Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bjgirl
    20. Listopad 2017. 17:56

Katuska99

Ak mi tad ne kaze spol, idem kod privatnika majkemi

A meni sigurno nece kad cu biti tocno 14 tjedana :( vjerojatno cu se jos nacekati

panda102
    20. Listopad 2017. 18:00

Ja idem isto 7.11. Hhahaha a i 23.10. Privatno ajjjjj sad sam skontala da ce to bit u pon aaaa 😍😍😍

Honey
    20. Listopad 2017. 18:03

kaktus

S obzirom da si nam otkrila ime i prezime barem znamo da nemas sifilis

😂😂😂😂😂👌

• Elviramagistic
    20. Listopad 2017. 18:05

Ja idem sad 25.10 a onda cu se naruciti na 4d..isto kod svog ginica jer radi to privatno..pa sad ne znam dal cu cekati 4 tjedna ili cu ici ranije..dog.cu se sa njim :)

Katuska99
    20. Listopad 2017. 18:11

Elviramagistic

Ja idem sad 25.10 a onda cu se naruciti na 4d..isto kod svog ginica jer radi to privatno..pa sad ne znam dal cu cekati 4 tjedna ili cu ici ranije..dog.cu se sa njim :)

Super :) meni cure uplatile 4d pa cu to tam oko 20tt. 
    A ja 25.10.idem u vinogradsku, moram spavat tamo 
    Na mjerenje guk profila, vec mi muka 

• Elviramagistic
    20. Listopad 2017. 18:15

Katuska99

Elviramagistic

Uf..ma proci ce i to i nadam se da ce sve biti super pa neces morati biti na dijeti..za 4d mislim da ti je najbolje ici od 23-28 tjedna..vidi se i sa 20 ali ne tako lijepo kao kasnije kada vec beba dobije na masi..tako su i meni rekli da idem 

Katuska99
    20. Listopad 2017. 18:17

Elviramagistic

Katuska99

Elviramagistic

Uf..ma proci ce i to i nadam se da ce sve biti super pa neces morati biti na dijeti..za 4d mislim da ti je najbolje ici od 23-28 tjedna..vidi se i sa 20 ali ne tako lijepo kao kasnije kada vec beba dobije na masi..tako su i meni rekli da idem

Ma vec sam na dijeti, i to strogoj. Muka mi je vise od te zdrave hrane vise, ma samo da ne dobijem inzulin. 
    A muce me jer sam imala secer 5.6 
    Da to sam cula da je tad najbolje, mozda izdrzim do tad :)

mono1111
    20. Listopad 2017. 18:38

Ajme, pa vi niste normalne koliko stranica mozete ispisati u par h :)
    MiuMau,
    Ja sam jos uvijek u grupi na whats upu, samo nas je 4 tamo, i cure su stvarno ok :)
    Ostale cure su izasle iz grupe....zato ni ja nisam sigurno da li su te grupe bas ok, jer na kraju se vecina posvadja ili nekome nesto smeta....ali budem ss uclanila u tu vasu P B grupu....
    Ja od Elebaby nisam imala nikakve mucnine, ok podnosim Elebaby...ali znale su cure pisati za Elevit da lose podnose...ali Elebaby ima puno manje zeljeza nego Elevit.
    Pol tog sam zabb sto sam htjela napisati, odgovoriti, hahaha...
    Panda,
    Na tu Tinu mislim ! Otvarala je ona jos mnogo profila, sigurna sam da je bila i na temi Tko planira i radi na bebi....uvijek pise jako opsirno, opisuje situacije sa svojim muzem ( vjerovatno izmisljenim ), djeci....pobacajima itd....bas se po pisanju skuzilo da je to jedna te ista osoba !

Katuska99
    20. Listopad 2017. 18:42

Mono kako ste skuzile da je laznjak??

mono1111
    20. Listopad 2017. 18:43

Imate li nevjerojatnu potrebu za mandarinama??
    Znaci, ja kg mandarina pojedem skoro svaki dan, i onda onak svakih 5- 10 min idem na wc piskiti...to je nesto prestrasno !
    I ako slucajno pijem nesto predvecer, navecer, stalno po noci moram na wc, ne mogu ni spavati....
    Ja mislim da mi maternica i ta nisko posteljica bas jako pritisce mjehur, to je nesto prestrasno stvarno ! 
    Onda naravno ne pijem bas nista navecer ali i dalje ostaje neka tekucina u tijelu...
    Mislim ja ne znam koliko je to normalno, pa.kako ce mi tek biti kada stvarno beba bude pritiskala trbuh...valjda cu pelene onak nositi.
    Ikyri,
    Jejjjj za pomicanje bebe !!
    Dajte mi recite kakav je to osjecaj?? I gdje ste tocno osjetile to prvo micanje??
    Tocno u kojem dijelu?
    Ja kad slusam s watcherom otkucaje, i dalje jako nisko, recimo malo iznad pubicne kosti ulovim otkucaje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.