Hahaha..a ja uopce ne kuzim ko je ko i necu to popamtiti sigurno..jedva sam.tu popamtila
Hahaha..a ja uopce ne kuzim ko je ko i necu to popamtiti sigurno..jedva sam.tu popamtila
Takodjer hhahaha moram si napravit spisak kod kuce hahahaha isprintat vase slike hahahaha placem
Ni ja Neznam ko je ko 😂😂
Jer su imena skroz drugačija
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Ma da, sad spomenite "tinu-materinu" kad se prebacujemo na fejs, pa nek dođe za nama
Mono i ja smo bile na vocapu u grupi i tamo se infiltrirala... ne znam jesi i dalje u kontaktu s njima Mono, al ja sam otišla, em pomisao da neka pacijentica ima moj broj, em je grupa otišla u sasvim krivom smjeru od onog što je trebala bit...
Što se tiče godina, ja sam 29...
Ovak mi je sad bilo na zidu,slika onog sto sam objavila u grupi. Jel se to samo na mom vidi ili se i mojim prijateljima pojavi?!
To ti treba frend u grupi pogledat ja tebi na profilu ne vidim ništa. I ne objavljivat to tu.
Ovak mi je sad bilo na zidu,slika onog sto sam objavila u grupi. Jel se to samo na mom vidi ili se i mojim prijateljima pojavi?!
To samo ti vidiš, tvoji prijatelji ne
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Ok cure. Zas se ne ovom forumu ne moze obrisat post ili urdit? Ili ja neznam? Da makem to sad..
Sortiraj odgovore
Najstariji