Jane,
Ja sam nakon prvog spontanog M dobila tocno nakon 30 dana, nakon drugog nakon 27 dana od prve kiretaze ( imala sam dvije taj put ), nakon treceg nisam dobila mjesecima radi ti priraslica ali, dobro ti je Ikyri rekla, 4 - 6 tjedana nakon kiretaze.
Meni su uvijek rekli da pricekam samo jedan ciklus i planiram, spletom okolnosti je proslo vise mjeseci, pogotovo taj zadnji put...ali kad se ti osjecas spremno, samo hrabro daljeee ! Kao i Teta !!!!!
Moj pas je jucer imao hitnu operaciju. Na rtg s kontrastom se vidjelo da je nesto zapelo u crijevima ida kontrast ne prolazi ! Izvadili su mu lopticu, dio teniske koju je pojeo prije dva mjeseca cca !!! Dva mkeseca !
S tim da nije tad bila u crijevima, jer je normalno kakao ! Znam da je ovo tema o bebama, ali sam jako zabrinuta radi svega pa sam zato napisala.....samo se nadam da nece biti komplokacija !
Mono nadam se da ce sve biti super sa psicem i nenoj se jos nervirat oko toga..ja zeljno iscekujem pregled kao i ti pretpostavljam..eto..jos dva i pol dana ne djele od toga da vidim bebicu koja bi se vec trebala i naveliko micati 😀😀
Cure a kakvi su vam nalazi krvi u trudnoci? Meni je secer povisen, 5,3...
mono hvala ti. svejedno za planiranje cekam sta ce mi reci doktor koji je napravio kiretazu pa na kraju i moj doktor sta ce reci..
nadam se da je pas danas bolje?mogu mislit kako ti je, ja ih imam 3 i sjecam se moje panike kad je najmanju obola osa a ja sama sa bebom doma. svih sam digla na noge a bio je samo ubod ose. drzi se, bit ce sve ok 😘
Cure a kakvi su vam nalazi krvi u trudnoci? Meni je secer povisen, 5,3…
I meni je tako bio secer povisen ali nisam znala da ce mi ga vaditi a jela sam svasta prvi dan i pila gazirano..nakon toga sam si ga mjerila vec 4 puta doma i uvijek imam 4.6
Elvira, sretno nammmmm !!!
Meni je jucer glukoza bila 5.3, radila sam prosli put i ogtt ovako rano pa sam sigirna da ce me i opet slati.
Treba navodno pripaziti sto se jede dan prije, ja nisam pazila jer nisam ni znala da mi.je dokt.opce prakse stavila i to kao pretragu...ponavljati cu svakako !
I zeljezo mi je poviseno. A ne pijem nikakve miltivitaminske pripravke...inace mi.je Fe znalo biti poviseno !
Ma ja sam pazila sta jedem jer sam znala da vadim, i isto vec radila OGTT. Rekla mi moja gin da njoj to nije nista strasno ali da u bolnici rade probleme s tim.. Sa prvom trudnocom mi je secer bio 4,4 tako da uopce nisam brinula oko toga..
Ja sam u prvoj trudnoci dobila puno kila, poslana sam na ogtt tamo oko 24-26tj. I nalazi su bili uredni. Beba je bila velika i vadili su mi šećer više puta. Ma treba ne jest noć prije od 18h ja mislim za OGTT. A znam trudnice koje su na vađenje krvi dosle s krafnom u ustima pa se čude visokom šećeru.
Jučer su mi popustile mučnine i već su mi skoro prifalile a danas evo već 2x grlim školjku. Putujemo na more 7 dana danas... Rekla sam si da nisam bolesna nego trudna i ako treba ću rigat na plaži.
Kćer mi obožava more, muž je na go. i sad bi svi trebali bit doma zbog glupih mučnina...e pa nedam. Nisam sigurna koliko je problematičan šećer u ranoj trudnoći, gestacinski dijabetes nastaje malo kasnije i rano rađenje OGTT-a nema smisla. Najbitnije je da se prepozna te regulira u zanjem trimestru kako nebi bilo komplilacija.
Kćer mi obožava more, muž je na go. i sad bi svi trebali bit doma zbog glupih mučnina…e pa nedam. Nisam sigurna koliko je problematičan šećer u ranoj trudnoći, gestacinski dijabetes nastaje malo kasnije i rano rađenje OGTT-a nema smisla. Najbitnije je da se prepozna te regulira u zanjem trimestru kako nebi bilo komplilacija.
I ja krećem na more u ponedjeljak , isto me mučnine muče , Al Nedam se 😊
Možda mi bude bolje od drugačije klime 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji