekla da pricekam koji dan (cekam i jos uvijek imam upalu 😂😂), a doktor opce prakse kaze da mogu ici jer se na tim pretragama ionako gledaju druge stvari pa da to nema veze.

Ja bi pricekala na tvom mjestu. Leukociti ce ti biti poviseni vjerojatno, u akutnom infektu zeljezo zna biti nize, pa cisto da dobijes realan nalaz pricekaj koji dan. 

Katuska99
    17. Studeni 2017. 14:44

Proudmomy ako zelis ja ti posaljem na mail plan prehrane s vuk vrhovca, tamo je najbolje objasnjeno. Frendica mi slikala brosure 

17. Studeni 2017. 15:12

Katuska99

Proudmomy ako zelis ja ti posaljem na mail plan prehrane s vuk vrhovca, tamo je najbolje objasnjeno. Frendica mi slikala brosure

Mozeee Kaktuska! Hvala ti.
    iinnaa.t@gmail.com

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.