Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    16. Kolovoz 2017. 09:54

Ja sam krenula povracat. Jučer navečer 2x i danas ujutro. Kuham si čaj od đumbira i nadam se da ću bit sposobna za nešto danas. Ma ja sam u prvoj trudnoći bila luda s bijelim rubljem i papirom. Jednom sam skoro u 12 tj.završila na hitnoj zbog hemeroida  Hvala bogu isla se vlaznim maramicama obrisat prije odlaska na pregled i skuzila ...uuuups kriva rupa 

Sofia88
    16. Kolovoz 2017. 11:57

Cureeee bili smo na pregledu. Sve je super. Rasplakala sam se kad sam čula srčeko 

Everything happens for a reason.

ikyri
    16. Kolovoz 2017. 11:58

Sofia88

Cureeee bili smo na pregledu. Sve je super. Rasplakala sam se kad sam čula srčeko
    Kaže da je 7+1 😍

Čestitam! 

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 12:29

Sofia,
    Cestitkeee

ikyri
    16. Kolovoz 2017. 12:33

Hej Mono kako je? Imam neki filing da neces izdrzat 7 dana vec da ces danas sutra nać razlog da hitno odes na UTZ. 

nina1312
    16. Kolovoz 2017. 12:59

Sofia88

Kaže da je 7+1 😍

Cestitam 😁😘

• Elviramagistic
    16. Kolovoz 2017. 13:16

Sofia88

Kaže da je 7+1 😍

Cestitam :))) jedva cekam svoj pregled

• Ivancica09
    16. Kolovoz 2017. 17:50

Sofia88

Kaže da je 7+1 😍

Cestitam!!!

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 18:37

Ikyri,
    Hahahhahaha, necu ici prije na uzv ! Ali dobro mislis da ne mogu izdrzati !
    Cekati cu pon, osim ako krene krvarenje ili sl.a nadam se da nece !
    Nema vise iscjedka, stalo je..
    Ne znam kako sam ! Tj.ne znam sto bi rekla. Cekam.....

ikyri
    16. Kolovoz 2017. 18:49

Mono, danas kako rigam cijeli dan mislim na tebe... Mono bi to voljela...to znaci da je sve ok...i tako si ponavljam  . A dosađujem se strašno...imam snage i volje ali zbog mučnina nemogu ništa. Super sto nema iscjedka! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.