Sretan rođendan Amarena. Od srca ti želim najlijepše želje koje se mogu poželjeti,ispletene zrakama zdravlja,sreće,ljubavi i Božjeg blagoslova.🎈🎉🎊🎁🎂 SRETAN ROĐENDAN!🎂🎁🎊🎉🎈
Amarenaaa,sretan ti rodenda! Sve najbolje! 😘🎂🍰🍧
Cure koje imate danas preglede,sretnoo i javite nam se! 😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Amarena sve najbolje za rockas 👌🏼💝😘
Kaktus ja sam tu naknadu već dobila , radim u državnoj firmi , dobila sam 3250 kn 😊
Ja na pregled idem u četvrtak , jel ide još ko u četvrtak ? 😊
Neko je pitao prije 5 dana za sloveniju i stranicu na kojoj se mogu naruciti kolica i druge stvari za bebu, povoljno
http://www.mali-vragci.si/
Amarrena,
Sretaaaaan rockasss !
Ja sam obavila uzv ! Trajao je minimalno, sve je ok. Spol nije i dalje sigurna sto posto.
Idem iduci tjedan privatno na uzv pa ce mi svakako detaljnije raditi....
Cure koje ste u drzavnim sluzbama, neznam jel znate da nakon 90 dana bolovanja (komplikacije se broje u to) imate pravo na jednokratnu pomoc od poslodavca, isto tako i za rodjenje djeteta. Privatni sektor- za jednu nasu veliku firmu znam da isto tako daju, druge cifre ali imaju ta prava. Provjerite si…
A ove milostinje od gradova necu komentirat, kao ni status majke odgajateljice u zagrebu… Ako netko ima troje djece od nas prisutnih i koristi ili misli to koristit, nek se ne uvrijedi, ali placamo i muz i ja ogroman prirez od kojeg nemam nista osim divnih fontana, cak i parking placamo… Mi koje imamo jedno ili dvoje ocito ne odgajamo svoju djecu pa nismo majke odgajateljice, ta mjera je promasaj stoljeca i masaaaa ljudi je ogorcena na to
Hej ja sam u drzavnoj firmi i bit cu na bolovanju. Kolika je ta naknada jel znas za bolovanje?
Amarena sve najbolje za rockas 👌🏼💝😘
Kaktus ja sam tu naknadu već dobila , radim u državnoj firmi , dobila sam 3250 kn 😊
Ja na pregled idem u četvrtak , jel ide još ko u četvrtak ? 😊
To si za bolovanje duze od 90 dana dobila? Moras neki zahtjev podnosit ili?
Sretan rođendan :))
Pa nije bas toliko za pelene..to sam tako napisala.hhaha
Mono ne zvucis mi odusevljeno..bitno da je sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji