Cure sretno vam sutra na pregledima!!! Ja krecem radit, a mucnine cijeli dan nadam se da cu izdrzat nekako 😱.. a i to mi je prvo veliko odvahanje od kcerkice 😢
Cure sretno sutra na pregledima 😊
Jel vodi ko borbu sa niskim tlakom? Danas sam se cak srušila , sreća pa nisam bila sama.. Iznad 90/60 nejde..
Nekakva racunica po ciklusu je dan zadnje m -3mj +7 dana i to ispadne kao 40tj+3dana i to je termin ako m dolazi svakih 28 dana. Meni su bili dugi ciklusi pa cak 5 dana odudaranja imam pa racunam -3mj + 12 dana. U ranoj trudnoći su najtočniji izračuni, kasnije su odstupanja sve veća. U prvoj trudnoci u 32.tj mi je mala imala 2600g i 47cm a neke bebe se toloke rode i sve ok.
Jel vodi ko borbu sa niskim tlakom? Danas sam se cak srušila , sreća pa nisam bila sama.. Iznad 90/60 nejde..
Ja imam nizak tlak oduvijek.. Probaj uvijek imati sa sobom vode i nesto slatko. Cim osjetis da ti je lose sjedni , makar nasred ceste
Meni ginic jos nije rekao termin..to sam sama na netu nasla i stalno mi isto izracuna
Hvalaa !
Ja imam nizak tlak, cesto mi se vrti kad se dignem i zacrni mi se, jos ne nikad nisam srusila pa se nadam da ni necu.
Da kad ustajes treba full polako makar se ja cesto isto zaboravim i isto mi se zavrti. Ja sam se par puta onesvjestila, uzasan osjecaj...
Takodjer nizak tlak,svaki puta kada se ustanem zacrni mi se pred ocima,a ujutro pogotovo,jos kombinacija uz mucnine,savrsena!
Prije 2 dana sam se kod doktora skoro srusila,sva sreca pa su me na vrijeme polegnuli na krevet, ali dobro,malo muke za puno srece kasnije
Izdrzat cemo!
Greta dobrodošla
Ja isto nizak tlak, moram uvijek polako kad ustajem.
I ja stalno piškiti idem. Još uvijek nemam mučnina 7+5
Everything happens for a reason.
Sortiraj odgovore
Najstariji