Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    17. Listopad 2017. 08:31

Nikad nebi uzela kolica sa skidanjem kotača. To je noćna mora... nigdje s autom i kolicima vam se.neće dat ić. I obavezno kupit isofix... Tako da iz jaja u kolica idete jednim pokretom i ne budite bebu. Probala sam par put s pojasevima... preznojila sam se ko pas. Ovisi gdje živite isto. Ako će šetnje bit oko kuce i sl... a samo s mužem idete dalje i imate neko spremište u prizemlju kuće i zgrade... onda vam je sve svejedno. Razmislite malo. 

17. Listopad 2017. 09:12

ikyri

Nikad nebi uzela kolica sa skidanjem kotača. To je noćna mora… nigdje s autom i kolicima vam se.neće dat ić. I obavezno kupit isofix… Tako da iz jaja u kolica idete jednim pokretom i ne budite bebu. Probala sam par put s pojasevima… preznojila sam se ko pas. Ovisi gdje živite isto. Ako će šetnje bit oko kuce i sl… a samo s mužem idete dalje i imate neko spremište u prizemlju kuće i zgrade… onda vam je sve svejedno. Razmislite malo.

Potpisujem od a do z... Meni je nekad bila tlaka sama torba od kolica, pa jakna, pa dekica, pa jaje, pa konstrukcija od kolica, pa muz pa uvijek neki klinac haha jos ako se u to vrecice od ducana upetljaju, najradje bi sjela uz auto i plakala... Pogotovo kad je mala bila skroz mala, pa bi taman pretkraj setnje htjela cicu, bocica kod nas nije postojala, pa ja uzmem nju u auto dojit a muz ko magarac sve pakira, drugi auto vec ceka parking... Ugl stres... Ali eto, razmislite o svim varijantama prije kupnje kolica, ako ste spremni na tu tlaku radi estetike onda vam ove tehnicke stvari nisu bitne. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 09:30

I kupila bi sve polovno da kupujem ponovno. Estetika nije bitna ni 2%. Sve to na kraju izgleda isto. Kolica su većinom zatrpana svime i svačime. Sva kolica izgledaju dobro s košarom ... ali košara se u biti ne koristi dulje od 3mj max ....

17. Listopad 2017. 09:36

ikyri

I kupila bi sve polovno da kupujem ponovno. Estetika nije bitna ni 2%. Sve to na kraju izgleda isto. Kolica su većinom zatrpana svime i svačime. Sva kolica izgledaju dobro s košarom … ali košara se u biti ne koristi dulje od 3mj max ….

Mi ju nismo ni htjeli, u stanu od 68 kvadrata nije bas bilo potrebe za voznjom u kolicima, spavala je il na kutnoj i nasem krevetu popodne a ponoci u kinderbetu, vani smo prvi put bili sa 7 dana i bas sa zmazanim kotacima nisam htjela po stanu vozikat kolica. Ali eto svako sebi po nekim svojim preferencama kupuje... Znam i cure koje su do 6 mj koristili kosaru i kazu da je najbolje sta su kupile, tako da je to sve individualno. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 09:40

Meni je sve čisto ni traga krvi. Malo me pecka rub male usne ...mislim da je tu nešto bilo. Bole me prepone kao da sam bar 7mj trudna. Imala sam noćne more cijelu noć a mala mi je nemirno spavala i budila se. Muž mi je na poslovnom putu... ako pogledam još koju epizodu teletabisa ću prolupat. Pročitala sam cijeli forum od dosade. 

17. Listopad 2017. 09:40

Nas jedini promasaj je bio viper... Prodala sam ga nakon 3-4 mj... Zivo bacanje novaca, a i kupili smo ga na nagovor nekih ljudi u okolini iako smo smatrali da nam ni nece bas trebat, al kao ajde nek se nadje, tako da sam unutra drzala zveckice dok nisam poludila jedan dan

17. Listopad 2017. 09:45

Mozemo jedan dan curama stavit popis najboljih i najgorih stvari sto smo kupile s kratkim opisom, mozda nekoj i pomognemo... Bar da unaprijed ne bacaju lovu, a sve se danas lako dokupi ak procjenis da ti treba... Naravno ak to zanima nase cure koje cekaju prvu bebu

ikyri
    17. Listopad 2017. 09:55

Meni kolica nikad nisu ušla u stan. Ili su bila u autu ili vani ispod terase i spremištu. Ma problem s košarom je da mora bit pop-up košara inače ne stane u auto skupa s konstrukcijom i onda odustaneš. S 3mj. Jedva dočekaš sportski dio koji se lijepo složi s kolicima i na miru si. Ako ti je predivna šetnica 3 m od kuće mogu se košaru do 6mj koristit. Ali one su dosta kratke, s 4mj beba koja se diže i okreće i želi gledat i već je visinom blizu 70 cm ...nikako. Sad mi šogorica ima dužinom manju bebu i s 3mj. Ju je odmah stavila u sportski dio jer ju je košara izluđivala. Stavljala ju je na stražnji sic pa vadila pa malu iz jajeta vadila... Jaje je koma za vruće dane jer je izuzetno toplo u njemu i bebe su brzo nervozne i nema dovoljno sjene koju radi. Ja bi sve ali sve polovno kupila da kupujem. I ostalo bi kupila u Ikei. Kasnije sam sve polovno kupila od njihaljke do hranilice do vrtića do svega ... za ništa nisam požalila... i sve mogu ponovno prodat. 

ikyri
    17. Listopad 2017. 10:01

Mi smo kupili njihaljku od baby bjorna ... Preporodila sam se nakon toga.  Skupe su ko suho zlato ...čak polovna me skupo došla...sad sam vidjela da je ikea kopiju izbacila za nekih 300kn. Sad mi šogorica isto ..kaže da nezna što bi bez nje. A susjedi sam posudila ... jedva mi ju je vratila a mala joj je vec skoro 10mj imala. Neke bebe možda to nece voljet. Mi smo probali kod prijatelja i mala je odmah uživala i kupili je isti dan s njuškala.

17. Listopad 2017. 10:01

Ja polovno mogu samo od nekog koga znam kupit, neznam, gadljiva sam ful na to... Znam da se sve opere, dezinficira, izlufta, al bas mi je to nekako odbojno kad ne znam u kakvoj kuci i s kakvim ljudima i zivotinjama je bilo... Moja prijateljica je kupila ocuvani, skoro ne koristeni baby gym na njuskalu, zenska je i racun prilozila i stvarno je mjesec prije kupljen, a kad ga je otvorila s donje strane one prostirke je bila milijarda psecih dlaka... Zvala zensku, a ova tvrdila da nikakvu zivotinju oni nemaju, da sta ova prica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.