Ja svoju osjetim redovito, par puta u danu, ako mirujem naravno, najčešće kad ležim na leđima, ali danas sam čak stojeći osjetila 😊
Zivim na trecem katu i sad se vec uspusem dok dođem gore. Sta ce tek bit kasnije?! Mm kaze da ce mi stavit stolicu na prvom i drugom katu da se putem odmorim 😀😀
A ja na petom živim😓😓😓
Ja sam na srecu na prvom, al kad nosim malu i njen ruksak i svoju torbu i jos ako kupim nesto usput, jezik mi do poda bude zbog tog jednog kata.
Ena već tak jako osjetiš, u želudac? Ja najjače što sam osjetila bilo je kao neki grčić, nekoliko puta za redom... ali daleko od nekog poštenog udarca... ti bome imaš tasmanijsku neman unutra...
Ja isto kad se primirim i ležim na trbuhu, ali najčešće osjetim kad sjedim na trosjedu s nogama gore, onako skvrčenim i primaknutim trbuhu, koliko uopće ide sad od pupe koja je ogromna...
Ja ne osjecam tako jako..vecinom na vecer kad sam na lijevom boku pa se malo okrenem na leda..ugl.kad mirujem onda osjetim
Kopirala sam popis sto ste napisale, a na zadnje dvije stavke sam odvalila 😀😀😀
😃😃
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Teich,
Jojj, zao mi je ! Drzi se ! Sretno dalje !
Ja nista ne osjetim, osim crijeva stalno !
Honey u 10.30 sam narucena...evo kak sam nervozna, 5 ujutro je...
Teich,
zao mi je, mogu samo zamisliti kako ti je... zelim ti brz oporavak i sto prije jednu lijepu trudnocu..
Honey u 10.30 sam narucena…evo kak sam nervozna, 5 ujutro je…
Teich,
zao mi je, mogu samo zamisliti kako ti je…zelim ti brz oporavak i sto prije jednu lijepu trudnocu..
Ja danas nemam ništa i evo me budna ....Sanjala da neznam tko je otac bebe i neke totalne gluposti.
Sortiraj odgovore
Najstariji