Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    12. Listopad 2017. 14:22

Ja idem iduci tjedan 18.10 i jedvaaa cekam vidjet svoju mrvu kako je narasla

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Honey
    12. Listopad 2017. 14:30

Cure stavite Kanu i mirne ste  Mislim da se ne preporuča ni bojanje ni blajhanje u prvom tromjesečju. Ali u prvom trimestru koliko vidim je najviše svega zabranjeno... Neznam, ja kad bi se farbala onda bi išla kod frizera, da to bude stvarno u kontroliranim uvjetima, i pitala bi za neku boju sa što manje amonijaka i peroksida, kemikalija općenito.

panda102
    12. Listopad 2017. 14:35

Ja idem svaka dva mjeseca na pramenove i bas cu sad ici u narednih 10 dana. I da skontala sam da sam imala sex dan prije brisa, ahhahahaha opet nece bit dobar.... ne znam ko je pisao o tome honey?

Honey
    12. Listopad 2017. 14:39

Da Honey, i Honey je imala seks i onda nije mogla otići na briseve...ah... Koliko se čekaju nalazi tih briseva redovnim putem?

panda102
    12. Listopad 2017. 14:47

A vidis mene nista nije pitala i uradila je bris hahaha meni je nakon mjesec dana doslo da nije uredu, to je u sloveniji, kod vas ne znam. Ako je sve ok onda nista ne salju.

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 14:49

Ikyri to mi je struka..blajhanje nikako nije dobro..mislim sad..u trudnoci nista nije dobro ali ne postoji veca kemikalija od hidrogena veceg od 3% pogotovo kod blajhanja di se stavlja 12% hidrogen..mislim vecinom se rade pramenovi pa ne smeta..mislim da se ni jedna zena bas nece s tim ofarbati cijela jer bi joj kosa bila unistena do temelja..A sad..u trudnoci se nesmije ni disati krivo pa eto..ne pusim,ne pijem alkohol..ne farbam se svaka 3 tjedna kao ranije..ne dizem nista tesko ali ipak..nekih stvari poput bojenja kose jednom u mj.i pol se ne odricem

ikyri
    12. Listopad 2017. 14:54

Da ali isti taj peroksid ti se 3% stavlja na rane i s tim ćeš bebi pupak brisat. U čemu je caka....lokalno peroksid nagriza i užasan je ali ne apsorbira se jer na prvu organsku komponentu se zapjeni i rastavi u svoje osnovne elementa.. vodu i kisik... voda i kisik nisu štetni! Tako da nece ko neka kemikalija plivat krvlju do bebe... Disanjem radi istu stvar samo u plucima... moze pluca ostetit oksigenacijom ali do ploda nece doc. 

Honey
    12. Listopad 2017. 14:58

Ikyri jesi ti neka kemičarka?  

Ena @
    12. Listopad 2017. 14:59

Ja sam bila na pramenovima s nekih 2mj t. Sijedih imam ko u prici, al kod mene to ok.. vidim ih ja i frizerka.. plavusa inace. 
    Zubar smijemo il ne?? Neki vele da ..neki ne.. evo ja za vrijeme t danas bila drugi put.. prvi put po lijek a danas po plombu. Ugl sad sam mirna sa tim poljem.

url=https://lilypie.com]

ikyri
    12. Listopad 2017. 15:04

Pa zato je peroksid dobar dezinficijens jer slobodnim kisikom razori lipidnu ovojnicu bakterija... tako da ako se stavi na ranu koja gnoji pjenuša ko lud...
    Ma tako nebitno... da pogledate kemikalije u deziću ili puderu cete past na dupe... kakve farbe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.