Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    18. Listopad 2017. 21:47

ikyri

Po povratku na rad najkasnije do 6mj. sljedeće godine…Pa valjda misle na godinu kad se vratiš na posao. A ne godinu u kojem si na porodiljnom i komplilacijama.

Ma gle kako god. Nema ti smisla to koristit sad. Pokušaj nakon. 

18. Listopad 2017. 21:50

Nakon porodiljnog neces moci koristit godisnji iz 2017,izbrisat ce ti se automatski. Jedino ti preostaje prekinut porodiljni nakon 6 mj, iskoristit tih 28dana sljedece godine i onda nastavit porodiljni, a 2019 kad se budes vracala i kad ti istekne drugih 6 mjeseci imas pravo opet na godisnji iz 2018 koji nisi koristila i na onaj za tu tekucu godinu (2019)

• Teich14
    18. Listopad 2017. 21:53

Curke, prije nego se odjavim sa proljetnih beba zelim vam svima svu srecu..samo mislite pozitivno i sve ce biti dobro.ja sam jucer nakon 5 dana u bilnici napokon izasla van..nazalost od nije nesto bilo u redu i trudnoca se nije mogla odrzati pa je sve zavrsilo kiretazom..sto je u mom slucaju bilo najbolje rjesenje jer su sumnjali na vanmaternicnu trudnocu sto se na kraju nije potvrdilo..hvala Bogu..eto valjda je tako moralo biti..sad mi slijedi oporavak sto fizicki tako i pshicki.pa kad se sve slegne idemo dalje..uzivajte u trudnickim danima i budite samo sretne i pozitivne :)

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

ikyri
    18. Listopad 2017. 21:57

Mene vec malo frka što nista jasno nisam osjetila. 

MiuMau
    18. Listopad 2017. 22:01

Teich žao mi je, drži se... nadam se da ćeš se što prije oporaviti i imati svoju bebicu... 
    Ikiry možda ti se potkralo pod rad crijeva? 

ikyri
    18. Listopad 2017. 22:03

Teich14

Curke, prije nego se odjavim sa proljetnih beba zelim vam svima svu srecu..samo mislite pozitivno i sve ce biti dobro.ja sam jucer nakon 5 dana u bilnici napokon izasla van..nazalost od nije nesto bilo u redu i trudnoca se nije mogla odrzati pa je sve zavrsilo kiretazom..sto je u mom slucaju bilo najbolje rjesenje jer su sumnjali na vanmaternicnu trudnocu sto se na kraju nije potvrdilo..hvala Bogu..eto valjda je tako moralo biti..sad mi slijedi oporavak sto fizicki tako i pshicki.pa kad se sve slegne idemo dalje..uzivajte u trudnickim danima i budite samo sretne i pozitivne :)

Mislila sam na tebe ovih dana. Jako mi je drago da si se javila. Želim ti sve najbolje. Brzo nam se oporavi.

Katuska99
    18. Listopad 2017. 22:05

Jako mi je zao!! Znam kako ti je, ja sam u 5 mj isto to prosla. Dr je nakon kiretaze rekao da trebam pricekat samo jednu menstruaciju i to je to. Zelim i tebi da ti sve bude u redu i da uskoro budes na ljetnim ili zimskim bebama :)

Ena @
    18. Listopad 2017. 22:07

Ajooj Teich bas mi je zao.  Prosla sam to isto. Nemoj gubit nadu. To je sad tako moralo biti. Doci ce beba bas kad treba. 
    Ikyri i to je normalno neki dugo nista ne osjete, a neki ko ja recimo cak i dost rano. U biti neznas kaj je gore. Ovaj moj zadnja dva dana bas luduje konstantno me u zeludac lupa, na momente znam bez zraka ostat. Nije to sad neka bol al bome me nit ne skaklja. Javit ce se i tvoj bas kad treba. 

url=https://lilypie.com]

Honey

Teich hvala na zeljama i pozitivi! Brz oporavak i sretno dalje ❤

ikyri

Crijeva mi krule stalno. Taman mislim to je to i iste sekunde krenu krulit crijeva... S malom sam imala ponavljajuće obrasce neke i znala sam da nisu crijeva. Sad ništa još specifično. Možda očekujem nešto iz prve trudnoće a zanemarujem nešto deseto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.