Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2017. 10:41

I gdje nam je katuska? 

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 10:45

Cure..kako se sad suzdrzati da ne idem trazit i citat..a necu to citati jer i ovako sam stalno u panici..vec duze vrijeme se drzim samo tu i necu svrljati po forumu jer stalno naletim na nesto..

Honey
    24. Listopad 2017. 10:52

kaktus

I gdje nam je katuska?

Katuska je mozda na fejsu, za Ninnach znam da je rekla da ga nema.. 

24. Listopad 2017. 11:08

Helou cure, evo da se i ja malo javim. Počele su mi blage mučnine svaki dan, ali mi se srećom ne povraća. Međutim, trbuh me zna baš često boliti i nekad to znaju biti baš jaki menstruacijski bolovi... Je li tako i kod vas bilo?
    Pregled je dogovoren tek 08.11., a do tada moram strpljivo čekati...

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 11:13

Grazia

Helou cure, evo da se i ja malo javim. Počele su mi blage mučnine svaki dan, ali mi se srećom ne povraća. Međutim, trbuh me zna baš često boliti i nekad to znaju biti baš jaki menstruacijski bolovi… Je li tako i kod vas bilo?
    Pregled je dogovoren tek 08.11., a do tada moram strpljivo čekati…

Grazia ne brini..ja od bolova prva dva-tri tjedna nisam mogla ni sjediti normalno..bas kao jaki menstruacijski..voznja u autu mi je bila pakao..di god smo dosli prvi kauc je bio moj uz objasnjenje da imam pms

24. Listopad 2017. 11:16

Hvala ti Elvira na odgovoru! Ti si sad dogurala već do pola. Kad su ti prestali ti bolovi? Ili se barem smanjili?

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 11:27

Grazia

Hvala ti Elvira na odgovoru! Ti si sad dogurala već do pola. Kad su ti prestali ti bolovi? Ili se barem smanjili?

Smanjili su se vec oko 8tt pa onda oko 10tt su se jos vise smanjili i sada ima drugih bolova..hahah..a kao menstrualni dodu tu i tamo ali nije to tako jako kao na pocetku..sad..sve smo mi razlicite..neke zene nemaju uopce te bolove 

24. Listopad 2017. 12:35

Moram vas malo pošpotat danas... Nista ne pisete, nikog nema... Niste se valjda na facebook sve prebacile 

ikyri
    24. Listopad 2017. 12:58

kaktus

Moram vas malo pošpotat danas… Nista ne pisete, nikog nema… Niste se valjda na facebook sve prebacile

Ma ne... nikako. Samo 80 komentara na faceu ...danas 

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 13:00

Ja sam podjednako na fejsu i tu..tu vise pisem nego na faceu..nego nemogu sama sa sobom..hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.