Cure,
Srce kuca ali plod je manji za 3 dana !! Odgovara 6+3 a ja sam 6 + 6
Jako me to brine ! Prije tjedan dana sve je odgovaralo velicini !
Čeatitam. Dva dana su ništa. Prvo kad si racunala termin mi se činilo da si dodaješ jedan dan. I dva dana nije ništa. Vrijeme implantacije je individualno. Pokušaj gledat pozitivno! Otkucaji su tu. Trudna si!
Mono opusti se sad..srce kuca i sa bebom je sve ok..sad uzivaj u trudnoci i odmaraj :)
Dakle mola nije... beta je normalno tako velika. Većinom na utz...ako pogledaš prijašnju slikicu od (nisam sigurna koga) slikala je utz sličicu i plod je zaokruzila...rekla je da je 7+1 ja mislim a sastrane je pisalo po duzini 6+6(+/- 4dana). Nađi slikicu. To su normalne varijacije.
Ah...jako se brinem. Ne znam !
Pogledati cu ", pronaci cu kasnije ! Idem.sad malo odspavati,.strasno sam umorna.
Mono probaj se ne uzrujavati i gledaj pozitivno! Srce kuca to je najbitnije!
Ako je trudnoca manja za tri dana to stvarno nije strasno,sve ovisi o ciklusima i oplodnji,kada se zapravo dogodila. Bez uzrujavanja
Moja trudnoca je za tjedan manja pa je opet sve okej,to je dosta cesto, svaka druga trudnica sa kojom sam pricala kaze da je i njima na pocetku bilo tako,kasnije se izregulira. Bitno da srce kuca i da beba raste
Ja sam danas isto bila na pregledu, sve pet,beba raaaste,tako da,samo pozitiva
Ako je trudnoca manja za tri dana to stvarno nije strasno,sve ovisi o ciklusima i oplodnji,kada se zapravo dogodila. Bez uzrujavanja
Moja trudnoca je za tjedan manja pa je opet sve okej,to je dosta cesto, svaka druga trudnica sa kojom sam pricala kaze da je i njima na pocetku bilo tako,kasnije se izregulira. Bitno da srce kuca i da beba raste
Ja sam danas isto bila na pregledu, sve pet,beba raaaste,tako da,samo pozitiva
Ovo je IVF trudnoca i tocno se zna kad je transfer bio. Mislim da tu ne smije biti odstupanja, ne znam !
Sortiraj odgovore
Najstariji