Ja sam u HKMS ali nemam pojma dali naša komora ista uplaćuje.. samo znam da sam od bolnice u kojoj radim dobila naknadu od 3250 kn na bolovanje duže od 90 dana
Ja sam u HKMS ali nemam pojma dali naša komora ista uplaćuje.. samo znam da sam od bolnice u kojoj radim dobila naknadu od 3250 kn na bolovanje duže od 90 dana
Promjenili su šefove od 2017. mislim koliko im plaćamo od plaće bio bi red. Dobijemo 3000kn za novkrođeno. Eh nisam bila 90 dana na bolovanju još... Bila sam na porodiljnom i mislim da se to ne računa ali 90 dana nisam bila na komplikacijama još. Biti cu sad.
I svako doživotno osiguranje koje imate ili neko dopunsko ako imate da nike od hzzo-a treba se raspitat... Vecina daje nešto
Ne znam tko je pitao, u guzvi sam samo preletila... Bolovanje na vas u trajanju od 90dana bez prekida ( komplikacije se racunaju, porodiljni ne) u drzavnoj sluzbi imate pravo na jednokratnu novcanu naknadu, meni i prosli i ovaj put gospodja u obracunu place rekla... Za rodjenje djeteta isto tako, ja sam uz scan rodnog lista samo kratku zamolbu slala u svoj obracun place mailom...
Koliko ste bile trudne kad ste isle na komplikacije?
Od pozitivne bete.
Ja sam negdje sa 10tjedana ovaj put, prosli put sam radila do 13.
Croatia dopunsko nudi nesto za rodjenje djeteta???
Elvira,
Pa.ne znam sto bi rekla....uzv je trajao stvarno minimalno, rekla je dokt.sama da se u ovom tjednu nema sto posebno gledati....ne znam...jako sam.ga dugo cekala, mozda se nekome cini da nije dugo....onda sam mislila da cu malo duze i biti unutra i pitati i sve....em mi nije moja dokt.radila uzv...:/
Ne znam !
Ugl.idem opet na anomaly scan u 20 tt, znaci tek za 4 tjedna sz me narucili...srecom idem privatno iduci, pa ce opet biti 3 tjedna cekanja....a kasnije cu rastimati da svaka dva tj.idem, kombinirajuci privatno i Petrovu.
Amarrena,
Sretaaaaan rockasss !
Ja sam obavila uzv ! Trajao je minimalno, sve je ok. Spol nije i dalje sigurna sto posto.
Idem iduci tjedan privatno na uzv pa ce mi svakako detaljnije raditi….
Ides u ginekos iduci tjedan?
Ja sam u 14 tj i jos radim :) i planiram dokle budem mogla/ smjela :)
Sto se tice naknade mislim da moja opcina ne daje nista, a fini prirez placam. Al suprug je prijavljen u drugom gradu i Zupaniji :D, mozda njegovi nekaj daju? :D radim kod privatnika pa me ovo 90 dana ne kaci. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji