Moj sljedeći pregled je 4.9. Jaooo ko će dočekati 😊
Onda ćemo biti na 12+4 , nadam se da će ostati sve u redu. Mono ne znam jel ti znaš ili neko od cura, utrogestani inače idu samo do 12 tt?
ja sam koristila oko 26t,nekih 10ak dana.. imala sam jake bh kontrakcije pa mi je prepisala gin..
Moj sljedeći pregled je 4.9. Jaooo ko će dočekati 😊
Onda ćemo biti na 12+4 , nadam se da će ostati sve u redu. Mono ne znam jel ti znaš ili neko od cura, utrogestani inače idu samo do 12 tt?
ja sam koristila oko 26t,nekih 10ak dana.. imala sam jake bh kontrakcije pa mi je prepisala gin..
Ja sam ih dobila od početka t, zbog krvarenja, ali stalo je brzo nakon, i nije se vise ponavljalo pa se nadam da vise neću trebati 😊
Ja isto za sada pijem samo Elevit pronatal. Gin rekla da je to dovoljno...
Cure kako stojite sa odnosima u krevetu s mužem? Mi smo u prosloj trudnoci to obavili svega par puta. Stalno sam se neceg bojala.
Cure kako stojite sa odnosima u krevetu s mužem? Mi smo u prosloj trudnoci to obavili svega par puta. Stalno sam se neceg bojala.
Ja do prije tjedan dana samo jedanput jer sam se svega bojala a i stalno imam neke bolove..sad smo se opustili malo i sve je ok za sad..nije svaki dan ali ono 😂😂
Elvira i cure,
Ah...ja sam dns li - la ! Mislila sam ujutro da sam izgubila opet simptome...kao da me manje cicke bole..ne znam !
I.onda me panika uhvati...inace ok !
Zabrinuta sam jako vec danima jer mi.je pas bolestan ! Povraca vec danima, bio je odmah prvi dan na rtg, nije bilo nista vidljivo, dobio je antibiotik jer su mu i leuko bili poviseni...i ne jede, svaki dan ide na infuziju i venski antib.i neke otopine....mislim znam da nije tema...ugl.dns mu rade rtg s kontrastom...jer su ga prvo uslikali normalno i vidjelo se nesto u crijevima...nisam ja bila pa ne znam, bio je MM s njim...i sad cekamo da li ce proci kontrast ili ce morati na operaciju !
Nikad,iali bas nikad nije odbijao hranu, inace je velika pasmina, prozdrljiva....nema sto on ne bi pojeo, doslovno...osim limun, to mu je kiselo...:/
Ikyri, u kojoj si ti grani medicine?
U prvoj trudnoci nisam imala strah od toga, a i dobro sam se osjecala tako da nismo imali s tim problema. Sad s obzirom da mi je muka od jutra do mraka nemam volje bas :(
A joj mono.. bome ti je bas stresno ovo razdoblje :(
Probaj zbog sebe sto manje negativno razmisljati, makar znam da je to jako tesko.. drzi se!
Psihijatrija . Mozda je samo zapletaj crijeva. Je kakao uredno? Ja imam više mačka nego psa a mace su sklone zapletajima... a za pse ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji