Ja sam krenula povracat. Jučer navečer 2x i danas ujutro. Kuham si čaj od đumbira i nadam se da ću bit sposobna za nešto danas. Ma ja sam u prvoj trudnoći bila luda s bijelim rubljem i papirom. Jednom sam skoro u 12 tj.završila na hitnoj zbog hemeroida Hvala bogu isla se vlaznim maramicama obrisat prije odlaska na pregled i skuzila ...uuuups kriva rupa
Cureeee bili smo na pregledu. Sve je super. Rasplakala sam se kad sam čula srčeko
Everything happens for a reason.
Cureeee bili smo na pregledu. Sve je super. Rasplakala sam se kad sam čula srčeko
Kaže da je 7+1 😍
Čestitam!
Hej Mono kako je? Imam neki filing da neces izdrzat 7 dana vec da ces danas sutra nać razlog da hitno odes na UTZ.
Kaže da je 7+1 😍
Cestitam 😁😘
Kaže da je 7+1 😍
Cestitam :))) jedva cekam svoj pregled
Kaže da je 7+1 😍
Cestitam!!!
Ikyri,
Hahahhahaha, necu ici prije na uzv ! Ali dobro mislis da ne mogu izdrzati !
Cekati cu pon, osim ako krene krvarenje ili sl.a nadam se da nece !
Nema vise iscjedka, stalo je..
Ne znam kako sam ! Tj.ne znam sto bi rekla. Cekam.....
Mono, danas kako rigam cijeli dan mislim na tebe... Mono bi to voljela...to znaci da je sve ok...i tako si ponavljam . A dosađujem se strašno...imam snage i volje ali zbog mučnina nemogu ništa. Super sto nema iscjedka!
Sortiraj odgovore
Najstariji