Katuška mislim da prijatelji vide, jer ti je ispod ona ikonica s dva čovječuljka... ak ju klikneš imaš opiju staviti, javno, prijatelji i samo ti... probaj to kliknut i vidjet... eeeh, zato mi je forum majka... i ovako imam pun klinac zabadala, pa sad da i netko tak neš vidi i krene ispitivat, ispalila bi...
Vide samo prijatelji te grupe, njezini ne jer je grupa zatvorena..
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Meni je preko ljeta dosta placa narasla, sjecam se da je ikyri pisala da bi to moglo bit sumnjivo ovima na hzzo, s obzirom da nisam jos na poslu rekla da sam trudna, ako cu moci, odradit cu do kraja pa mi naknada bude veca...
Samo sjedim u uredu, ne umaram se nista posebno fizicki (psihicki vec da)
Meni je preko ljeta dosta placa narasla, sjecam se da je ikyri pisala da bi to moglo bit sumnjivo ovima na hzzo, s obzirom da nisam jos na poslu rekla da sam trudna, ako cu moci, odradit cu do kraja pa mi naknada bude veca…
Samo sjedim u uredu, ne umaram se nista posebno fizicki (psihicki vec da)
Ma to samo ako se plaća jako poveća i imaš samo tri platne liste i radiš za privatnika.
Imala sam 3500 prije ljeta, preko ljeta 3 mjeseca 6000, i sad 5000.
Imat cu 6 platnih lista, 3 po 6000, 3 po 5000... pa sad ne znam
Preko ljeta sam radila za dvije firme po 4 sata, nadam se da mi to nece stvarati dodatne probleme
Poslala sam zahtjev. Vale fina šerpica
Everything happens for a reason.
Jao Katuska bas fail sa ovom objavom. Sad sam ti cijeli profil pregledala 😂 i skuzila da si i ti iz samobora, ok ja sam odselila u sv.nedelju al to je isto. 😂 mislim da ne mozes brisati objave tu na zalost.
Juhuuuu. Poslala sam zahtjev na Facebooku 😂😂
Everything happens for a reason.
Sortiraj odgovore
Najstariji