Bolje da si otišla. Ja sam u prvoj trudnoci stalno imala sa tim problema, pogotovo u pocetku trudnoce i isto bila na antibioticima. Drzi se!
Elvira,
Glavno da je sve ok ! Jesu ti urin uzimali?? Leukociti poviseni'? Podsjeti me pls, vadila si prije urin i bili su leuko poviseni?
Pitam zato jer su meni leuko 3-4, a ref vrijednost je 0-2, nije puno ali idem na wc po noci svakih sat vremena, i odmah cim mi se mjehur napuni imam bas bolove u donjem dijelu trbuha..ne znam kako da to opisem, mislim da je povezano s mokrenjem...mislim bar pretpostavljam. Ti odlasci na wc su mi koma, stalno se dizem..ne znam kako je vama??
Greta, dobrodosla !
Da poviseni su mi bili prosli put i sad..i ja sam primjerila da kad drzim duze da me boli u donjem dijelu trbuha ali sad je bila bas ostra bol sa desne strane..sad me vise ne boli ali isto mislim da to ima veze sa bakterijama i da se nisam izljecila ni od proslih..mislim da je najpametnije to rjesiti antibioticima mada ne znam koliko je klavocin zdravo piti u trudnoci ali valjda oni najbolje znaju sta smijem
Elvira,
Koliko su ti bili poviseni leuko prije? A koliko sad?
Mislim da stvarno ne moras brinuti,.sigurna sam da su ti dali antibiotik koji je potpuno siguran u T, mislim da stvarno ne moras brinuti oko toga !
Bili su 5 a sada su 2
I uzv su te pregledali?? Ides i sutra?
Jesu ali mi nije nista pokazao samo je rekao da je sve ok..idem sutra da :)
Onaj filing kad imaš jutarnje(cijelodnevne) mučnine s povračanjem pa ti se dijete izriga u voznji pa ti kreneš malo ...pa čistiš i povraćaš istovremeno. Jer netko mora sredit dijete a netko auto. A oboje je izrigano.
Sretno mono sutra na pregledu javi se sto prije. Kako pas? Je li bolje? Elvira javi se sutra nakon pregleda ...donesi nalaze s hitne pa vidi sta će ti ginekologica reć. Ako su bolovi popustili na antibiotik onda je nadam se sve ok. Koliko si sad točno trudna? Tebali bi polako slagat popis termina i sl.
Danas mi je 10+1..bolje mi je danas..ja jos ne znam tocan termin ali ako se racuna 40 tjedana od zadnje menstruacije onda je to 17.03
Ikyri,
Ja sam neki dan povracala lancano kad mi je pas povracao, tako da znam to...grozno !
Javim ! Bolje je, i dalje nije sav svoj ali ima apetit, jede, moramo ga pratiti jos neko vrijeme ali nadam se da ce sve dobro proci kod njega.
Elvira, sretno nam !!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji