Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    18. Listopad 2017. 20:34

Zivim na trecem katu i sad se vec uspusem dok dođem gore. Sta ce tek bit kasnije?! Mm kaze da ce mi stavit stolicu na prvom i drugom katu da se  putem odmorim 😀😀

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    18. Listopad 2017. 20:40

Pozdrav mame! 🤗🤗
    Moj termin 4.4.2018. 🍼🍼

💙 E 👶🏼 2018. 💙

• Student24
    18. Listopad 2017. 20:43

17.04.2018.spol? 

• ita87
    18. Listopad 2017. 20:49

Kopirala sam popis sto ste napisale, a na zadnje dvije stavke sam odvalila 😀😀😀

kathryn
    18. Listopad 2017. 21:02

Ja idem sutra na pregled pa potvrdim termin...po ZM je 4.06.2018....jedva cekam da cujem srceko! ❤

• Elviramagistic
    18. Listopad 2017. 21:11

Palcica pa naravno da si se uspanicila..to je normalno..i ja se uspanicim na svaku sitnicu i isto sam isla na hitnu jednom radi bolova..bolje otici i biti miran..srecom pa nije nista strasno..znam kako ti je..to je grozno..ja sam si sad utovila u glavu da ako nema krvarenja i ako se bol ne pojacava i prestane nakon odmora da ne panicarim..mislim panicarim alu ne trcim na hitnu kao prvi put..

• Elviramagistic
    18. Listopad 2017. 21:12

Ja bih htjela da mi neko pokloni nesto..barem robicu da ne moram sve novo kupovat..kupila sam vec nesto robice i rucnik za kupanje i komodu s kojom je i kadica i kolica..svaki mjesec kupimo nesto..rekli smo da do sredine 1.mj.mora biti sve spremno i moja torba za rodiliste i sve za bebu

MiuMau
    18. Listopad 2017. 21:13

Curke, jel ima koja iskustva s korištenjem godišnjeg između komplikacija i porodiljnog?  
    Naime, ostao mi je cijeli GO, 28 dana, jer sam netom prije nego što sam trebala krenuti s korištenjem završila u bolnici, a samim time su mi odmah otvorene komplikacije... sad mi je glupo da tih 28 dana propadne, jer mi je plaća dosta veća od komplikacija, pa bi mi značilo tih mjesec i neš pune plaće... jedino me nešto brine jer sam negdje pročitala da se onda kvari prosjek, iako mi nije jasno kako, jer komplikacije ne ulaze u prosjek, nego samo plaća... 

Honey
    18. Listopad 2017. 21:20

kathryn86

Ja idem sutra na pregled pa potvrdim termin…po ZM je 4.06.2018….jedva cekam da cujem srceko! ❤

Jupii i ja sutra imam pregled ❤ U koliko sati ides? Ja u 8 i vec vidim da nece biti spavanja od uzbudenja 😁

ikyri
    18. Listopad 2017. 21:22

MiuMau

Curke, jel ima koja iskustva s korištenjem godišnjeg između komplikacija i porodiljnog?
    Naime, ostao mi je cijeli GO, 28 dana, jer sam netom prije nego što sam trebala krenuti s korištenjem završila u bolnici, a samim time su mi odmah otvorene komplikacije… sad mi je glupo da tih 28 dana propadne, jer mi je plaća dosta veća od komplikacija, pa bi mi značilo tih mjesec i neš pune plaće… jedino me nešto brine jer sam negdje pročitala da se onda kvari prosjek, iako mi nije jasno kako, jer komplikacije ne ulaze u prosjek, nego samo plaća…

Koliko dugo si na komplikacijama? Rušit će ti prosjek sigurno. Ako ga iskoristiš kasno možeš za zavšit na minimalcu jer ustanove da nemas one neke 3 plaće. Po svakom ugovoru moraju ti ili isplatit go. ili ga možeš nakon porodiljnog iskoristit. Gle uzet će ti prosjek zadnjih 6mj. Sad ako si 3. išla na komplikacije nakon što iskoristiš go. računat će ti plaću od ta 3 dana... i ako go. ne iskoristiš točno u mj.dana sve ono kraće ti je još koja manja plaća. A ako si dugo na komplikacijama pa otvoriš go. I nemaju 3 plaće u 6mj...padaš na minimalac.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.