Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    20. Kolovoz 2017. 15:59

Cure sretno vam sutra na pregledima!!! Ja krecem radit, a mucnine cijeli dan nadam se da cu izdrzat nekako 😱.. a i to mi je prvo veliko odvahanje od kcerkice 😢

• Elviramagistic
    20. Kolovoz 2017. 16:33

Hvala svima..da mono sretno nam :(

nina1312
    20. Kolovoz 2017. 16:50

Cure sretno sutra na pregledima 😊
    Jel vodi ko borbu sa niskim tlakom? Danas sam se cak srušila , sreća pa nisam bila sama.. Iznad 90/60 nejde..

ikyri
    20. Kolovoz 2017. 16:53

Nekakva racunica po ciklusu je dan zadnje m -3mj +7 dana i to ispadne kao 40tj+3dana i to je termin ako m dolazi svakih 28 dana. Meni su bili dugi ciklusi pa cak 5 dana odudaranja imam pa racunam -3mj + 12 dana. U ranoj trudnoći su najtočniji izračuni, kasnije su odstupanja sve veća. U prvoj trudnoci u 32.tj mi je mala imala 2600g i 47cm a neke bebe se toloke rode i sve ok. 

• Ivancica09
    20. Kolovoz 2017. 17:04

nina1312

Jel vodi ko borbu sa niskim tlakom? Danas sam se cak srušila , sreća pa nisam bila sama.. Iznad 90/60 nejde..

Ja imam nizak tlak oduvijek.. Probaj uvijek imati sa sobom vode i nesto slatko. Cim osjetis da ti je lose sjedni , makar nasred ceste

• Elviramagistic
    20. Kolovoz 2017. 18:34

Meni ginic jos nije rekao termin..to sam sama na netu nasla i stalno mi  isto izracuna

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 18:49

Hvalaa !
    Ja imam nizak tlak, cesto mi se vrti kad se dignem i zacrni mi se, jos ne nikad nisam srusila pa se nadam da ni necu.

• Ivancica09
    20. Kolovoz 2017. 19:11

Da kad ustajes treba full polako makar se ja cesto isto zaboravim i isto mi se zavrti. Ja sam se par puta onesvjestila, uzasan osjecaj...

20. Kolovoz 2017. 19:14

nina1312

Takodjer nizak tlak,svaki puta kada se ustanem zacrni mi se pred ocima,a ujutro pogotovo,jos kombinacija uz mucnine,savrsena! 
    Prije 2 dana sam se kod doktora skoro srusila,sva sreca pa su me na vrijeme polegnuli na krevet, ali dobro,malo muke za puno srece kasnije  
    Izdrzat cemo! 

Sofia88
    20. Kolovoz 2017. 23:01

Greta dobrodošla 
    Ja isto nizak tlak, moram uvijek polako kad ustajem.
    I ja stalno piškiti idem. Još uvijek nemam mučnina 7+5

Everything happens for a reason.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.