Po povratku na rad najkasnije do 6mj. sljedeće godine…Pa valjda misle na godinu kad se vratiš na posao. A ne godinu u kojem si na porodiljnom i komplilacijama.
Ma gle kako god. Nema ti smisla to koristit sad. Pokušaj nakon.
Nakon porodiljnog neces moci koristit godisnji iz 2017,izbrisat ce ti se automatski. Jedino ti preostaje prekinut porodiljni nakon 6 mj, iskoristit tih 28dana sljedece godine i onda nastavit porodiljni, a 2019 kad se budes vracala i kad ti istekne drugih 6 mjeseci imas pravo opet na godisnji iz 2018 koji nisi koristila i na onaj za tu tekucu godinu (2019)
Curke, prije nego se odjavim sa proljetnih beba zelim vam svima svu srecu..samo mislite pozitivno i sve ce biti dobro.ja sam jucer nakon 5 dana u bilnici napokon izasla van..nazalost od nije nesto bilo u redu i trudnoca se nije mogla odrzati pa je sve zavrsilo kiretazom..sto je u mom slucaju bilo najbolje rjesenje jer su sumnjali na vanmaternicnu trudnocu sto se na kraju nije potvrdilo..hvala Bogu..eto valjda je tako moralo biti..sad mi slijedi oporavak sto fizicki tako i pshicki.pa kad se sve slegne idemo dalje..uzivajte u trudnickim danima i budite samo sretne i pozitivne :)
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Teich žao mi je, drži se... nadam se da ćeš se što prije oporaviti i imati svoju bebicu...
Ikiry možda ti se potkralo pod rad crijeva?
Curke, prije nego se odjavim sa proljetnih beba zelim vam svima svu srecu..samo mislite pozitivno i sve ce biti dobro.ja sam jucer nakon 5 dana u bilnici napokon izasla van..nazalost od nije nesto bilo u redu i trudnoca se nije mogla odrzati pa je sve zavrsilo kiretazom..sto je u mom slucaju bilo najbolje rjesenje jer su sumnjali na vanmaternicnu trudnocu sto se na kraju nije potvrdilo..hvala Bogu..eto valjda je tako moralo biti..sad mi slijedi oporavak sto fizicki tako i pshicki.pa kad se sve slegne idemo dalje..uzivajte u trudnickim danima i budite samo sretne i pozitivne :)
Mislila sam na tebe ovih dana. Jako mi je drago da si se javila. Želim ti sve najbolje. Brzo nam se oporavi.
Jako mi je zao!! Znam kako ti je, ja sam u 5 mj isto to prosla. Dr je nakon kiretaze rekao da trebam pricekat samo jednu menstruaciju i to je to. Zelim i tebi da ti sve bude u redu i da uskoro budes na ljetnim ili zimskim bebama :)
Ajooj Teich bas mi je zao. Prosla sam to isto. Nemoj gubit nadu. To je sad tako moralo biti. Doci ce beba bas kad treba.
Ikyri i to je normalno neki dugo nista ne osjete, a neki ko ja recimo cak i dost rano. U biti neznas kaj je gore. Ovaj moj zadnja dva dana bas luduje konstantno me u zeludac lupa, na momente znam bez zraka ostat. Nije to sad neka bol al bome me nit ne skaklja. Javit ce se i tvoj bas kad treba.
url=https://lilypie.com]
Crijeva mi krule stalno. Taman mislim to je to i iste sekunde krenu krulit crijeva... S malom sam imala ponavljajuće obrasce neke i znala sam da nisu crijeva. Sad ništa još specifično. Možda očekujem nešto iz prve trudnoće a zanemarujem nešto deseto.
Sortiraj odgovore
Najstariji