Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sofia88
    16. Kolovoz 2017. 19:15

Cure kako ste, kako se držite? Ja još nisam svjesna trudnoće. Nemam mučnina, zasad. Piškim svako malo. Bradavice me užasno bole. 
    Jel' pijete vitaminčeke? Ja pijem Elivit pronatal. Već nekih dva tjedna i primjetila sam danas da mi je stolica crna. Vjerovatno od željeza. 
    Pitala sam za tbl za bolove, naravno samo Lupocet. Užaaas, to mi je kao tik tak. Čitam da je neka cura alergična na paracetamol pa su joj rekli da pije Analgin. Negdje piše da se smije neofen ali samo u prvom i drugom tromjesečju. Nezzz!!! 

Everything happens for a reason.

ikyri
    16. Kolovoz 2017. 19:21

Ja sam samo na folnoj do 12 tj. Pila sam Centravit prošlu trudnoću. Ibuprofeni uzrokuju čak i neplodnost piše fino pod nuspojavama i povećava šansu spontanih po istrazivanjima. Ja nebi. Stolica će ti bit crna od željeza ako piješ heforol i sl. od obicnih vitamina nece. Ako si jela kupine, borovnice, ciklu ...isto moze bit crna stolica. 

ikyri
    16. Kolovoz 2017. 19:25

Znam da je cura zbog bolnih ovulacija pila brufene i polusavala 3 godina zatrudnit. Tek tada joj je privatni ginekolog rekao da ne pije brufene zbog toga sto smanjuje plodnost i u 3mj dobila +

• Elviramagistic
    16. Kolovoz 2017. 19:27

Ja  ne pijem nista protiv bolova jer se ne usudim a i kad sam jos na pocetku pitala rekao mi je neka trpim i nista ne pijem..pijem samo folnu zasad.
    Ja mislim da opet imam bakterije u urinu jer su mi poceli opet takvi bolovi a nisam prosli tj nista dobila jer je nalaz urinokulture bio dobar

• Elviramagistic
    16. Kolovoz 2017. 19:30

ikyri

Znam da je cura zbog bolnih ovulacija pila brufene i polusavala 3 godina zatrudnit. Tek tada joj je privatni ginekolog rekao da ne pije brufene zbog toga sto smanjuje plodnost i u 3mj dobila +

Tako sam ja pila ketonale i nakon sto sam procitala da smanjuju plodnost sam prestala piti i jedino ak me jako glava bolila sam popila lupocet..sad sumnjam da je zbog toga ali plus je bio viden 2 mj.nakon toga

• Elviramagistic
    16. Kolovoz 2017. 19:31

mono1111

Ikyri,
    Hahahhahaha, necu ici prije na uzv ! Ali dobro mislis da ne mogu izdrzati !
    Cekati cu pon, osim ako krene krvarenje ili sl.a nadam se da nece !
    Nema vise iscjedka, stalo je..
    Ne znam kako sam ! Tj.ne znam sto bi rekla. Cekam…..

To je super da nema iscjetka :) onda obje iscekujemo pon.za preglede :)

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 20:03

Evo dosao iscjedak ! Bolje da nisam nista ni napisala prije ! 
    Ja pijem aktivni folat samo, prije T tj.prije stimulacije sam pila razne vitamine za kvalitetnije j.s.ali sad samo folat od vitamina !

nina1312
    16. Kolovoz 2017. 20:07

Moj sljedeći pregled je 4.9. Jaooo ko će dočekati 😊
    Onda ćemo biti na 12+4 , nadam se da će ostati sve u redu. Mono ne znam jel ti znaš ili neko od cura, utrogestani inače idu samo do 12 tt? 

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 20:42

nina1312

Onda ćemo biti na 12+4 , nadam se da će ostati sve u redu. Mono ne znam jel ti znaš ili neko od cura, utrogestani inače idu samo do 12 tt?

U pravilu da, do 12 tt ali neki ginekolozi ga i duze ostavljaju. Neki cak do kraja ali ako je sve ok nema potrebe duze od 12 tt.

nina1312
    16. Kolovoz 2017. 20:55

mono1111

nina1312

U pravilu da, do 12 tt ali neki ginekolozi ga i duze ostavljaju. Neki cak do kraja ali ako je sve ok nema potrebe duze od 12 tt.

Ja se nadam da neće biti duže , hvala 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.